Bredmansgatan 9B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bredmansgatan 9B
Luthagen, UPPSALA

1 rum, 21.5 kvm, 1 253 kr/mån
Utgångspris: 1 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket välplanerad 1,:a i gott skick högst upp i huset! Bra läge, endast ett stenkast från Ekonomikum och med kort cykel- och promenadavstånd till centrum och stationen. Snyggt kök från 2019, moderna vitvaror och plats för ett mindre matbord. Lättmöblerat rum med fint ekparkettgolv slipat år 2019 och vitmålade väggar från 2019. En perfekt studentlya!

Bo i en förening med god ekonomi och låga stabila månadsavgifter. Välskött förening med fin gemensam innergård. Huset ligger mitt i kvarteret vilket gör att man är helt ostörd från trafik. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som övernattningsrum som går att låna utan kostnad, cykelförvaring, tvättstuga och hobbyrum.

Mycket trivsamt läge i lummiga Luthagen med restauranger, caféer och mataffär i närheten.

Välkommen hem!


Utgångspris:
1 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
21.5 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 253 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Bredmansgatan 9B - Planritning
Bredmansgatan 9B - Planritning
Bredmansgatan 9B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med plats för avhägning av ytterkläder i hatthylla. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Rum med öppen planlösning mot kök/pentry ger fina sällskapsytor. Här finns plats för säng, matbord och andra möblemang. Rummet har mycket ljusinflöde tack vare stora fönsterpartier. Vacker stavparkett slipad 2019 med vitmålade väggar år 2019. Gott om förvaring i inbyggd garderob med spotlights och överskåp. Kök/pentry med förvaring bakom vit skåpinredning. Vitvaror från 2019 i form av induktionshäll, spisfläkt, och ugn. Kyl och frys något äldre. Plats för matbord. Badrum/Stockholmsdusch med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, handfat, spegelskåp och duschslang.

 • Bostaden

  Boarea

  21.5 kvm

  Månadsavgift

  1253 kr

  Kommentar till avgift

  Värme, VA, Kabel-Tv & tvättstuga

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.83512%

  Andel av årsavgift: 0.83512%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1992-93 vatten- och avloppsstammar, kranar byttes i kök och badrum, balkonger, tak och el 2002 (ca) tvättstuga 2003-04 bredband installerades. 2005 kodlås och nya entrédörrslås har satts in (källare/vind). ComHem-nätet har uppdaterats till tre uttag. 2008 målning av taken och byte stuprör 2009 energideklaration 2010 renoverat och bytt det mesta i undercentralen, ny tvättmaskin till tvättstugan 2012 byte av alla fönster 2012 renoverat burspråken, ny puts, isolering och målning 2013 iordningstället ett övernattningsrum, spolning av stammar 2014 OVK och rengöring av ventilationstrummor 2014 genomgång av eldstäder, 2 st nya sophus 2016 nya säkerhetsdörrar, målning av trapphus, montering av postboxar och ny luftavfuktare i båda torkrummen. 2018 Stamspolning, installation avgasare/filter i UC. 2019 Stamventiler utbytta. Energideklaration.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, övernattningsrum och hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till TV via Tele2, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband finns via Tele2 och Telenor, boende får själv stå för kostnaderna.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiförbrukning

  135 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen handhar ej parkering. Boendeparkering finns i området.

 • Föreningen

  Namn

  HSB 26 Fåfne

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 49 bostadsrättslägenheter med adress Tegnérgatan 27 och Bredmansgatan 7, 9. Kontaktperson är Jonas Hermansson.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bredmansgatan 9B, UPPSALABostadsbildMycket välplanerad 1,:a i gott skick högst upp i huset! Bra läge, endast ett stenkast från Ekonomikum och med kort cykel- och promenadavstånd till centrum och stationen. Snyggt kök från 2019, moderna vitvaror och plats för ett mindre matbord. Lättmöblerat rum med fint ekparkettgolv slipat år 2019 och vitmålade väggar från 2019. En perfekt studentlya! Bo i en förening med god ekonomi och låga stabila månadsavgifter. Välskött förening med fin gemensam innergård. Huset ligger mitt i kvarteret vilket gör att man är helt ostörd från trafik. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som övernattningsrum som går att låna utan kostnad, cykelförvaring, tvättstuga och hobbyrum. Mycket trivsamt läge i lummiga Luthagen med restauranger, caféer och mataffär i närheten. Välkommen hem! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH551QGT86QEDJVMCK1395000 kr