Smaragdvägen 1
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Smaragdvägen 1
Herrhagen, UPPSALA

5 rum, 115 kvm, 5 490 kr/mån
Utgångspris: 3 095 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fräscht bostadsrättsradhus på gaveln med sol hela dagen!

Nu finns möjlighet att förvärva ett mycket fräscht bostadsrättsradhus i genomgående gott skick, beläget i naturnära området Kvarnbo Äng. Trivsamt gavelläge med sol från morgon till kväll. Populärt och barnvänligt område med omedelbar närhet till fin natur och utmärkt service. Även ypperligt läge för dig som pendlar då du enkelt tar dig ut på Enköpingsvägen för påfart till nya E4:an.

Tilltalande, modern planlösning som är fördelad på entréplan med kök med generös matplats, badrum med dusch och vardagsrum med utgång till uteplats på baksidan. Övre plan inrymmer 4 st sovrum samt badrum med badkar.

I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, Systembolaget, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Trevligt, barnvänligt boende med hög standard i populärt område. Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 095 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
115 kvm
Rum
5 rum
Avgift
5 490 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Smaragdvägen 1 - Planritning
Smaragdvägen 1 - Planritning
Smaragdvägen 1 - Planritning
Smaragdvägen 1 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:00-13:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN Välkomnande hall med ljusa väggar och klinkergolv. Skjutdörrsgarderob. Fräscht kök med parkettgolv, ljusa väggar och stor matplats. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Vitt kakel ovan diskbänk. Fullt utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Tvättstuga med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepump (varje boende ansvarar själva för sin värmepump). Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till insynsskyddad uteplats och trädgård med eftermiddags- och kvällssol. Ett kallförråd på husets baksida. Ljust badrum med kakel på väggarna och klinker på golv med golvvärme. WC, dusch och handfat med kommod. ÖVRE PLAN Hall med parkettgolv och ljusa väggar. Badrum med kakel på väggarna och klinker på golv. Här finns fönster, badkar, WC och handfat med kommod. Fyra bra sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  115 kvm

  Månadsavgift

  5490 kr

  Andelstal

  Andel i föreningen: 7.76374%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2008 - Inläggning av nya golv (garantiarbete) 2009 - Energideklaration 2018 - Målning fasad Planerade: Målning carportar under 2021.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har egen tvättmaskin. Till varje lägenhet hör ett kallförråd i separat hus och ett förråd i carporten.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät (basutbudet ingår), bredband och IP-telefoni via ComHem.

  Parkering

  Varje bostadsrätt har egen carport. Det finns även 3 gästparkeringar.

 • Föreningen

  Namn

  Kvarnbo äng

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter med adress Naturstensvägen 25-39, udda nr, Smaragdvägen 1-9, udda nr. Kontaktperson är Camilla Coban.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 24 jan

13:00-13:45

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Smaragdvägen 1, UPPSALABostadsbildNu finns möjlighet att förvärva ett mycket fräscht bostadsrättsradhus i genomgående gott skick, beläget i naturnära området Kvarnbo Äng. Trivsamt gavelläge med sol från morgon till kväll. Populärt och barnvänligt område med omedelbar närhet till fin natur och utmärkt service. Även ypperligt läge för dig som pendlar då du enkelt tar dig ut på Enköpingsvägen för påfart till nya E4:an. Tilltalande, modern planlösning som är fördelad på entréplan med kök med generös matplats, badrum med dusch och vardagsrum med utgång till uteplats på baksidan. Övre plan inrymmer 4 st sovrum samt badrum med badkar. I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, Systembolaget, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter. Trevligt, barnvänligt boende med hög standard i populärt område. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52HAEV8K72GMG2H53095000 kr