Gränby bilgata 6
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Gränby bilgata 6
Gränby, UPPSALA

3.5 rum, 82.5 kvm, 4 101 kr/mån
Utgångspris: 2 295 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Toppfräsch lägenhet med inglasad balkong!

Bo högst upp i huset med ett fritt och ljust läge! Planlösningen erbjuder en rymlig hall, smakfullt kök som går i vitt och har bra maskinell utrustning. Båda sovrummen är behagligt belägna mot innergården precis som klädkammaren. För dig som jobbar hemifrån finns möjlighet att göra om klädkammaren till arbetsrum. Vidare finns ett större badrum och en mindre gäst-wc som har renoverats i stilfulla materialval. Ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till lägenhetens inglasade balkong. Bostaden erbjuder väldigt gott om förvaring bl.a i inbygga garderober i sovrum, klädkammare samt hallförvaring.

Belägen i stabil och mycket välskött förening med bastu och lekplatser på föreningens gårdar. Här bor ni med goda kommunikationer, bra pendlarläge samt närhet till bland annat stadscentrum, parkmiljöer och Gränby Centrum med affärer och service. Föreningen erbjuder även extra källarförråd att hyra samt kostnadsfria barnvagnsförråd för dig med barnvagn. I dagsläget finns lediga garage för endast 300 kr/mån!

Här är det bara att flytta in och trivas! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag! Tillträde i mars/april.

Utgångspris:
2 295 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82.5 kvm
Rum
3.5 rum och kök
Avgift
4 101 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Gränby bilgata 6 - Planritning
Gränby bilgata 6 - Planritning
Gränby bilgata 6 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

12:00-12:30

Anmälan krävs - anmäl dig via "Anmäl mig" i presentationen

måndag, 25 jan

17:00-17:30

Anmälan krävs - anmäl dig via "Anmäl mig" i presentationen

MÄKLARE

Linnea Lager

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-98 16 95

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL med mönstrad tapet och vitmålade väggar. Gott om förvaring i rymliga garderober med skjutdörrar. KÖK med rymliga arbetsytor med kakel ovanför. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikro och spis med induktionshäll. VARDAGSRUM med ljusa tapeter samt fint golv. Här finns även utgång till den inglasade balkongen med trall och utrustad med infravärme för höstkvällarna. SOVRUM 1 med vitmålade väggar. Här finns även ingång till den rymliga klädkammaren. SOVRUM 2 med målade väggar och mörkt golv. Gott om förvaring i inbyggda garderober. BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv på golv. Här finns även dusch, wc, handfat med kommod samt spotlights i taket. GÄST-WC med kaklade väggar nedtill respektive målat upptill samt klinker på golv. Badrummet är utrustat med wc samt mindre handfat med kommod. Spotlights i taket. ÖVRGT: Enligt lägenhetsregistret är lägenheten registrerad som en 3:a.

 • Bostaden

  Boarea

  82.5 kvm

  Månadsavgift

  4101 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.32985%

  Andel av årsavgift: 0.32985%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Gränby 14:4

  Byggår

  Renoveringar

  1990 Ventilation, dränering, balkonger, tak och fönster 1997 Tvättstuga 2008 Byte balkongfönster och dörrar 2009 Målat balkonger, byte av fönster, energideklaration 2011 Indragning fiber. 2012 Nya entrédörrar 2012-13 Byte varm och kallvattenledningar. 2014 Installation av postboxar, byte garageportar. 2016 Renovering av avloppsstammar genom re-lining 2017 Pågående fönsterbyten 2017 Fönsterbyten samt andra delen av stamrenovering 2018 Relining av avlopp i golv i hus med källare.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, bastu finns i källaren vid Molngatan 16. Nyckel till bastun finns också hos vicevärden mot en depositionsavgift på 300 kr. Pingisrum på Molngatan 13. Övernattningsrum finns på på Molngatan 7. Hyran är 200 kr/dygn och du kan använda den i max fyra dagar åt gången. Alla lägenheter har förråd, vissa i lägenheten, andra i trappuppgången. Möjlighet finns att hyra förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telenor (fiber) alt ComHem (tre hål i väggen). Den boende tecknar eget abonnemang för bredband och ip-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-12-05

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 140 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 200 kr/mån, 22 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 100 kr/mån, 140 platser i kallgarage, kostnad 300 kr/mån. Separata kösystem tillämpas. I dagsläget finns är alla parkeringsplatser uthyrda men det finns garage lediga (2020-01-17).

 • Driftskostnad

  El

  650 kr/mån

  Försäkring

  163 kr/mån

  Totalt

  813 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  HSB 47 Blixten

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 330 bostadsrättslägenheter med adress Blixtgatan 1-27, Molngatan 1-29, Stormgatan 2-18 och Gränby Bilgata. Kontaktperson är Ulf Persson. För att bostadsrättsföreningen ska kunna bevilja dig/er medlemskap krävs enligt deras stadgar att du/ni är medlemmar i HSB Uppsala. För att bli medlem måste du dels betala en andel på 500 kr och dels en medlemsavgift på 300 kr (150 kr om halva året redan har gått).

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring (2021-01-07).

  Hemsida

  http://www.uppsala.hsb.se/47blixten

  Gårdsplats/innergård

  Gård med trädgårdsmöbler och grillplats.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Linnea Lager

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-98 16 95

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

12:00-12:30

Anmälan krävs - anmäl dig via "Anmäl mig" i presentationen

måndag, 25 jan

17:00-17:30

Anmälan krävs - anmäl dig via "Anmäl mig" i presentationen

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gränby bilgata 6, UPPSALABostadsbildBo högst upp i huset med ett fritt och ljust läge! Planlösningen erbjuder en rymlig hall, smakfullt kök som går i vitt och har bra maskinell utrustning. Båda sovrummen är behagligt belägna mot innergården precis som klädkammaren. För dig som jobbar hemifrån finns möjlighet att göra om klädkammaren till arbetsrum. Vidare finns ett större badrum och en mindre gäst-wc som har renoverats i stilfulla materialval. Ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till lägenhetens inglasade balkong. Bostaden erbjuder väldigt gott om förvaring bl.a i inbygga garderober i sovrum, klädkammare samt hallförvaring. Belägen i stabil och mycket välskött förening med bastu och lekplatser på föreningens gårdar. Här bor ni med goda kommunikationer, bra pendlarläge samt närhet till bland annat stadscentrum, parkmiljöer och Gränby Centrum med affärer och service. Föreningen erbjuder även extra källarförråd att hyra samt kostnadsfria barnvagnsförråd för dig med barnvagn. I dagsläget finns lediga garage för endast 300 kr/mån! Här är det bara att flytta in och trivas! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag! Tillträde i mars/april.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52JBCFM312C1NACB2295000 kr