Solskensgatan 17
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Solskensgatan 17
Gränby backe, Uppsala

2 rum, 38.5 kvm, 2 739 kr/mån
Utgångspris: 1 750 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad och modern bostad med stor balkong!

Här erbjuds en ytterst välplanerad bostad om 2 rum och kök där alla kvadratmeter nyttjas till fullo. Belägen i fastighet med hiss från markplan och med direkt närhet till Gränby Centrum och smidig väg in till centrala Uppsala är detta ett mycket bekvämt boende.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, välutrustat kök i öppen anslutning till vardagsrummet. Här ryms matbord, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som solen når under eftermiddagen. Utöver detta finns sovrum med förvaring i garderober och stilrent badrum med tvättmaskin, duschhörna bakom glasväggar, handdukstork, wc samt handfat med kommod. Ett källarförråd disponeras av lägenhetsinnehavaren. Denna bostads entré nås inifrån trapphuset och inte från loftgång som många andra i föreningen.

Brf Solgläntan är en trevlig förening som erbjuder sina medlemmar gemensam takterrass, cykelförråd, p-platser samt bilgarage. Internet och kabel-tv ingår här i avgiften.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna lägenhet!

Utgångspris:
1 750 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38.5 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 739 kr/mån
Våning
3 av 4 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 7 mar

13:00-13:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

måndag, 8 mar

18:30-19:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Hall

  Parkettgolv och vita målade väggar. Plats för avhängning vid hatthylla och förvaring i garderober.

  Kök

  Stilrent kök med vita skåpsluckor, grått kakel ovanför grå bänkskiva. Utrustat med integrerad micro, induktionshäll, diskmaskin, ugn, samt kyl och frys.

  Vardagsrum

  Parkettgolc och målade väggar i vitt. Plats för matbord, soffa och tv-möbel. Utgång till balkong.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för både säng och skrivbord. Parkettgolv och målade vita väggar. Förvaring i garderob bakom skjutdörr.

  Badrum

  Grått klinkergolv och vitt kakel. Utrustat med handdukstork, duschhörna bakom glasväggar, tvättmaskin, wc och handfat med kommod. Ovanför tvättmaskin finns även förvaringsskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  38.5 kvm

  Månadsavgift

  2739 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.84248%

  Andel av årsavgift: 0.84245%

 • Fastigheten

  Byggår

  2016

  Renoveringar

  2016 Nybyggnation

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör ett förråd. Det finns också en uthyrningslägenhet som man kan boka för 200kr/ dygn samt en takterrass.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv, internet, hastighet 100/10, och ip-telefoni via Telia Triple-Play. Grundutbudet ingår i avgiften. Samtalsavgifter tillkommer på ip-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-08-13

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 31 p-platser med elplint för 300 kr/mån och 20 platser i varmgarage för 1 000 kr/mån. Föreningen tillämpas "aktiv kö", vilket innebär att alla står i kö. Man får ett meddelande och måste svara om man vill ha p-platsen inom en viss tid, annars går den vidare till nästa person i kön.

 • Föreningen

  Namn

  Solgläntan

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 92 bostadsrättslägenheter med adress Solskensgatan 15-23. Kontaktperson är Moayad Altaiy.

  Ekonomi

  Ingen avgiftshöjning under 2021.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 7 mar

13:00-13:30

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

måndag, 8 mar

18:30-19:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Solskensgatan 17, UppsalaBostadsbildHär erbjuds en ytterst välplanerad bostad om 2 rum och kök där alla kvadratmeter nyttjas till fullo. Belägen i fastighet med hiss från markplan och med direkt närhet till Gränby Centrum och smidig väg in till centrala Uppsala är detta ett mycket bekvämt boende. Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, välutrustat kök i öppen anslutning till vardagsrummet. Här ryms matbord, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som solen når under eftermiddagen. Utöver detta finns sovrum med förvaring i garderober och stilrent badrum med tvättmaskin, duschhörna bakom glasväggar, handdukstork, wc samt handfat med kommod. Ett källarförråd disponeras av lägenhetsinnehavaren. Denna bostads entré nås inifrån trapphuset och inte från loftgång som många andra i föreningen. Brf Solgläntan är en trevlig förening som erbjuder sina medlemmar gemensam takterrass, cykelförråd, p-platser samt bilgarage. Internet och kabel-tv ingår här i avgiften. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna lägenhet! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54CQ9DVKHEAATKCP1750000 kr