S:t Johannesgatan 36 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

S:t Johannesgatan 36 A
Rackarberget, Uppsala

1 rum, 33 kvm, 2 430 kr/mån
Utgångspris: 1 695 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 1 750 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

VÄLPLANERAD ETTA MED LJUS ÖPPEN PLANLÖSNING. INSYNSSKYDDAT LÄGE OCH FRI UTSIKT MOT DOMKYRKAN!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad gavellägenhet i en modern fastighet från 2004. Lägenheten är i gott och välskött skick med fina golv och ljusa ytskikt. Bostadens 33 kvm fördelas på: välkomnande hall med gott om plats för avhängning, fräscht badrum, fint kök med bardisk och diskmaskin, gott om skåp och arbetsytor och med en öppen planlösning mot stort och ljust vardagsrum med fransk balkong. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll. Till våningsplanet hör en gemensam balkong i söderläge. Lägenheten har ett utmärkt läge i gavel i fastighet med hiss. Dessutom ingår Kabel-TV och bredband i månadsavgiften. Alla får ett parkeringstillstånd med sitt lägenhetsnummer, det följer med vid köp av lägenhet och ingår i avgiften. Här bor du med närhet till livsmedelsbutiker, härliga grönområden dessutom med gångavstånd till Uppsala universitet - Ekonomikum och centrum.

Utgångspris:
1 695 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
33 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 430 kr/mån
Våning
4 (Hiss finns)

Planritning

S:t Johannesgatan 36 A - Planritning
S:t Johannesgatan 36 A - Planritning
S:t Johannesgatan 36 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  .

  Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för skor och ytterkläder. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Parkettgolv och ljust målade väggar. Ljusa köksluckor som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, diskmaskin och köksfläkt. Gott om förvaring i form av hel garderobsvägg. Snygg och praktisk bardisk avgränsar mot vardagsrummet. Rum med parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönster och den franska balkongen ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Fri utsikt mot Domkyrkan Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, väggfast skåp, badrumsskåp, handdukstork (el), toalett samt duschväggar.

 • Bostaden

  Boarea

  33 kvm

  Månadsavgift

  2430 kr

  Kommentar till avgift

  värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet, tvättstuga och p-plats

  Balkong/uteplats

  Fransk balkong

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.8554%

  Andel av årsavgift: 0.85536%

 • Fastigheten

  Byggår

  2004

  Renoveringar

  2009 energideklaration 2009-10 hissreparation 2011 Plåtarbeten tak. 2014 Installerat nytt låssystem, bytt rörkopplingar under diskbänkar i 36A läckage, åtgärder vattenläckage tak, renov. hissarna, rep. tvättmaskinerna 2015 Normalt, löpande underhåll med lite målning och mindre reparationer. 2016 Byte av armaturer i trapphus. 2017 Ytterligare belysning vid entrén på baksidan. Det är inte planerat för någon större investering eller reparation.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns en tvättstuga per hus. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Det finns en gemensam balkong på varje våningsplan (ej bottenvåningen). Vindsförråd till alla lägenheter.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal gällande kabel-tv och bredband samt ip-telefoni som ingår i månadsavgiften. Tele2 levererar tv, grundutbudet ingår i månadsavgiften och Bahnhof levererar bredband och ip-telefoni, hastighet 1000/1000 Mbit/s.

  Energiförbrukning

  111 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 35 parkeringsplatser utan el-plint. Ett parkeringstillstånd per lägenhet ingår i avgiften. Det är först till kvarn-principen som tillämpas. Parkeringstillståndet ska lämnas till köparen vid flytt.

 • Föreningen

  Namn

  Kandidaten

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 105 bostadsrättslägenheter med adress S:t Johannesgatan 36 A-C. Kontaktperson är ordförande Karin Brolin.

  Ekonomi

  Föreningen planerar ingen avgiftshöjning.

  Hemsida

  www.brfkandidaten.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Johannesgatan 36 A, UppsalaBostadsbildVälkommen till en mycket ljus och välplanerad gavellägenhet i en modern fastighet från 2004. Lägenheten är i gott och välskött skick med fina golv och ljusa ytskikt. Bostadens 33 kvm fördelas på: välkomnande hall med gott om plats för avhängning, fräscht badrum, fint kök med bardisk och diskmaskin, gott om skåp och arbetsytor och med en öppen planlösning mot stort och ljust vardagsrum med fransk balkong. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll. Till våningsplanet hör en gemensam balkong i söderläge. Lägenheten har ett utmärkt läge i gavel i fastighet med hiss. Dessutom ingår Kabel-TV och bredband i månadsavgiften. Alla får ett parkeringstillstånd med sitt lägenhetsnummer, det följer med vid köp av lägenhet och ingår i avgiften. Här bor du med närhet till livsmedelsbutiker, härliga grönområden dessutom med gångavstånd till Uppsala universitet - Ekonomikum och centrum. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH554RL8B5VMIFMQNN1695000 kr