Plattgatan 4
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Plattgatan 4
Luthagen, Uppsala

3 rum, 81 kvm, 4 406 kr/mån
Utgångspris: 2 995 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lugnt belägen och välplanerad trerummare med stor balkong i Luthagen.

Ljus och mycket rymlig trerummare med optimal planlösning som har en genomtänkt fördelning mellan det sociala och privata. Lägenheten har en stor, skyddad balkong mot innergården som skapar ett stort extra vardagsrum att nyttja under årets varmare dagar.

Bostaden är välutrustad och erbjuder hall med klinkergolv och förvaring i garderober, kliv sedan in i den sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök i halvöppen anslutning till varandra, där tillvaron med familj och vänner spenderas. Köket är stilrent och fullt utrustat med all maskinell utrustning att önska, bland annat dubbel kyl och frys. Här finns även matplats för minst 6 personer intill stora fönsterpartier. Vardagsrummet är lättmöblerat och luftigt, här ifrån når du den ljuvliga balkongen som har gott om utrymme för möblemang, lugnt belägen in mot gården.

I den privata delen av bostaden finns ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt för den yngre eller som arbetsrum, samt ett master bedroom med utrymme för stor dubbelsäng, här finns även inbyggda garderober bakom skjutdörrar. Från master bedroom når du även ett extra rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum eller walk in closet, ut efter egna önskemål! Lägenheten kan alltså i praktiken nyttjas som en fyrarummare. Badrummet är stilrent och utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och duschhörna bakom glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Brf Anemonen har en levande innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för trevlig gemenskap och avkoppling. Gemensamt finns cykelförråd, barnvagnsförråd, parkeringsplatser och garage i källare.

Att få möjlighet att bo i Luthagen med naturen och lugnet innebär en hög livskvalitet. Runt hörnet hittar du Stabbyskogen med dess strövstigar, fårhagar, grillplatser och elljusspår. Du kommer direkt ut i odlingslandskapet med vackra fält och har samtidigt gångavstånd till city. Alldeles intill hittar du populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. I närheten finns ett antal välrenommerade förskolor, skolor (Sverker-, Tiunda- och Eriksskolan) samt Ekonomikum (universitet). Närbelägna Fyrishov med bad och träningsmöjligheter ger ytterligare rekreationsmöjligheter.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Utgångspris:
2 995 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 406 kr/mån
Våning
2 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Plattgatan 4 - Planritning
Plattgatan 4
Plattgatan 4 - Planritning
Plattgatan 4
Plattgatan 4 - Planritning
Plattgatan 4

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 maj

13:30-14:30

Föranmälan krävs! Ring mäklare för att boka tid.

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL: Välkomnade hall med skjutdörrsgarderob. Klinkergolv och gråmålade väggar. VARDAGSRUM: Ljust och inbjudande vardagsrum i anslutning till köket. Vardagsrummet bjuder på öppna, lättmöblerade ytor. Vitlaserat askgolv, vitmålade väggar. Utgång till bostadens härliga balkong. BALKONG: Stor, träbelagd balkong med sociala möbleringsytor för både matplats och loungegrupp. Lugnt belägen in mot föreningens trevliga innergård. KÖK: Köket har vita luckor med ram från Marbodal. I den här bostaden kommer ni bo med ett rejält kök med goda arbetsytor på den antracitgrå laminatbänkskivan. Här finns också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl. Köket är i övrigt utrustat med infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och micro, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys (vitvaror från Siemens) Vitmålade väggar, vitlaserat askgolv. SOVRUM: Två sovrum i bra storlek, varad det största sovrummet med både skjutdörrsgarderober och egen walk-in closet som går att använda som kontor. Vitlaserat askgolv, ljusgråa väggar (målade). BADRUM: Fräscht badrum med kaklade väggar (vitt) och klinkergolv (grått). Utrustat med tak-/regndusch, duschvägg i glas, tvättmaskin, torktumlare (Siemens) med arbetsbänk, wc, kommod med handfat och spegelskåp med belysning. FÖRRÅD: Tillhörande förråd i källaren.

 • Bostaden

  Boarea

  81 kvm

  Månadsavgift

  4406 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/månaden för internet, kabel-TV och IP-telefon via Telia Triple Play (fiber).

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.1497%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  2017 Nybyggt 2018 OVK 2020 Garantibesiktning, installerat laddstolpar, energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd. I källarplanet finns bilparkering, cykelrum och förrådsutrymmen.

  Tv & Bredband

  Ansluten till TV (en digitalbox ingår), bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play, obligatorisk kostnad om 200 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-05-13

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns det 29 garageplatser för 1100 kr/mån varav 10 p-platser för att laddning av bil dessa kostar 1300kr/mån samt 8 parkeringsplatser med el-stolpe för 550 kr/mån. I dagsläget står 2 i kö. Till parkeringsplatserna är det 9 st i kö.

 • Driftskostnad

  Vatten och avlopp

  193 kr/mån

  Övrigt

  200 kr/mån

  Totalt

  393 kr/mån

  Kommentar

  Varmvatten debiteras efter förbrukning genom föreningen. Övrigt: Bredband/tv/telefoni

 • Föreningen

  Namn

  Anemonen 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 46 bostadsrättslägenheter med adress Plattgatan 2-6 och Hällbygatan 41. Ordförande är Fredrik Ohlén.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  https://anemonen2.se/

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för gemenskap och avkoppling. Innergården är gemensam med brf Anemonen 1 som är en del av samma kvarter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 maj

13:30-14:30

Föranmälan krävs! Ring mäklare för att boka tid.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Plattgatan 4, UppsalaBostadsbildLjus och mycket rymlig trerummare med optimal planlösning som har en genomtänkt fördelning mellan det sociala och privata. Lägenheten har en stor, skyddad balkong mot innergården som skapar ett stort extra vardagsrum att nyttja under årets varmare dagar. Bostaden är välutrustad och erbjuder hall med klinkergolv och förvaring i garderober, kliv sedan in i den sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök i halvöppen anslutning till varandra, där tillvaron med familj och vänner spenderas. Köket är stilrent och fullt utrustat med all maskinell utrustning att önska, bland annat dubbel kyl och frys. Här finns även matplats för minst 6 personer intill stora fönsterpartier. Vardagsrummet är lättmöblerat och luftigt, här ifrån når du den ljuvliga balkongen som har gott om utrymme för möblemang, lugnt belägen in mot gården. I den privata delen av bostaden finns ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt för den yngre eller som arbetsrum, samt ett master bedroom med utrymme för stor dubbelsäng, här finns även inbyggda garderober bakom skjutdörrar. Från master bedroom når du även ett extra rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum eller walk in closet, ut efter egna önskemål! Lägenheten kan alltså i praktiken nyttjas som en fyrarummare. Badrummet är stilrent och utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och duschhörna bakom glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Brf Anemonen har en levande innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för trevlig gemenskap och avkoppling. Gemensamt finns cykelförråd, barnvagnsförråd, parkeringsplatser och garage i källare. Att få möjlighet att bo i Luthagen med naturen och lugnet innebär en hög livskvalitet. Runt hörnet hittar du Stabbyskogen med dess strövstigar, fårhagar, grillplatser och elljusspår. Du kommer direkt ut i odlingslandskapet med vackra fält och har samtidigt gångavstånd till city. Alldeles intill hittar du populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. I närheten finns ett antal välrenommerade förskolor, skolor (Sverker-, Tiunda- och Eriksskolan) samt Ekonomikum (universitet). Närbelägna Fyrishov med bad och träningsmöjligheter ger ytterligare rekreationsmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52GIETGMKKJOD14P2995000 kr