Kryddblandargatan 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kryddblandargatan 5
Centrum, UPPSALA

4 rum, 123 kvm, 5 806 kr/mån
Utgångspris: 7 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Etagevåning centralt med högt fantastiskt läge, två stora balkonger och bastu.


Unik etagevåning centralt, högt belägen med två stora balkonger och egen bastu. Ett riktigt "pendlarläge" då centralstationen med både tåg och bussar ligger ett "stenkast" från bostaden. Gillar du att promenera och upptäcka stadens utbud av sevärdheter, restauranger och shopping? Då föreslår jag en promenad ner till Fyrisån, strosa längs ån, uppleva och njuta av naturens skiftningar för att sedan nå stadens hjärta och puls. Frihetskänslan infinner sig när du bor här, allt finns tillgängligt "runt hörnet".

Våren är här med sin skira grönska som leder till sommarens färgprakt. Från båda balkongerna kan du se och uppleva naturens förändringar, i fonden reser sig Domkyrkans torn, Uppsala slott och Carolina Rediviva, Uppsalas verkliga kännetecken. Det är inte alla förunnat att bo så här.

En fantastisk etagevåning som ger dig stora sociala ytor och som kommer att uppfylla dina drömmar om den unika lägenhet du har sökt.

Det första intrycket när du stiger över tröskeln är öppenhet, harmoni och den spännande planlösningen där trappan till övre plan kommer att fånga din blick. De stora balkongerna under tak, på respektive våningsplan, förlänger både intilliggande rum och möjligheten att sitta ute tidig vår som sen höst för att njuta och koppla av. Ge dig själv en härlig stund för återhämtning efter en stressig dag.

Vad mer kan du önska dig? Kanske en bilplats och ett förråd och naturligtvis finns det ett förråd som tillhör denna bostad och garageplats finns att hyra i källarplanet (separat kö).

Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde går att ordna om så önskas.

Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning direkt så att du se och känna efter om detta är just din drömbostad!
OBS! Endast bokade visningar.

Utgångspris:
7 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
123 kvm
Rum
4 rum
Avgift
5 806 kr/mån
Våning
6 av 8 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Kryddblandargatan 5 - Planritning
Kryddblandargatan 5 - Planritning
Kryddblandargatan 5 - Planritning
Kryddblandargatan 5 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Karin Berglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-40 46 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Rumsbeskrivning

  NEDRE PLAN Matplatsen är "hjärtat" på nedre plan och som sammanlänkar kök och vardagsrum vilket ger en helhet och harmoni. Det moderna köket och vardagsrummets neutrala färgsättning gör det enkelt att möblera utifrån dina egna önskemål. Att samlas till en gemensam måltid med familj och vänner är enkelt då planlösningen ger möjligt att variera antalet gäster och storlek på bord utan problem. De stora fönstren och glasdörren till balkongen ger ett fint ljusinsläpp till vardagsrummet. Ett smakfullt kök med bra förvaring där skåpinredningen går i vinkel, vita snickerier och grå bänkskiva som bryter fint mot det vita kaklet. Intilliggande köksförråd som ger riktigt bra förvaring. Rostfria vitvaror från Bosch Siemens, två kyl/frys, ugn, mikro, häll, integrerad diskmaskin samt spiskåpa från Franke, skåpsinredning från Vedum. Den härliga möblerbara balkongen inte att förglömma som också blir en del av våningsplanet. Här finns ytor att umgås på både ute och inne. Hall med skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder samt en klädkammare, parkettgolv. Badrummet på nedre plan är väl tilltaget, kakel och klinker gör det lätt att hålla rent. Klassiskt vitt kakel och grått klinkergolv är alltid rätt. För att enkelt ta hand om smutstvätt så finns här både tvättmaskin och torktumlare från Bosch Siemens samt väggskåp för förvaring. Duschplats med glasavskärmning, kommod med tvättställ, spegelskåp, wc och John torkställning, skåpsinredning från Vedum. ÖVRE PLAN En spiraltrappa tar dig upp till övre plan där du möts av ett härligt allrum med ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren och den glasade balkongdörren. Här kan du njuta av utsikten. På detta plan finns också de båda sovrummen. Det större sovrummet ger möjlighet att möblera med en dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob ger dig mycket bra förvaring. Det mindre sovrummet erbjuder också bra förvaring då skjutdörrsgarderoben i hallen på övre plan kan nyttjas. Bra planerat rum med plats för en enkelsäng och ett litet skrivbord vid fönstret. Badrummet är extra lyxigt då det finns en bastu där. Här kan du verkligen till fullo koppla av och njuta av en stund i värmen. Även detta badrum är klassiskt med vitt kakel och grått klinkergolv. Duschplats, handfat/kommod, wc, spegel och John torkställning. Genomgående parkettgolv i bostaden.

