Orgelgatan 16
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Orgelgatan 16
Kapellgärdet, UPPSALA

2 rum, 41 kvm, 2 523 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Smart planerad tvåa i tilltalande skick, med balkong och öppen planlösning.

Välkomna till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nyproducerat hus. Lägenheten präglas av genomgående fint och modern skick med smakfulla materialval. Med sina stora fönster i österläge och den öppna planlösningen ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en öppen hall med avhängning, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket som praktiskt skärmas av med en halvvägg. Balkong i österläge med utsikt mot föreningens innergård. Ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
1 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 523 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Orgelgatan 16 - Planritning
Orgelgatan 16 - Planritning
Orgelgatan 16 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

13:15-13:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med avhängning på hatthylla. Parkettgolv samt klinker intill entré och vitmålade väggar. Ljust och öppet KÖK med gott om förvaring bakom vita luckor. Smakfullt hexagonkakel ovanför bra arbetsytor på bänkskiva i laminat. Kyl/frys, spishäll, ugn, micro och diskmaskin. Parkettgolv och vitmålade väggar. VARDAGSRUM med plats för både soff- och matgrupp. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till lägenhetens balkong riktad mot föreningens innergård och i söderläge. Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel. Gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Fräscht BADRUM med klinker på golv och kakel på väggar. WC, handfat med kommod i vitt, spegel, duschhörna med transparenta duschväggar, kombinerad tvätt och torktumlare, handdukstork, vägghängt skåp för förvaring och golvvärme. Till lägenheten finns ett förråd i källarplan.

 • Bostaden

  Boarea

  41 kvm

  Månadsavgift

  2523 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och internet. Varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning på månadsavgiften.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.858%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Nybyggt 2019.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns det gemensamma ytor för cyklar, barnvagnar samt rullatorer. Dessutom finns ett gästrum som delas med Brf Sjukamparen.

  Tv & Bredband

  Bredband (100/10), digital-TV (grundutbud), IP-telefoni (exklusive samtalskostnader) via ComHem ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  Föreningen disponerar 43 bilplatser i garage (1000 kr/mån) och 4 st utomhusplatser med motorvärmare (700 kr/mån). 1 mc-plats (400 kr/mån).

 • Föreningen

  Namn

  Höjdhopparen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 91 bostadsrätter med adress Orgelgatan 16 och Margit Sahlins gata 1-3. Kontaktperson är Hans Gary Friman.

  Ekonomi

  Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget.

  Hemsida

  https://hojdhopparen.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergården är en plats fylld med möjligheter för umgänge och aktivitet för både vuxna och barn. Här kan du träna med olika redskap, grilla med vännerna, eller bara ta det lugnt medan barnen leker i sandlådor och klätterställningar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 29 nov

13:15-13:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Orgelgatan 16, UPPSALABostadsbildVälkomna till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nyproducerat hus. Lägenheten präglas av genomgående fint och modern skick med smakfulla materialval. Med sina stora fönster i österläge och den öppna planlösningen ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en öppen hall med avhängning, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket som praktiskt skärmas av med en halvvägg. Balkong i österläge med utsikt mot föreningens innergård. Ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Varmt välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52NB3U35QH6G7VBT1895000 kr