Råbyvägen 57H
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Råbyvägen 57H
Gränby, Uppsala

4 rum, 97 kvm, 5 543 kr/mån
Utgångspris: 2 695 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket välplanerad 4:a med uteplats i sydost mot föreningens innergård!

Denna moderna lägenhet har en genomtänkt planlösning som erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring och ett generöst tilltaget vardagsrum med delvis öppen planlösning mot ett fullt utrustat och stilrent kök. Vidare tre sovrum, god klädförvaring i två klädkammare samt ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Pricken över i:et är såklart den trevliga uteplatsen som ni når genom det största sovrummet. Bo bekvämt med hiss från markplan som även tar er ner i källare till det gemensamma garaget.

Föreningen tillhandahåller ett förråd samt gemensamt elavtal för att hålla kostnaderna nere för medlemmarna.

Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område som ligger ca 2,6 km nordost från Stora Torget i Uppsala. Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger, vårdcentral och all tänkbar annan service. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3. Från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum. Det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen in till Resecentrum.

Utgångspris:
2 695 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
97 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 543 kr/mån
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande och praktisk hall med avhängningsytor. Mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare. -- Stort vardagsrum med fint parkettgolv och ljusa väggar. Delvis öppen planlösning mot köket. -- Kök med matplats för minst 6 personer. Köket är utrustat med fläktkåpa, hel kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadshäll, inbyggd mikrovågsugn och inbyggd ugn. -- Badrum med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk. WC, vitt tvättställ med kommod. Klinkergolv med elektrisk komfortgolvvärme och kaklade väggar. Handdukstork och spotlights i taket. -- Master bedroom med klädkammare och utgång till uteplatsen som ligger mot den lugna gården. -- Sovrum med fint parkettgolv och ljusa väggar. Fönster mot den lugna gården. -- Sovrum med fint golv och ljusa väggar, som ligger frånskilt de två övriga sovrummen. Perfekt som gästrum/kontor eller som ungdomsrum.

 • Bostaden

  Boarea

  97 kvm

  Månadsavgift

  5543 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, tv (basutbud) och bredband (50) via ComHem samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.5157%

  Andel av årsavgift: 2.5%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  2015-2017 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns förråd för barnvagnar, rullatorer och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Bredband, digital-Tv och IP-telefoni via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften. Samtalskostnad tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 30 garageplatser, kostnad är 850 - 900 kr/mån. Kösystem tillämpas. Bilpool via M bilpool. I dagsläget är det 4-5 i kö.

 • Föreningen

  Namn

  Romanen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter med adress Råbyvägen 57 F,G och H. Kontaktperson är ordförande Martin Hoppe.

  Ekonomi

  Ingen planerad kommande avgiftshöjning.

  Hemsida

  https://brfromanen.se

  Gårdsplats/innergård

  Finns utemöbler, grill och sandlåda.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Råbyvägen 57H, UppsalaBostadsbildDenna moderna lägenhet har en genomtänkt planlösning som erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring och ett generöst tilltaget vardagsrum med delvis öppen planlösning mot ett fullt utrustat och stilrent kök. Vidare tre sovrum, god klädförvaring i två klädkammare samt ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Pricken över i:et är såklart den trevliga uteplatsen som ni når genom det största sovrummet. Bo bekvämt med hiss från markplan som även tar er ner i källare till det gemensamma garaget. Föreningen tillhandahåller ett förråd samt gemensamt elavtal för att hålla kostnaderna nere för medlemmarna. Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område som ligger ca 2,6 km nordost från Stora Torget i Uppsala. Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger, vårdcentral och all tänkbar annan service. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3. Från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum. Det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen in till Resecentrum.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52R3DKL34FOOE8M62695000 kr