Svartbäcksgatan 21 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Svartbäcksgatan 21 B
Centrum, Uppsala

2 rum, 44 kvm, 2 018 kr/mån
Utgångspris: 2 695 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Unik nyrenoverad tvåa i idyllisk miljö med perfekt läge!

Ett speciellt tillfälle att köpa en av Uppsalas finaste tvåa med en fantastisk innergård, låg avgift och en trygg förening med bra ekonomi.

Välkommen att trivas i en unik lägenhet i mysiga kvarter mitt i stan med egen ingång! Här möts du av en bostad med väldisponerade kvadratmetrar. Tack vare generösa fönsterpartier släpps rikligt med ljus in vilket inger en känsla av rymd och lyser upp det fina golvet.
Tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor och gott om utrymme för gemenskap och umgänge. Bostaden är renoverad med genomgående hög standard, vita ytskikt och fina materialval. Känslan av nyproducerat med husets gamla charm är närvarande och du kan enkelt flytta in direkt och sätta din egen unika prägel på hemmet.

I brf Hjorten nr 9 bor du ett stenkast ifrån Uppsala city med all tänkbar service såsom shopping, caféer, restauranger och bibliotek. Kort promenad till tågstationen, nationer och ekonomikum. . Mycket lugnt och ytterst centralt läge i anrika kvarter med bl.a Linnéträdgården strax intill. Helt egen ingång till lägenheten. Här inkluderas mycket i avgiften såsom bredband

Tillträde kan ske snarast eller enligt överenskommelse, kontakta ansvarig mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning.

Måste ses!

Utgångspris:
2 695 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
44 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 018 kr/mån
Våning
2 av 2 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med samma vackra ekparkett som ligger genomgående i bostaden. Vita målade väggar och plats för avhängning. Intill hallen kan man enkelt möblera för arbetsplats, förvaringsmöbler eller annat. Renoverat och stilrent badrum med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschplats, toalett, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Justerbar golvvärme och infällda spotlights i taket. Ljust, fullt utrustat kök med modern inredning och vitvaror. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Takfönstret ovanför bänken skapar rymd och ett fint ljus när maten skall lagas. Utrymme för mer hyllförvaring finns. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt och ugn. Fin plats för matbord och stolar intill den fantastiska fönsterkupan. Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Inbyggda bokhyllor ger en genomtänkt känsla. Mysigt och rofyllt sovrum med bra plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring i garderobsvägg. Sovrummet och vardagsrummet delas enkelt av med den inbyggda skjutdörren.

 • Bostaden

  Boarea

  44 kvm

  Månadsavgift

  2018 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 2, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.109%

  Andel av årsavgift: 5.109%

 • Fastigheten

  Byggår

  1810-1906

  Renoveringar

  1986 - Vatten- och avloppsstammar 1996 - Stor renovering, el, stam, fönster och fasad. 2005 - Radonmätning 2007 - Renovering av fasad 2009 - Energideklaration 2012 - 2013 - Renovering lokal 2013 - Renovering tvättstuga 2014 - Fasadrenovering, takrenovering och trapphusmålning 2016 - Normalt löpande underhåll enligt plan 2018 - Spolning av stammar 2019 - Laddstolpar 2020 - Energideklaration Planerade: Byte av 5 fönster samt relining av huvudstam i marken ute. Finns även eventuellt kommande åtgärder som är under utredning.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns gemensam tvättstuga. Alla lägenheter har ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem. I avgiften ingår basutbud av tv-kanaler samt bredband 100 Mbit/s.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-03-05

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen har 4 parkeringsplatser. Kostnaden är 800 kr/mån. Det finns 2 ladduttag för elbil, kostnaden för en sådan plats är 950 kr/mån + elförbrukning. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 4 st i kö (2021-02-18).

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Hjorten nr 9

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 11 bostadsrättslägenheter med adress Svartbäcksgatan 21. Kontaktperson är Urban Gidlund.

  Ekonomi

  Pågår en analys av olika installationer i Tegelmagasinet som eventuellt kommer innebära okända kostnader för föreningen.

  Gårdsplats/innergård

  Charmig och insynsskyddad innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svartbäcksgatan 21 B, UppsalaBostadsbildEtt speciellt tillfälle att köpa en av Uppsalas finaste tvåa med en fantastisk innergård, låg avgift och en trygg förening med bra ekonomi. Välkommen att trivas i en unik lägenhet i mysiga kvarter mitt i stan med egen ingång! Här möts du av en bostad med väldisponerade kvadratmetrar. Tack vare generösa fönsterpartier släpps rikligt med ljus in vilket inger en känsla av rymd och lyser upp det fina golvet. Tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor och gott om utrymme för gemenskap och umgänge. Bostaden är renoverad med genomgående hög standard, vita ytskikt och fina materialval. Känslan av nyproducerat med husets gamla charm är närvarande och du kan enkelt flytta in direkt och sätta din egen unika prägel på hemmet. I brf Hjorten nr 9 bor du ett stenkast ifrån Uppsala city med all tänkbar service såsom shopping, caféer, restauranger och bibliotek. Kort promenad till tågstationen, nationer och ekonomikum. . Mycket lugnt och ytterst centralt läge i anrika kvarter med bl.a Linnéträdgården strax intill. Helt egen ingång till lägenheten. Här inkluderas mycket i avgiften såsom bredband Tillträde kan ske snarast eller enligt överenskommelse, kontakta ansvarig mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning. Måste ses! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH559BLILA8HN6F6832695000 kr