Orgelgatan 7
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Orgelgatan 7
Kapellgärdet, UPPSALA

4 rum, 99 kvm, 5 530 kr/mån
Utgångspris: 3 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Rymlig 4a med 3,1 i takhöjd, stor uteplats på 31 kvm samt balkong!

Välplanerad hörnlägenhet med en takhöjd på 3,1 meter och kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås genom glasparti med skjutdörrar lägenhetens uteplats om ca 31 kvm som ligger i österläge. Lägenheten har även en balkong med anslutning från två sovrum samt vardagsrummet. Väl tilltagna sovrum med bra förvaring i flera garderober. Stort badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten ytterligare ett wc. Hallen har plats för både avhängning.

Föreningen erbjuder de boende möjlighet till att nyttja en fantastisk spaterrass med bastu, jacuzzi och soldäck med slående vy över Svartbäcken. Samt ytterligare två terrasser varav den ena med sittgrupper och utsikt mot slottet och domkyrkan och den andra med utekök och grillmöjligheter med utsikt över Gamla Uppsalas högar. Innergården är ombonad och trevlig med pergola och grillmöjligheter.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Bilderna är från en visningslägenhet med en annan planlösning.

Utgångspris:
3 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
99 kvm
Rum
4 rum
Avgift
5 530 kr/mån
Våning
1 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Orgelgatan 7 - Planritning
Orgelgatan 7 - Planritning
Orgelgatan 7 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

14:00-15:00

Möts upp i visningslägenheten på ORGELGATAN 13

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Rumsbeskrivning

  Golv: Hellimmat eklamellplank. Slipbart. Väggar: Målade väggar i ljusgrå ton. Kök: Handtagslösa mattsvart/gråa luckor och lådfronter med push beslag. Kalkstensgrå bänkskiva i kvartskomposit. Blandare i borstad svart krom. Vitvaror från Siemens, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Inbyggd varmluftsugn och spishäll med induktion. Inbyggd fläkt i överskåp. Badrum: Golv: Klinker i kulör svensk grön med elektrisk komfortgolvvärme. Väggar: Kakel i liggande format, sätts i förskjutna band. Kulör vit matt. Blandare, handdukstork, toalettpappershållare och krokar i borstad svart krom. Badkar eller dusch enligt ritning. Siemens tvättmaskin, torktumlare eller kombinerad maskin enligt ritning. Avvikelser kan förekomma

 • Bostaden

  Boarea

  99 kvm

  Månadsavgift

  5530 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.9678%

 • Fastigheten

  Byggår

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

14:00-15:00

Möts upp i visningslägenheten på ORGELGATAN 13

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Orgelgatan 7, UPPSALABostadsbildVälplanerad hörnlägenhet med en takhöjd på 3,1 meter och kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås genom glasparti med skjutdörrar lägenhetens uteplats om ca 31 kvm som ligger i österläge. Lägenheten har även en balkong med anslutning från två sovrum samt vardagsrummet. Väl tilltagna sovrum med bra förvaring i flera garderober. Stort badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten ytterligare ett wc. Hallen har plats för både avhängning. Föreningen erbjuder de boende möjlighet till att nyttja en fantastisk spaterrass med bastu, jacuzzi och soldäck med slående vy över Svartbäcken. Samt ytterligare två terrasser varav den ena med sittgrupper och utsikt mot slottet och domkyrkan och den andra med utekök och grillmöjligheter med utsikt över Gamla Uppsalas högar. Innergården är ombonad och trevlig med pergola och grillmöjligheter. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Bilderna är från en visningslägenhet med en annan planlösning.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54BASEACFN9B2G8F3795000 kr