Torgny Segerstedts allé 94
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Torgny Segerstedts allé 94
Rosendal, UPPSALA

1 rum, 127.7 kvm, 6 655 kr/mån
Utgångspris: 3 850 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Missa inte chansen att bygga din drömlägenhet med dina egna val!

RAW Property erbjuder ett nytt och innovativt bostadskoncept på den svenska marknaden. Lägenheterna kan varieras i all oändlighet beroende på hur livet tar form – endast din kreativitet sätter gränsen!

Denna lägenhet om 127,7 kvm ligger på våning 8 & 9 med möjlighet att bygga till ett loft eller bara njuta av den spektakulära takhöjden. I lägenheten följer idag ett kök (endast stommar) från IKEA med tillhörande vitvaror. Vidare även ett färdigt badrum med helkaklade väggar och golv, dusch, WC och handfat.

Sveriges första RAW-projekt heter RAW Rosendal och ligger vackert beläget i Uppsala med närhet till både kommunikationer och grönområden. Lägenheterna erbjuds i varierande storlekar med möjligheten för dig att sätta personlig prägel på din bostad – på riktigt.

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Tillträde : 2021-11-26

Läs mer om projektet

Utgångspris:
3 850 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
127.7 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
6 655 kr/mån
Våning
9 av 9 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Torgny Segerstedts allé 94 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 94 - Planritning
Planlösning
Torgny Segerstedts allé 94 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 94 - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

13:00-13:30

Föranmälan krävs! Visning sker på Östunagatan 1

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Beyar Hajo

Assisterande Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Entré Hall med plats att ställa/bygga förvaringsmöbler. Klädstång finns. Betonggolv samt putsade betongväggar. Badrum Klinker på golv och kakel på väggar. Här finns vägghängd WC, tvättställ, spegel med belysning, dusch med både handdusch och takdusch. Förberett för tvättmaskin. Rum Rummet kan planeras/delas av som du önskar. Stora sällskapsytor eller många rum. Betonggolv samt prefabricerad betong på vägg och tak. Kök Betonggolv och prefabricerad betong på väggar. köksstommar från IKEA med öppna hyllor. Rostfri bänkskiva, köksfläkt, fristående spis med keramikhäll, kombinerad kyl och frys. Förberett för diskmaskin. Byggbar loft Plats att bygga ytterligare sovrum/allrum. Betonggolv samt prefabricerad betong på vägg och tak.

 • Bostaden

  Boarea

  127.7 kvm

  Månadsavgift

  6655 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och kallvatten

  Våning och hiss

  Våningsplan 9 av 9, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.9622%

 • Fastigheten

  Byggår

  2021

  Övriga byggnader/utrymmen

  Barnvagns- och rullstolsförråd finns i markplan. Cykelförråd i markplan samt cykelplatser på loftgång och vid egna entréer. Innergård samt gemensam takterrass. Tvättstuga på plan 2.

  Tv & Bredband

  Fiber finns via IP-only, abonnemang bekostar den boende.

 • Föreningen

  Namn

  Bostadsrättsföreningen RAW Rosendal

  Allmänt om föreningen

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

TMRW.Berg.Thornton.Uppsala.Street.Copyright.tmrw.se

TMRW.Berg.Thornton.Uppsala.Entrance.Basic.Copyright.tmrw.se

TMRW.Berg.Thornton.Uppsala.Apartment.Basic.Copyright.tmrw.se

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

13:00-13:30

Föranmälan krävs! Visning sker på Östunagatan 1

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Beyar Hajo

Assisterande Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts allé 94, UPPSALABostadsbildRAW Property erbjuder ett nytt och innovativt bostadskoncept på den svenska marknaden. Lägenheterna kan varieras i all oändlighet beroende på hur livet tar form – endast din kreativitet sätter gränsen! Denna lägenhet om 127,7 kvm ligger på våning 8 & 9 med möjlighet att bygga till ett loft eller bara njuta av den spektakulära takhöjden. I lägenheten följer idag ett kök (endast stommar) från IKEA med tillhörande vitvaror. Vidare även ett färdigt badrum med helkaklade väggar och golv, dusch, WC och handfat. Sveriges första RAW-projekt heter RAW Rosendal och ligger vackert beläget i Uppsala med närhet till både kommunikationer och grönområden. Lägenheterna erbjuds i varierande storlekar med möjligheten för dig att sätta personlig prägel på din bostad – på riktigt. RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år. Tillträde : 2021-11-26 <a href="https://www.rawproperty.se/projects/raw-rosendal/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a> https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55CS0TRIOBTOQSG03850000 kr