 • Bostaden

  Boarea

  123 kvm (Areauppgifter enligt ritning.)

  Månadsavgift

  5806 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift tillkommer med 220 kr/mån för Telia Triple Play.

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 8, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.9054%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017-19

  Renoveringar

  2017-2019 Nybyggt 2019 Energideklaration, radonmätning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd, rullstols- och barnvagnsförråd, förråd och utrymme för källsortering. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV, internet 100 Mbit/s och IP-telefoni via Telia Triple play. En box ingår per lägenhet. Obligatoriska avgift om 220 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiklass

  B

  Parkering

  I föreningen finns 40 parkeringsplatser i garage mot en hyra på 1500 kr/mån, 2 parkeringsplatser i carport mot en hyra på 1000 kr/mån samt 2 parkeringsplatser med carport för bilpool i gemensamhetsanläggning. I dagsläget finns det lediga platser.

 • Driftskostnad

  El

  700 kr/mån

  Försäkring

  250 kr/mån

  Vatten och avlopp

  195 kr/mån

  Totalt

  1145 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Uppgifterna är schablonbelopp då ingen har bott i lägenheten. VA avser beräknad varmvatten kostnad enligt ekonomisk plan.

 • Föreningen

  Namn

  Kungsgatan 66

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 96 bostadsrättslägenheter med adress Kryddblandargatan 3-9.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  https://brfkungsgatan66.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Karin Berglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-40 46 55

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kryddblandargatan 5, UPPSALABostadsbild Unik etagevåning centralt, högt belägen med två stora balkonger och egen bastu. Ett riktigt "pendlarläge" då centralstationen med både tåg och bussar ligger ett "stenkast" från bostaden. Gillar du att promenera och upptäcka stadens utbud av sevärdheter, restauranger och shopping? Då föreslår jag en promenad ner till Fyrisån, strosa längs ån, uppleva och njuta av naturens skiftningar för att sedan nå stadens hjärta och puls. Frihetskänslan infinner sig när du bor här, allt finns tillgängligt "runt hörnet". Våren är här med sin skira grönska som leder till sommarens färgprakt. Från båda balkongerna kan du se och uppleva naturens förändringar, i fonden reser sig Domkyrkans torn, Uppsala slott och Carolina Rediviva, Uppsalas verkliga kännetecken. Det är inte alla förunnat att bo så här. En fantastisk etagevåning som ger dig stora sociala ytor och som kommer att uppfylla dina drömmar om den unika lägenhet du har sökt. Det första intrycket när du stiger över tröskeln är öppenhet, harmoni och den spännande planlösningen där trappan till övre plan kommer att fånga din blick. De stora balkongerna under tak, på respektive våningsplan, förlänger både intilliggande rum och möjligheten att sitta ute tidig vår som sen höst för att njuta och koppla av. Ge dig själv en härlig stund för återhämtning efter en stressig dag. Vad mer kan du önska dig? Kanske en bilplats och ett förråd och naturligtvis finns det ett förråd som tillhör denna bostad och garageplats finns att hyra i källarplanet (separat kö). Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde går att ordna om så önskas. Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning direkt så att du se och känna efter om detta är just din drömbostad! OBS! Endast bokade visningar. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54U22UHP9JPSKHLH7395000 kr