Bäverns gränd 18A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bäverns gränd 18A
Centrum, UPPSALA

5 rum, 134.5 kvm, 7 399 kr/mån
Utgångspris: 4 195 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gavelfemma mitt i City!

Välkommen till en mycket fin och välplanerad lägenhet i den absoluta stadskärnan, med bara någon minut till resecentrum!

Attraktiv bostad med generösa ytor och bra disponering. Stilrena badrum som följd av en omfattande stamrenovering. Den tilltalande planlösningen erbjuder välkomnande hall, stort vardagsrum med utgång till balkong i sydvästligt läge, fräscht kök i anslutning till matrum, helkaklat badrum, separat gästtoalett samt tre-fyra generösa sovrum med bra möbleringsmöjligheter.

Läget kan inte bli mer centralt ett stenkast från Resecentrum och stadskärnan. Det är ett optimalt pendlarläge med allt Uppsala har att erbjuda inom räckhåll.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
4 195 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
134.5 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
7 399 kr/mån
Våning
4 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Bäverns gränd 18A - Planritning
Bäverns gränd 18A - Planritning
Bäverns gränd 18A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Ljus HALL med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för avhängning. Ingång till nyrenoverad wc med klinkergolv och ljusa väggar. Toalett, tvättställ samt spegel. Ljust och fint VARDAGSRUM med parkettgolv och ljusa väggar, utgång till trivsam rymlig balkong i sydväst. Generösa fönster med bra ljusinsläpp från två håll. Rymligt MATRUM/SOVRUM i anslutning till kök och vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Större öppning mot vardagsrum och generöst fönsterparti. Fräscht KÖK med gott om arbetsytor och förvaring. Vita skåpsluckor och kakel ovan arbetsytorna. Fullt utrustat med kyl, frys, spis, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Matplats för ca 4-6 st gäster. INRE HALL med parkettgolv och ljusa väggar. Garderobsvägg med bra förvaring, samt ingång till klädkammare. Nyrenoverat BADRUM med klinkergolv och kaklade väggar. Dusch med duschväggar, tvättställ med kommod och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin. Tre rymliga SOVRUM med plats för stor säng och ytterligare möblemang.

 • Bostaden

  Boarea

  134.5 kvm

  Månadsavgift

  7399 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatorisk avgift för Bredband 289 kr/mån

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.82361%

  Andel av årsavgift: 3.40677%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1966 - Hiss 1999 - Modernisering av hissar (byte av styr- och reglerutrusningar och hissmaskiner) 2005 - Radonmätning 2009 - Energidklaration 2015 - OVK, med godkänt utfall (ny OVK kommer att behöva utföras i samband med pågående entreprenader. 2018 - Säkerhetsdörrar, ny undercentral, ny el inom lägenheterna, stamrenovering, nytt gästrum med pentry och toalett 2018/ 2019 Renovering av balkonger 2020 - Genomfört ett antal större underhållsarbeten. Se komplett renoveringslista i årsredovisningen.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns två nyrenoverade välutrustade tvättstugor, cykelförråd, samlingslokal och ett gästrum som kan bokas för 200 kr/natt. Hobbyrummet är rustat men ännu inte inrett (2020-06-11). Föreningen har 6 extra källarförråd som kan hyras.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal med Telia med bredband 100/100 och TV med Telias grundutbud av kanaler. En obligatorisk avgift om 289 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiförbrukning

  78 kWh/m² år

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen har inga egna p-platser eller garage. Det finns 10 platser i varmgarage i grannföreningen Slottsgränden. Dessa är det kö till. Grimhild parkeringsgarage finns på andra sidan gatan.

 • Föreningen

  Namn

  Kungsbävern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen upplåter 42 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lägenheter med hyresrätt. Kontaktperson är Marie-Louise Sandberg.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gården äger föreningen tillsammans med Brf Slottsgränden.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bäverns gränd 18A, UPPSALABostadsbildVälkommen till en mycket fin och välplanerad lägenhet i den absoluta stadskärnan, med bara någon minut till resecentrum! Attraktiv bostad med generösa ytor och bra disponering. Stilrena badrum som följd av en omfattande stamrenovering. Den tilltalande planlösningen erbjuder välkomnande hall, stort vardagsrum med utgång till balkong i sydvästligt läge, fräscht kök i anslutning till matrum, helkaklat badrum, separat gästtoalett samt tre-fyra generösa sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Läget kan inte bli mer centralt ett stenkast från Resecentrum och stadskärnan. Det är ett optimalt pendlarläge med allt Uppsala har att erbjuda inom räckhåll. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52V38OKK1CH15QET4195000 kr