Arne Tiselius gata
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Arne Tiselius gata
Rosendal, UPPSALA

3 rum, 75.9 kvm, 4 319 kr/mån
Utgångspris: 3 295 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Rymlig trea med dubbla balkonger, vån 5/5!

Exklusiv trea med fokus på det sociala, här bor du högst upp med dubbla balkonger!

Planlösning i form av hall med förvaring i garderob, kök i vinkel mot matplats och vardagsrum i öppen anslutning till varandra. Från vardagsrummet nås bostadens ena balkong om ca 9 kvm i solsäkert söderläge. I bostaden finns två stycken sovrum, det ena med balkong. Stilrent badrum med tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat och duschhörna.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat ett skandinaviskt spa, cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas.

Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Utgångspris:
3 295 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75.9 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 319 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Michael Melin

Assisterande Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Se bifogade dokument för planlösning, rumsbeskrivning och teknisk beskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  75.9 kvm

  Månadsavgift

  4319 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

 • Fastigheten

  Byggår

  2023

  Övriga byggnader/utrymmen

  Spaavdelning med bastu, cykelgarage med cykeltvätt, flera barnvags- och rullstolsförråd.

  Tv & Bredband

  Telia Lagom, 45 kanaler och 20 playtjänster samt filmbutik. TV-kanaler samt telefon via bredband och 100/100 mbit bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas. Obligatoriskt tillägg 239 kr/mån.

 • Föreningen

  Namn

  Bostadsrättsföreningen Linnéa Garden

  Allmänt om föreningen

  Hemsida

  www.linneagarden.com

  Gårdsplats/innergård

  Härlig innergård med gemensamt växthus om ca 60 kvm.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Michael Melin

Assisterande Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Arne Tiselius gata, UPPSALABostadsbildExklusiv trea med fokus på det sociala, här bor du högst upp med dubbla balkonger! Planlösning i form av hall med förvaring i garderob, kök i vinkel mot matplats och vardagsrum i öppen anslutning till varandra. Från vardagsrummet nås bostadens ena balkong om ca 9 kvm i solsäkert söderläge. I bostaden finns två stycken sovrum, det ena med balkong. Stilrent badrum med tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat och duschhörna. Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat ett skandinaviskt spa, cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas. Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/ Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55CKILPK99V74DFU3295000 kr