Lindsbergsgatan 7D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Lindsbergsgatan 7D
Sommarro, Uppsala

2 rum, 46 kvm, 2 732 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr
Slutpris: 2 300 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Charmig och ljus 2:a med fantastisk balkong i populära Sommarro! Bredband ingår.

I hemtrevliga Sommarro, med direkt närhet till natur och kort avstånd till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva en ljus och charmig genomgångslägenhet med solig balkong. Här bor du i en välskött förening med låg belåning i en stamrenoverad fastighet. Bostaden på 46 kvm fördelar på stort vardagsrum med utgång till trevlig balkong mot grönskande omgivningar. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Uppfräschat original kök med gott om förvaring och plats för matbord. Helkaklat badrum med klinkers och dusch. Till lägenheten hör 2 förråd. Boende i föreningen erbjuds bl. a. tillgång till bastu, samlingslokal samt välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler och grill. Ingen kö till parkeringsplats i dagsläget! Sommarro är ett stadsnära område med skog, natur och grönområden alldeles intill vilket ger möjlighet till mysiga promenader och utomhusträning. Njut av närhet till härliga Stadsskogen, Akademiska sjukhuset, Blåsenhus, BMC, restauranger och Västertorg med sin närservice. Bra kollektivtrafik så att du enkelt tar dig till jobbet eller besöker kompisar och till city cyklar du på cirka 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
1 895 000 kr
Bud
2 300 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 732 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:2 300 000 kr14 jun 11:20
 • BUDGIVARE 2:2 250 000 kr14 jun 10:26
 • BUDGIVARE 3:2 200 000 kr14 jun 10:20
 • BUDGIVARE 2:2 150 000 kr14 jun 10:11
 • BUDGIVARE 3:2 100 000 kr14 jun 10:01
VISA ALLA BUD

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  --Ljus och välkomnande HALL med fint golv, plats för avhängning och sittmöbel. -- Stort VARDAGSRUM med plats för både soff- och matgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till lägenhetens balkong i soligt läge med utsikt över föreningens grönskande omgivningar. --Original KÖK med gott om förvaring bakom vita luckor och plats för matbord. Nya spår för köksluckorna, nytt golv, nymålat, ny fläkt år 2020. Utrustat med Kyl/frys, induktionsspis, ugn, fläkt och diskmaskin. Laminatgolv och ljusa väggar. --Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel. Parkettgolv och ljusa väggar. --Helkaklat BADRUM med klinkergolv. WC, handfat, spegel och dusch. Till lägenheten finns förvaring i 2 förråd att nyttja, 1 på vinden och 1 i källarplan.

 • Bostaden

  Boarea

  46 kvm

  Månadsavgift

  2732 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer).

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.72582%

  Andel av årsavgift: 0.72582%

 • Fastigheten

  Byggår

  1946

  Renoveringar

  1984 - Ny fasadbeklädnad av kalksandstenstegel med tilläggsisolering. Tilläggsisolering på vindar. 1985 - Nya större balkonger med ny bottenplatta. Nytt taktegel. 1986 - Målning av trapphus. 1998, 2002 och 2005 - Renovering av tvättstugor, ny utrustning. 2000 - Nya elinstallationer, jordad enfas. Obs, köksspisarna drivs med 230 volt, 400 volt är inte installerat. 2002 - Dränering av husgrunden Lindsbergsgatan 9. 2004-2005 - Stamrenovering med nya badrum och ny vattenarmatur i köken. 2008 - Nya garageportar, radonmätning 2009 - Nytt avlopp i Lindsbergsgatan 9, radonmätning 2014 - Nya termostatventiler (tempstandard 21 grader C) monterade på radiatorerna. 2014 - Säkerhetsdörrar och postfack. 2016 - Fönsterbyte. Treglasfönster med aluminiumutsida. Renovering av yttertrappor. 2017 - Målningsarbeten, takfot, grund, fasaddetaljer, källargångar. 2018 - OVK, byte av tvättmaskin och torktumlare 2019 - Energideklaration 2021 - Byte av stamventiler och översyn av värmesystemet

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal samt hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal med Telia och ett internt fibernät. I utbudet, som ingår i månadsavgiften, ingår TV med ca 18 kanaler, varav några i HD-kvalitet. Bredband med 100 Mbit/s och bredbandstelefoni, där man endast betalar för samtalen.

  Parkering

  I föreningen finns 34 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 200 kr/mån, 29 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 125 kr/mån och 12 platser i varmgarage, kostnad 400 kr/mån. Separata kösystem tillämpas. I dagsläget finns inga lediga p-platser men ingen kö samt alla garageplatser är uthyrda.

 • Föreningen

  Namn

  HSB 29 Lindsberg

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 105 bostadsrättslägenheter med adress Karlsrogatan 87 och Lindsbergsgatan 3-9 (udda nummer). Kontaktperson är Staffan Larsson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  https://www.hsb.se/uppsala/brf/lindsberg/styrelse/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Lindsbergsgatan 7D, UppsalaBostadsbildI hemtrevliga Sommarro, med direkt närhet till natur och kort avstånd till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva en ljus och charmig genomgångslägenhet med solig balkong. Här bor du i en välskött förening med låg belåning i en stamrenoverad fastighet. Bostaden på 46 kvm fördelar på stort vardagsrum med utgång till trevlig balkong mot grönskande omgivningar. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Uppfräschat original kök med gott om förvaring och plats för matbord. Helkaklat badrum med klinkers och dusch. Till lägenheten hör 2 förråd. Boende i föreningen erbjuds bl. a. tillgång till bastu, samlingslokal samt välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler och grill. Ingen kö till parkeringsplats i dagsläget! Sommarro är ett stadsnära område med skog, natur och grönområden alldeles intill vilket ger möjlighet till mysiga promenader och utomhusträning. Njut av närhet till härliga Stadsskogen, Akademiska sjukhuset, Blåsenhus, BMC, restauranger och Västertorg med sin närservice. Bra kollektivtrafik så att du enkelt tar dig till jobbet eller besöker kompisar och till city cyklar du på cirka 10 minuter. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH551RMA870EDL9GMD1895000 kr