Siktargatan 26
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Siktargatan 26
Kungsängen, Uppsala

3 rum, 81 kvm, 4 435 kr/mån
Utgångspris: 2 990 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

3:a med två balkonger och hiss från markplan i Kungsängen!

Modern 3:a i Kungsängen med 2 balkonger. Centralt men lugnt läge med sovrummen mot innergården och kök och vardagsrum mot liten stickgata. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och tillsammans bildar de en naturlig umgängesplats för många gäster. Två bra sovrum i olika storlekar varav det ena är placerat mer åtskilt från resten av lägenheten. Stilrent badrummet med dusch och tvättavdelning. Gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob och klädkammare samt i källarförråd.

Som boende på Siktargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en matbutik, en förskola, ett flertal restauranger och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP
där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Utgångspris:
2 990 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 435 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:30-14:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 25 jan

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Hall med parkettgolv, ljusa väggar och bred skjutdörrsgarderob. -- Kök med parkettgolv och ljusa väggar. Utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl, frys, köksbänkar av laminat och rostfritt. Plats för matbord för 4-8 personer, bred öppning mot vardagsrummet. .-- Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong i nordostläge. -- Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Ingång till rymlig klädkammare. Utgång till stor balkong i sydvästläge mot innergården. -- Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, wc, handfat med kommod, badrumsskåp, dusch, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp och fönster. Elektrisk komfortgolvvärme. -- Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  81 kvm

  Månadsavgift

  4435 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet, IP-telefoni

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.83482%

  Andel av årsavgift: 1.83487%

 • Fastigheten

  Byggår

  2007-2008

  Renoveringar

  2009 - Energideklaration 2013 - Målning gemensamma utrymmen, hissar. 2014 - Spolning avlopp, rengöring ventilation, OVK genomförd och godkänd, tagit fram en underhållsplan, gjort en hemsida. 2015 - Normalt, löpande underhåll. Har sökt bygglov för att bygga tak över entréerna. 2016 - Normal underhåll. Utbyte tak över entréerna.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelplats i garaget. Lekplats och boulebana. Alla lägenheter har ett förråd. Alla har egen tvättmaskin i lägenheten.

  Tv & Bredband

  Ansluten till tv via Telia Triple Play, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband och ip-telefoni via Telia Triple play, hastighet 100/100 Mbit/s.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-03-09

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 39 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 900 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Samtliga platser är för närvarande uthyrda, ca 5 personer i kö. Vid frågor om parkering och köplats kontakta Riksbyggen.

 • Föreningen

  Namn

  Kungsängen 6

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 49 bostadsrättslägenheter med adress Siktargatan 26-32. Kontaktperson är Ingmar Bergman.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:30-14:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 25 jan

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Siktargatan 26, UppsalaBostadsbildModern 3:a i Kungsängen med 2 balkonger. Centralt men lugnt läge med sovrummen mot innergården och kök och vardagsrum mot liten stickgata. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och tillsammans bildar de en naturlig umgängesplats för många gäster. Två bra sovrum i olika storlekar varav det ena är placerat mer åtskilt från resten av lägenheten. Stilrent badrummet med dusch och tvättavdelning. Gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob och klädkammare samt i källarförråd. Som boende på Siktargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en matbutik, en förskola, ett flertal restauranger och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5492HHSJ0RLHH95D2990000 kr