Källparksgatan 10 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Källparksgatan 10 B
Salabacke, UPPSALA

2 rum, 54.6 kvm, 2 520 kr/mån
Utgångspris: 1 975 000 kr
Slutpris: 2 000 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fin tvåa högst upp - bra läge i Salabacke

I populära Salabacke finns nu denna mycket fina och trevligt planerade lägenhet belägen högst upp i välskött fastighet. Här finner ni ett hem med härlig omgivning med många grönområden.

Några fördelar med att bo här: Låg avgift - Bredband 200/200 ingår - Mycket välskött och omtyckt förening - En kort bit från Gränby köpcentrum - Nyrenoverat gym i föreningen

Planlösningen ger er rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, praktisk hall med gott om förvaring, rymligt sovrum, kök med matplats samt stamrenoverat badrum med dusch.

Här finns närhet till Källparken med stora grönytor. God service vid Gränby centrum, Årsta centrum samt Brantingstorg med allt du kan behöva. Promenad och/eller cykelavstånd till centralstationen och city, och nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar.

Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med låga avgifter. I föreningen finns nyrenoverat gym, tvättstugor, bastu, hobbyrum, övernattningsrum/festlokal, boulebana samt cykel-/barnvagnsförråd.

Utgångspris:
1 975 000 kr
Bud
2 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54.6 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 520 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Källparksgatan 10 B - Planritning
Källparksgatan 10 B - Planritning
Källparksgatan 10 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Praktisk HALL med gott om plats för avhängnings- och förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Mörkt golv och ljusa väggar. Trevligt KÖK med matplats för 4-6 personer. Fint mörkt golv, ljusa väggar och gott om plats i skåp och lådor. Maskinellt finns kyl/frys, spis, ugn och köksfläkt samt diskmaskin. Här finns också ett kallskafferi. Snyggt hamrat kakel ovanför diskbänken som är rostfri. Rymligt VARDAGSRUM med fint mörkt golv, ljusa vägg. Möjlighet till både soffgrupp och övrig möblering. Utgång till mysig BALKONG i soligt söderläge. Plats byggd sittbänk med förvaring finns på balkongen. Stort och rymligt SOVRUM med fint mörkt golv och ljusa väggar. Gott om förvaring i inbyggda garderober. Snygg trävägg bakom sänggaveln. Fräscht stamrenoverat BADRUM med klinkergolv och helkaklade väggar. WC, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med en duschvägg. Förberett för tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  54.6 kvm

  Månadsavgift

  2520 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.84072%

  Inre reparationsfond

  297 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1962

  Renoveringar

  1997-98 Stamrenovering 2005 Säkerhetsdörrar 2008 Fönster 2009 Gårdarna är upprustade och elstolpar till varje p-plats. 2010 Stamspolning avlopp 2011 Samtliga garageportar byttes ut 2012 Ett gym iordningställt på Källparksgatan 8, Tak och fasad renovering, Nya tvättmaskiner 2013 Renoverat föreningslokalen 2014 Renoverat ytskikten i tvättstugorna. 2015 Renovering bastun och tillhörande uppehållsrum, OVK utförd och godkänd. 2016 Bredbandsupphandling till samtliga föreningens hushåll. Renovering av värmesystemet. 2017-2018 Fönsterbyte 2018 Stamspolning 2019 Elrenovering, energideklaration 2020 Avslut på elrenovering och iordningställande av ett nytt gym Kommande: Under 2021: Radonmätning pågår, OVK, målning trapphus och värmejustering.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, motionsrum/träningslokal, bastu och samlingslokal. I samtliga byggnader finns en tvättstuga med torkmöjligheter. Även mangelrum finns.

  Tv & Bredband

  Ansluten till TV via Comhem, basutbud är obligatoriskt. Bredband via Bredband 2, obligatorisk avgift tillkommer på 80 kr/mån för 1000/1000 mbit.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-02-28

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 52 parkeringsplatser med elplint för 169 kr/mån samt 29 platser i varmgarage för 237 - 419 kr/mån (beroende på storlek). Separat kösystem tillämpas. Till parkeringsplats är kötiden ca 1år och till garage ca 3-4år.

 • Föreningen

  Namn

  Punktsnurran

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 108 lägenheter med adress Källparksvägen 8, 10, 12. Kontaktperson är Peter Falk. Föreningen har en egen hemsida: http://www.punktsnurran.se/.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  punktsnurran.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Källparksgatan 10 B, UPPSALABostadsbildI populära Salabacke finns nu denna mycket fina och trevligt planerade lägenhet belägen högst upp i välskött fastighet. Här finner ni ett hem med härlig omgivning med många grönområden. Några fördelar med att bo här: Låg avgift - Bredband 200/200 ingår - Mycket välskött och omtyckt förening - En kort bit från Gränby köpcentrum - Nyrenoverat gym i föreningen Planlösningen ger er rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, praktisk hall med gott om förvaring, rymligt sovrum, kök med matplats samt stamrenoverat badrum med dusch. Här finns närhet till Källparken med stora grönytor. God service vid Gränby centrum, Årsta centrum samt Brantingstorg med allt du kan behöva. Promenad och/eller cykelavstånd till centralstationen och city, och nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med låga avgifter. I föreningen finns nyrenoverat gym, tvättstugor, bastu, hobbyrum, övernattningsrum/festlokal, boulebana samt cykel-/barnvagnsförråd. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54CR4F7DNEADELD71975000 kr