Naturstensvägen 25
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Naturstensvägen 25
Herrhagen, UPPSALA

5 rum, 115 kvm, 5 490 kr/mån
Utgångspris: 3 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Väldisponerat gavelradhus med hörntomt och ett av de bästa lägena i området.

Välkommen till detta hemtrevliga och mycket barnvänliga bostadsrättsradhus, som är i bra skick och har en lättskött trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd (äpple, körsbär), lugnt beläget i familjärt kvarter. Här får ni insynsskyddad baksida samt framsida med överblick över gatan, fotbollsplan och där ni visuellt kan se barnen hela vägen till förskola/skola.

Entréplan, med genomgående vattenburen golvvärme, erbjuder ett trivsamt kök med fönster mot framsidan av radhuset, ett stort badrum med dusch samt separat tvättstuga, rymligt vardagsrum med härlig braskamin samt utgång till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. På övervåningen finns unik planlösning med stor öppen hall, allrum med klädkammare, tre bra sovrum som kan utökas till fyra om man återställer allrummet samt ett rejält badrum med badkar. Carport med förråd och ett förråd på tomten. I närområdet finns lekplatser och ett kolonilottsområde.

I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, Systembolaget, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Utgångspris:
3 195 000 kr
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
115 kvm
Rum
5 rum
Avgift
5 490 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Naturstensvägen 25 - Planritning
Naturstensvägen 25 - Planritning
Naturstensvägen 25 - Planritning
Naturstensvägen 25 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:00-13:45

Välkommen på visning! OBS, Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 25 jan

18:00-18:45

Välkommen på visning! OBS, anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN Välkomnande hall med ljusa väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. En garderob och hatthylla. Trivsamt kök med parkettgolv, ljusa väggar och matplats vid fönster. Köksinredning från Ballingslöv med gott om skåp och bra arbetsytor. Vitt kakel ovan diskbänk. I köket finns spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Ingång till tvättstugan. Tvättstuga med klinkergolv och ljusa väggar. Rummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, frånluftsvärmepump (varje boende ansvarar själva för sin värmepump). Vardagsrum med slipat parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Fin braskamin. Utgång till trädgård med insynsskyddad uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Ett kallförråd på husets baksida. Badrum med kakelklädda väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns toalett, dusch med vikbara väggar, badrumsskåp och handfat med kommod. ÖVRE PLAN Hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Lucka upp till vindsförvaring. Öppet mot allrum som vid behov är möjligt att återställa till sovrum. Allrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Ingång till klädkammare. Badrum med klinkergolv och kakelklädda väggar. Här finns fönster, badkar, toalett, badrumsskåp och handfat med kommod. Tre bra sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Tre garderober i ett av sovrummen och en garderob i de andra två sovrummen. RENOVERINGAR (i bostaden): 2020: Slipat golv och tapetserat samt målat tak i vardagsrum och hall. Nya socklar i hela nedervåningen. Målat om dörrlist i nedre badrum. Satt upp hörnlister vid köksentré. 2019: Nytt parkettgolv och tröskel i kök. 2018: Tapetserat och målat tak i sovrum 1. 2017: Målat tak och väggar i kök. Kompletterande kakel vid sidorna på diskbänk. ca 2010: Bytt shuntventil, cirkulationspump och jordfelsbrytare till värmepump.

 • Bostaden

  Boarea

  115 kvm (Areauppgifter enligt brf/förvaltare)

  Månadsavgift

  5490 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår: kallvatten, kabel-tv och p-plats.

  Balkong/uteplats

  På huset baksida: Uteplats och trädgård med bärbuskar och fruktträd (äpple, körsbär) i insynsskyddat och soligt västerläge. På huset framsida: Uteplats med förmiddagssol.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 7.76374%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2008 - Inläggning av nya golv (garantiarbete) 2009 - Energideklaration 2018 - Målning fasad Planerade: Målning carportar under 2021.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har egen tvättmaskin. Till varje lägenhet hör ett kallförråd i separat hus och ett förråd i carporten.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät (basutbudet ingår), bredband och IP-telefoni via ComHem.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2009-03-09

  Energiklass

  B

  Parkering

  Varje bostadsrätt har egen carport. Det finns även 3 gästparkeringar.

 • Driftskostnad

  El

  1588 kr/mån

  Försäkring

  213 kr/mån

  Totalt

  1801 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  I kostnaden för el ingår uppvärmning.

 • Föreningen

  Namn

  Kvarnbo äng

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter med adress Naturstensvägen 25-39, udda nr, Smaragdvägen 1-9, udda nr. Kontaktperson är Camilla Coban.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:00-13:45

Välkommen på visning! OBS, Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 25 jan

18:00-18:45

Välkommen på visning! OBS, anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Naturstensvägen 25, UPPSALABostadsbildVälkommen till detta hemtrevliga och mycket barnvänliga bostadsrättsradhus, som är i bra skick och har en lättskött trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd (äpple, körsbär), lugnt beläget i familjärt kvarter. Här får ni insynsskyddad baksida samt framsida med överblick över gatan, fotbollsplan och där ni visuellt kan se barnen hela vägen till förskola/skola. Entréplan, med genomgående vattenburen golvvärme, erbjuder ett trivsamt kök med fönster mot framsidan av radhuset, ett stort badrum med dusch samt separat tvättstuga, rymligt vardagsrum med härlig braskamin samt utgång till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. På övervåningen finns unik planlösning med stor öppen hall, allrum med klädkammare, tre bra sovrum som kan utökas till fyra om man återställer allrummet samt ett rejält badrum med badkar. Carport med förråd och ett förråd på tomten. I närområdet finns lekplatser och ett kolonilottsområde. I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, Systembolaget, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52SST89AFU3IHV6D3195000 kr