S:t Olofsgatan 52B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

S:t Olofsgatan 52B
Höganäs, UPPSALA

1 rum, 40 kvm, 2 610 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Trevlig 1:a i välskött 30-talsfastighet med hiss ifrån markplan! Bra pendlarläge!

Välkommen till en trevlig 1:a i vackert "Gunnar Leche" hus i citynära Höganäs. Här bor du i en renoverad lägenhet med vackert ljusflöde i fastighet med hiss ifrån markplan.

Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer såsom högt i tak och djupa fönsternischer med vackra beslag. Planlösningen inrymmer hall med plats för avhängning. Kombinerat vardagsrum/sovrum med plats för både säng, soffgrupp och förvaring i inbyggd garderob. Stort rymligt kök med matplats invid fönster. Köket är fullt utrustat med maskinell utrustning och inrymmer även tvättmaskin. Renoverat helkaklat badrum med klinkers, dusch, wc, handfat med kommod och skåp. Lägenheten har genomgående vackra ekparkett golv i trä. Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Snabbt tillträde möjligt,

BRF Ull ger medlemmarna tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal med bastu. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Med sitt centrala läge bor du med universitets anläggningarna inom promenad / cykel avstånd. Här bor du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan & resecentrum. Perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city.

Utgångspris:
1 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
40 kvm
Rum
1 rum
Avgift
2 610 kr/mån
Våning
1 av 4 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 5 aug

19:00-19:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

söndag, 8 aug

17:00-17:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

 • Bostaden

  Boarea

  40 kvm

  Månadsavgift

  2610 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.05%

  Andel av årsavgift: 1.04935%

 • Fastigheten

  Byggår

  1932

  Renoveringar

  1990-91 Totalrenovering av källaren, tvättstuga, tak, el, vatten- och avloppsstammar, nyinstallation av hiss, ombyggnad av vindar till 9 st 3-rumslägenheter 2000 fönster 2004 målning av fönster invändigt och yttre målning av fönster i trapphusen 2007 omfattande underhåll av hissar 2008 Utbyte av cirkulationspump, energideklaration 2009 Upprustning av gården 2010 Nybyggt förråd Salagatan, utbyte av hissregulatorer, radonmätning 2012 Stamspolning avlopp 2012-13 Fasadrenovering 2013 Nya yttercylindrar till lås i fastigheten, renovering fasaden. 2014 Renovering av fönster- utvändigt mot solsidan - målning/kittning, se över trädgården. OVK, renovering av hissar 2015-16 Fortsatt renovering av fönster och överseende av trädgård. Normalt underhåll 2017 Renovering av fönster. 2019 Reparation av tak 2020 Takrenovering pågår. Två av tre hus återstår. 2021 Bytt tak på både S:t Olofsgatan och Salagatan. Kommande: Under våren kommer föreningen stamspola. Föreningen planerar renovera gemenskaphetslokalen och bastun senare i år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Till alla lägenheter hör minst ett förråd.

  Tv & Bredband

  Kabel-tv via Tele2, grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Tele2, hastighet 250 Mbit ned/50 Mbit upp, ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-03-14

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 26 parkeringsplatser med el-plint, fram till den sista juni 2021 uttas en avgift för parkeringsplats med elplint om 175 kr/månad + elkostnaden. Avgiften kommer från den 1 juli 2021 att vara 400 kr/mån + elkostnaden. Kösystem tillämpas. Kötiden är uppskattningsvis 2 år. Boendeparkering tillämpas i området.

 • Föreningen

  Namn

  Ull

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 68 bostadsrättslägenheter med adress S:t Olofsgatan 52 A-B, Salagatan 12 A-B och Höganäsgatan 7 A-B. Kontaktperson är ordförande Tomas Eriksson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://brfull.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Trevliga innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 5 aug

19:00-19:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

söndag, 8 aug

17:00-17:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Olofsgatan 52B, UPPSALABostadsbildVälkommen till en trevlig 1:a i vackert "Gunnar Leche" hus i citynära Höganäs. Här bor du i en renoverad lägenhet med vackert ljusflöde i fastighet med hiss ifrån markplan. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer såsom högt i tak och djupa fönsternischer med vackra beslag. Planlösningen inrymmer hall med plats för avhängning. Kombinerat vardagsrum/sovrum med plats för både säng, soffgrupp och förvaring i inbyggd garderob. Stort rymligt kök med matplats invid fönster. Köket är fullt utrustat med maskinell utrustning och inrymmer även tvättmaskin. Renoverat helkaklat badrum med klinkers, dusch, wc, handfat med kommod och skåp. Lägenheten har genomgående vackra ekparkett golv i trä. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Snabbt tillträde möjligt, BRF Ull ger medlemmarna tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal med bastu. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring. Med sitt centrala läge bor du med universitets anläggningarna inom promenad / cykel avstånd. Här bor du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan & resecentrum. Perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH553I4A8D11FDBH301895000 kr