Herrhagsvägen 403
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Herrhagsvägen 403
Herrhagen, Uppsala

3 rum, 83 kvm, 5 115 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad lägenhet i naturnära Herrhagen.

Välplanerad lägenhet i naturnära Herrhagen som erbjuder rymlig balkong. Lägenheten erbjuder även genomgående gott om förvaring, badrum med dusch och fönster, kök med matplats för minst 6-8 personer, två rymliga sovrum och vardagsrum med plats för en större soffgrupp och utgång till lägenhetens soliga balkong.

Till lägenheten hör två stycken förråd, ett uteförråd samt ett förråd med rymliga hyllor i källaren.

I Brf Ängsviolen bor du i en mycket trevlig förening med skogen runt knuten och bekvämt promenad avstånd till service. I övrigt finns en kvarterslokal för 150 kr / dygn samt en depositionsavgift på 300 kr. Föreningen erbjuder även möjlighet för odling i odlingslotter för 100 kr/år.

Lägenheten är belägen i en expansiv stadsdel med vackra omgivningar med naturen endast ett stenkast bort. I området finns lekplatser, belyst terrängspår, förskola, skola, bibliotek samt ett stort butiksutbud med bl a Ica Maxi, Willys, Apotek och Systembolag. Bra cyckel- och busskommunikationer till city, dit avståndet är ca 5 km.

Varmt välkommen att anmäla intresse hos ansvarig mäklare eller assisterande mäklare!

Utgångspris:
1 595 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
5 115 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Herrhagsvägen 403 - Planritning
Herrhagsvägen 403 - Planritning
Herrhagsvägen 403 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

18:00-18:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Linnea Lager

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-98 16 95

[email protected]

Beyar Hajo

Assisterande Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande hall med gott om förvaring bakom skjutgarderober samt i klädkammare/förråd med hatthylla. Här finns ett praktiskt klinkergolv och ljust tapetserade väggar. Vardagsrum - Öppet och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och rymd. Här finns plats för en större soffgrupp och tv-möbel. Utgång till lägenhetens fina balkong in mot föreningens innergård. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Kök - Stort och härligt kök med plats för större middagar. Här finns plats för ett matbord för ca 6-8 personer och stort fönsterparti med mycket ljusinsläpp. Gott om förvaring i skåpinredningen och här finns följande utrustning: -Diskmaskin (2012) -Kyl (2013) -Frys (2013) -Spis med induktionshäll och ugn (2017) -Spisfläkt (2017) Badrum - Härligt badrum med fönster för både vädring och ljusinsläpp. Här finns duschväggar i rökfärgat glas (2019), handfat med kommod & spegelskåp, tvättmaskin (2017), torktumlare (2017), väggfast skåp och WC. Kaklade väggar och våtrumsmatta. Sovrum - Sovrum med plats för större möblemang såsom en dubbelsäng. Här finns fönster, trägolv, ljust tapetserade väggar och garderober. Sovrum - Rymligt rum med plats för större möblemang. Förvaring i skjutdörrsgarderober och fönster in mot föreningens gröna innergård. Trägolv och ljust tapetserade väggar. Passage mellan sovrummen - Luftig passage mellan sovrummen och badrummet ger separation ifrån sällskapsrummen. Sammanhållande trägolv och diskret mönstrade väggar (Design Stig Lindberg).

 • Bostaden

  Boarea

  83 kvm

  Månadsavgift

  5115 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår kallvatten, varmvatten, bredband, värme, tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.1087%

