Margit Sahlins gata 3
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Margit Sahlins gata 3
Kapellgärdet, Uppsala

2 rum, 38 kvm, 2 435 kr/mån
Utgångspris: 1 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Smart planerad tvåa i tilltalande skick, med balkong och öppen planlösning.

Välkommen till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nyproducerat hus. Lägenheten präglas av genomgående fint och modernt skick med smakfulla materialval. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och gott om förvaring i garderob, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket som rymmer både soff- och matgrupp. Balkong på ca 9 kvm i söderläge med plats för större möbelgrupp. Ett sovrum med förvaring i garderob och skjutdörrar samt ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat.

I Brf Höjdhopparen lever du ett aktivt liv med utegym och löparbanor på gården. På den stora gemensamma takterrassen kan du avnjuta större tillställningar. Här får du gott om utrymme i cykelrummen, och du har tillgång till en cykelverkstad där du håller cykeln i trim. Det finns även en bilpool knuten till föreningen. Föreningen har erbjuder boende möjligheten att nyttja ett övernattningsrum med WC och pentry vilket är till en stor fördel om du har nära och kära på besök.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Utgångspris:
1 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 435 kr/mån
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Margit Sahlins gata 3 - Planritning
Margit Sahlins gata 3 - Planritning
Margit Sahlins gata 3 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och hatthylla. Här finns ett praktiskt klinkergolv, vitmålade väggar och parkettgolv. Modernt och stilrent KÖK med vit skåpinredning och kakel ovanför diskbänken. Parkettgolv och vitmålade väggar. Vitvaror med genomgående hög standard så som induktionshäll, fläkt, inbyggnads ugn, diskmaskin, mikro och kyl/frys. Öppen planlösning mellan kök och VARDAGSRUM. Plats för både mat- och soffgrupp samt annan önskad möbel. Utgång till lägenhetens balkong på ca 9 kvm i söderläge. SOVRUM med plats för en säng och gott om förvaring i garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar. Modernt BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. WC, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, dusch med transparenta vikväggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk samt vägghängt förvaringsskåp. Till lägenheten finns förvaringsmöjligheter i ett källarförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm

  Månadsavgift

  2435 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och internet. Varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning på månadsavgiften.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.8281%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Nybyggt 2019.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns det gemensamma ytor för cyklar, barnvagnar samt rullatorer. Dessutom finns ett gästrum som delas med Brf Sjukamparen. Föreningen har även en gemensam takterass.

  Tv & Bredband

  Bredband (100/10), digital-TV (grundutbud), IP-telefoni (exklusive samtalskostnader) via ComHem ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  Föreningen disponerar 43 bilplatser i garage (1000 kr/mån) och 4 st utomhusplatser med motorvärmare (700 kr/mån). 1 mc-plats (400 kr/mån). Kösystem tillämpas. Det är för närvarande 8 i kö till parkering/garageplats.

 • Föreningen

  Namn

  Höjdhopparen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 91 bostadsrätter med adress Orgelgatan 16 och Margit Sahlins gata 1-3. Kontaktperson är ordförande Pär Dahlerus.

  Ekonomi

  Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget.

  Hemsida

  https://hojdhopparen.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergården är en plats fylld med möjligheter för umgänge och aktivitet för både vuxna och barn. Här kan du träna med olika redskap, grilla med vännerna, eller bara ta det lugnt medan barnen leker i sandlådor och klätterställningar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Margit Sahlins gata 3, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nyproducerat hus. Lägenheten präglas av genomgående fint och modernt skick med smakfulla materialval. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och gott om förvaring i garderob, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket som rymmer både soff- och matgrupp. Balkong på ca 9 kvm i söderläge med plats för större möbelgrupp. Ett sovrum med förvaring i garderob och skjutdörrar samt ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat. I Brf Höjdhopparen lever du ett aktivt liv med utegym och löparbanor på gården. På den stora gemensamma takterrassen kan du avnjuta större tillställningar. Här får du gott om utrymme i cykelrummen, och du har tillgång till en cykelverkstad där du håller cykeln i trim. Det finns även en bilpool knuten till föreningen. Föreningen har erbjuder boende möjligheten att nyttja ett övernattningsrum med WC och pentry vilket är till en stor fördel om du har nära och kära på besök. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54LJ8PQ5ES4BD9TB1795000 kr