Banérgatan 3B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Banérgatan 3B
Kåbo, UPPSALA

1 rum, 36 kvm, 2 352 kr/mån
Utgångspris: 1 795 000 kr
Bud: 1 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Genomgångs 1:a med härligt ljusinsläpp & balkong mot grönskande omgivningar i populära Kåbo!

Ljus och trevlig genomgångsetta i perfekt läge i populära Kåbo. Här bor du med närhet till stadskärnan och flertalet institutioner samtidigt som du har rogivande promenadstråk i Stadsskogen ett stenkast bort. Perfekt för dig som gillar att vara spontan i vardagen, löpträna eller njuta av en trevlig picknick. Lägenheten är välplanerad och ligger på våning 2 av 3 utan insyn med en härlig balkong i solläge. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med avhängning och förvaring i inbyggdgarderob. Rymligt sovrum/vardagsrum med plats för både säng, soffa och mediamöbel. Inbyggd garderob för förvaring. Utgång till härlig balkong i solläge med utsikt mot grönskande omgivningar. Originalkök med matplats och gott om förvaring. Stamrenoverat badrum med kakel, klinkers och dusch. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och med en stor, vacker trädgård för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör två förråd. Banérgatan är en lugnt belägen gata mitt i vackra Kåbo. Med detta toppenläge i Kåbo får du kort promenad- och cykelavstånd till city och resecentrum. Alldeles i närheten ligger, välsorterad ICA-butik, gym, Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset och på promenadavstånd har du Ekonomikum och Engelska parken.
Missa inte denna lilla pärla kontakta mäklaren redan idag!

Utgångspris:
1 795 000 kr
Bud
1 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36 kvm
Rum
1 rum
Avgift
2 352 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:1 795 000 kr02 aug 09:29

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

 • Bostaden

  Boarea

  36 kvm

  Månadsavgift

  2352 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och kabel-tv.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.77407%

  Andel av årsavgift: 1.77407%

 • Fastigheten

  Byggår

  1946

  Renoveringar

  1985 Fasad 1993 Elstambyte 1995 Renovering av öppna spisar 1996 Balkonger 2000 Vatten- och avloppsstammar 2005 Radonmätning 2008 Trapphusen är målade. Byte av tamburdörrar 2009 Installation av extra isolerglas i fönstren, energideklaration 2010-11Fasad (omputsning), renovering garageportar 2011 Byte värmeväxlare 2011-12 Entrédörrar, källardörrar och balkongräcken målades, målning av fönster 2013 Uppdatering underhållsplan. OVK utförd, anmärkning vissa lägenheter - innehavarens ansvar att åtgärda. Besiktning skyddsrum, stamspolning av köksstammar 2014 Reparation av skyddsrummen, Ventilationsåtgärder. 2017 Tilläggsisolering av vindar 2019 Byte av belysning i trapphuset, energideklaration Planerat: Balkongrenovering om 2-3 år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Com Hem. Grundutbudet av tv-kanaler ingår. Ansluten till bredband via Comhem alt. fiber via Telenor. Medlemmen tecknar och bekostar eget avtal.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-01-24

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 12 parkeringsplatser med el-plint för 200 kr/mån, 7 parkeringsplatser utan el för 100 kr/mån samt 2 garageplatser för 600 kr/mån. I dagsläget finns det lediga p-platser med respektive utan el. Till garage är det kö.

 • Föreningen

  Namn

  Karl nr 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 39 bostadsrättslägenheter med adress Banérgatan 3 A-D och Artillerigatan 14 A-B. Kontaktperson är Carl Klang.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Banérgatan 3B, UPPSALABostadsbildLjus och trevlig genomgångsetta i perfekt läge i populära Kåbo. Här bor du med närhet till stadskärnan och flertalet institutioner samtidigt som du har rogivande promenadstråk i Stadsskogen ett stenkast bort. Perfekt för dig som gillar att vara spontan i vardagen, löpträna eller njuta av en trevlig picknick. Lägenheten är välplanerad och ligger på våning 2 av 3 utan insyn med en härlig balkong i solläge. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med avhängning och förvaring i inbyggdgarderob. Rymligt sovrum/vardagsrum med plats för både säng, soffa och mediamöbel. Inbyggd garderob för förvaring. Utgång till härlig balkong i solläge med utsikt mot grönskande omgivningar. Originalkök med matplats och gott om förvaring. Stamrenoverat badrum med kakel, klinkers och dusch. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och med en stor, vacker trädgård för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör två förråd. Banérgatan är en lugnt belägen gata mitt i vackra Kåbo. Med detta toppenläge i Kåbo får du kort promenad- och cykelavstånd till city och resecentrum. Alldeles i närheten ligger, välsorterad ICA-butik, gym, Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset och på promenadavstånd har du Ekonomikum och Engelska parken. Missa inte denna lilla pärla kontakta mäklaren redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH559LCB9T9V991S1V1795000 kr