  Andel av årsavgift: 3.11%

 • Fastigheten

  Byggår

  1994

  Renoveringar

  2013 Monterat plåthörn i trapphus, målning / upprustning carports och förråd. Byte av trasig oljepump hiss 403. 2014 Löpande underhåll, lite målning trapphus och liknande. OVK. 2016 Uppfräschning och målning av fasaden samt byte av vindskivor, nytt staket, underhåll av alla element, byte av utomhusbelysning mot energisnålare alternativ. 2017 Låsbyte 2019 Ventilationskanaler rengjorda. OVK genomförd. Byte av radiatorernas termostater planerat. Fönstrens och balkongdörrrarnas utsidor målade. 2020 Målning av entré 2020 Byte av golv trapphus 2020 Målning trapphus 2020 Byte av entrétak 2020 Målning av P-platser 2020 Målning delar av fasaden 2020 VVC-pump utbytt i undercentralen, Planerat: 2021 Inga större renoveringar är planerade för de närmaste åren men det bli kan aktuellt med uppförande av nya staket vid uteplatserna in mot gården. 2021 Arbete i UC i gemensamhetsanläggning med grannförening Skogsviolen 2021 Fiberindragning 2021 Målning av dörrar loftgångar och entré 2021 Byte av armaturer till LED diskuteras 2022 Säkerhetsdörrar diskuteras 2022 Stamspolning diskuteras

  Övriga byggnader/utrymmen

  Samlingslokalen kostar 150 kr/dygn att hyra. Depositionsavgift 300 kr. Samlingslokalen har kök, bord och stolar. För intresserade finns det möjlighet att nyttja en odlingslott till en avgift om 100 kr per år. I bostadsrätten ingår ett mindre utomhusförråd i bostadsrätten, olika stora oberoende av lägenhetsstorlek. Dessutom ingår matkällare/förråd i källaren under kvarterslokalen. Det finns två tvättstugor.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Comhem. Tv, bredband (100/10 Mbit/s) och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

  Energiförbrukning

  129 kWh/m² år

  Parkering

  Det finns 25 p-platser med elplint för 150 kr/mån och 8 parkeringsplatser i carport, kostnad 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Det finns lediga p-platser i dagläget (2020-05-20). Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser. I övrigt gäller ett generellt parkeringsförbud inom området. Ett parkeringsbolag övervakar parkeringen och tar ut en kontrollavgift av dem som parkerar i strid med bestämmelserna. För frågor angående parkering och köplats kan medlem kontakta parkeringsansvarig Axel Östlund via telefon tel 0730 331528, kvällstid.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Ängsviolen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 36 bostadsrättslägenheter med adress Herrhagsvägen 401-403. Kontaktperson Wasim Malla

  Ekonomi

  2021: Avgiftssänkning i samband med fiberindragning. Internet ingår då inte längre i avgiften utan bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal.

  Hemsida

  http://www.angsviolen.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Linnea Lager

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-98 16 95

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 30 nov

18:00-18:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Linnea Lager

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-98 16 95

[email protected]

Beyar Hajo

Assisterande Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Herrhagsvägen 403, UppsalaBostadsbildVälplanerad lägenhet i naturnära Herrhagen som erbjuder rymlig balkong. Lägenheten erbjuder även genomgående gott om förvaring, badrum med dusch och fönster, kök med matplats för minst 6-8 personer, två rymliga sovrum och vardagsrum med plats för en större soffgrupp och utgång till lägenhetens soliga balkong. Till lägenheten hör två stycken förråd, ett uteförråd samt ett förråd med rymliga hyllor i källaren. I Brf Ängsviolen bor du i en mycket trevlig förening med skogen runt knuten och bekvämt promenad avstånd till service. I övrigt finns en kvarterslokal för 150 kr / dygn samt en depositionsavgift på 300 kr. Föreningen erbjuder även möjlighet för odling i odlingslotter för 100 kr/år. Lägenheten är belägen i en expansiv stadsdel med vackra omgivningar med naturen endast ett stenkast bort. I området finns lekplatser, belyst terrängspår, förskola, skola, bibliotek samt ett stort butiksutbud med bl a Ica Maxi, Willys, Apotek och Systembolag. Bra cyckel- och busskommunikationer till city, dit avståndet är ca 5 km. Varmt välkommen att anmäla intresse hos ansvarig mäklare eller assisterande mäklare!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52Q4JP5R2OETGVC31595000 kr