Dag Hammarskjölds Väg 25B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Dag Hammarskjölds Väg 25B
Kåbo, UPPSALA

2 rum, 52 kvm, 3 444 kr/mån
Utgångspris: 2 090 000 kr
Slutpris: 2 650 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljus & fin genomgångstvåa med solig balkong precis intill Akademiska i föreningen med låg belåning!

Unik möjlighet att förvärva en mycket ljus och trevlig genomgångs tvåa med härlig balkong på bästa läge i populära Kåbo. Här bor du granne med Akademiska Sjukhuset, BMC, Ångström, Gluntenområdet samt Ekonomikum. Med närheten till trevliga parker och grönområden kan du ta mysiga promenader, äta en god picknick eller löpträna.

Bostaden är precis nymålad och planlösningen fördelar sig på ljus hall med förvaring. Trevligt vardagsrum med trägolv samt utgång till härlig balkong i bästa solläge mot mysig innergård. Ljust kök med maskinell utrustning och ny bänkskiva. Här finns plats för matbord för 4-6 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Stamrenoverat badrum med badkar och nytt badrumsskåp.

Billig parkering (250kr/månad) och dessutom ingen kö till parkering i dagsläget, elstolpe för motorvärmare finns.

Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du i en förening med mycket god ekonomi så att du slipper plötsliga avgiftshöjningar och istället kan lägga pengarna på annat. Det centrala läget gör att du kan vara spontan i vardagen och gå på stan, bio eller restaurang när det passar just dig. Närheten till kollektivtrafik gör att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. Uppsalas bästa gym-/motionsanläggning hittar du ett stenkast bort och ICA-nära ligger på behagligt gångavstånd.

Missa inte detta boende, kontakta mäklaren på [email protected] alt 0708 43 48 99 redan idag!

Utgångspris:
2 090 000 kr
Bud
2 650 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
52 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 444 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 5:2 650 000 kr09 mar 16:37
 • BUDGIVARE 3:2 600 000 kr09 mar 13:32
 • BUDGIVARE 5:2 530 000 kr09 mar 12:14
 • BUDGIVARE 3:2 500 000 kr09 mar 09:06
 • BUDGIVARE 5:2 450 000 kr09 mar 08:53
VISA ALLA BUD

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

 • Bostaden

  Boarea

  52 kvm

  Månadsavgift

  3444 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och kabel-tv. För bredband tillkommer en obligatorisk avgift om 125 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.50783%

  Andel av årsavgift: 3.50783%

 • Fastigheten

  Byggår

  1944

  Renoveringar

  1990 Balkonger 1993 Fasad, El, Tak, tvättstuga, fönster, stamrenovering 2007 Tvättstuga 2008 Energibesiktning. Normalt underhåll 2012 Spolning köksavlopp 2013 Löpande underhåll enligt plan, t.ex. målning av fönsterbleck, reparation av betonggolv, ventilationsrengöring, byte av tvättmaskin + torktumlare. 2014 Löpande underhåll enligt plan, OVK utförd och godkänd. 2015 Normalt underhåll 2016 Dränering runt huset på Artillerigatan.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykel/barnvagnsförråd och hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV via ComHem (grundutbudet ingår). Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telenor, obligatorisk avgift på 125 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-11-10

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 18 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 250 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser uthyrda men ingen står i kö (2021-02-22).

 • Föreningen

  Namn

  HSB 17 Artillerifältet

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 24 bostadsrättslägenheter med adress Dag Hammarskjölds väg 25 A-B, Artillerigatan 2 A-B. Kontaktperson är ordförande Erik Östlund.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dag Hammarskjölds Väg 25B, UPPSALABostadsbildUnik möjlighet att förvärva en mycket ljus och trevlig genomgångs tvåa med härlig balkong på bästa läge i populära Kåbo. Här bor du granne med Akademiska Sjukhuset, BMC, Ångström, Gluntenområdet samt Ekonomikum. Med närheten till trevliga parker och grönområden kan du ta mysiga promenader, äta en god picknick eller löpträna. Bostaden är precis nymålad och planlösningen fördelar sig på ljus hall med förvaring. Trevligt vardagsrum med trägolv samt utgång till härlig balkong i bästa solläge mot mysig innergård. Ljust kök med maskinell utrustning och ny bänkskiva. Här finns plats för matbord för 4-6 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Stamrenoverat badrum med badkar och nytt badrumsskåp. Billig parkering (250kr/månad) och dessutom ingen kö till parkering i dagsläget, elstolpe för motorvärmare finns. Till lägenheten hör två förråd. Här bor du i en förening med mycket god ekonomi så att du slipper plötsliga avgiftshöjningar och istället kan lägga pengarna på annat. Det centrala läget gör att du kan vara spontan i vardagen och gå på stan, bio eller restaurang när det passar just dig. Närheten till kollektivtrafik gör att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. Uppsalas bästa gym-/motionsanläggning hittar du ett stenkast bort och ICA-nära ligger på behagligt gångavstånd. Missa inte detta boende, kontakta mäklaren på [email protected] alt 0708 43 48 99 redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH533R7C8ODRFS3PPV2090000 kr