Dagermansgatan 4C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Dagermansgatan 4C
Löten, UPPSALA

3 rum, 84 kvm, 4 873 kr/mån
Utgångspris: 2 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad trea med egen ingång och stor uteplats med kvällssol. Möjlighet till uthyrningsdel!

Välkommen till en välplanerad trea med uthyrningsmöjlighet, ostört belägen i barnvänliga Löten med egen ingång och uteplats. Trivsamt belägen bostad med ett mycket bra läge i området. Lägenhet med tre rum och kök där boytan fördelas på nyrenoverat kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum, vardagsrum med utgång till stor uteplats i soligt läge, två bra sovrum, ett stamrenoverat badrum samt separat toalett från 2014. En del av bostaden kan inredas med trinettkök och kan enkelt användas som uthyrningsdel om så önskas.

Välkommen att bo i en mycket välskött och omtyckt bostadsrättsförening.
Här bor du i stor HSB-förening med många gemensamma utrymmen och möjligheter till
vardagslyx, som exempelvis bastu/relax, tennisbana, välutrustat gym, pingisrum,
biljardrum och fina tvättstugor. I månadsavgiften inkluderas även internet och ip-telefoni.

Bara någon minuts promenad till Heidenstams torg med ICA, gym, vårdcentral, restaurang,
frisör mm. Ytterligare 10 minuters promenad bort har du tillgång till Gränby Centrums
enorma utbud. Alldeles i anslutning till fastigheten går 2:ans stadsbuss med täta
förbindelser till centrum och stationen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/50dagerman/

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
2 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 873 kr/mån

Planritning

Dagermansgatan 4C - Planritning
Dagermansgatan 4C - Planritning
Dagermansgatan 4C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande hall med plats för avhängning. Målade väggar, delvis klinkergolv och parkettgolv. Vardagsrum - Stort vardagsrum med stora fönster ger bra ljusinsläpp. I halvöppen planlösning mot lägenhetens kök och utgång till den stora uteplatsen med kvällssol. Tapetserade väggar och parkettgolv i bra skick. Kök - Renoverat kök med förvaring bakom vita luckor och bänkskiva i komposit. Köket är utrustad med kyl/frys, ugn, diskmaskin, fläkt och mikro. Parkettgolv och ljust målade väggar. Plats för större matbord för 6 personer. Sovrum - Mycket rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för större säng. Laminatgolv och tapetserade väggar. Sovrum - Stort sovrum med möjlighet att byggas om till ett uthyrningsrum med trinettkök och separat duschrum. Fönster mot föreningens fina innergård. Laminatgolv och tapetserade väggar. Se alternativ planlösning Badrum - Stamrenoverat badrum från 2014 i moderna färger med golvvärme. Klinker och kakel. Badrummet är utrustad med dusch, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och WC. WC-rum - Stamrenoverat WC-rum i moderna färger. Kakel och klinker. Wc-rummet är utrustad med handfat med tillhörande spegel och WC.

 • Bostaden

  Boarea

  84 kvm

  Månadsavgift

  4873 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni (samtalsavgifter tillkommer).

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.38846%

  Andel av årsavgift: 0.38846%

  Inre reparationsfond

  2507 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1967-68

  Renoveringar

  1986 - Tak 1987 - Tvättstuga 1997 - 2000 - Större underhåll av fastigheten gjordes 1997 och 2000. 2009 - Upprustning av miljön, ny gemensam miljöstation och renovering av tvättstugor med ny maskinpark 2010 - Byte garageportar 2013 - Normalt underhåll, påbörjat stamrenovering av vatten, avlopp och el-stammar. 2014 - Stamrenovering vatten, avlopp samt el. i övrigt löpande underhåll enligt plan. 2015 - Avslutat renovering av stammarna - vatten, avlopp samt el, målning alla fönster enligt underhållsplanen. 2018 - Byte av räcken på balkonger och loftgångar, byte ventilationssystem 2020 - Radonmätning, energideklaration, installerat 8 laddstolpar för elbilar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, motionsrum/träningslokal och biljardrum. Vidare finns bordtennisbord, tennisbana, boulebana, basketkorgar, snickarbod och vävstuga. Det finns en grovtvättstuga och sju vanliga tvättstugor. Tvättavgifterna debiteras och betalas på avgiftsavi. Avgiften är 10 kr/maskintvätt. Till varje lägenhet hör ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (fiber), 100Mbit/s ingår. 250 Mbit LAN samt IP-telefoniabonnemang ingår (samtalskostnader tillkommer).

  Parkering

  Föreningen hyr ut 212 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 118 kr/mån och 114 platser i kallgarage, kostnad 300 kr/mån. Alla medlemmar har rätt till en parkeringsplats per lägenhet mot avgift. Till garageplats är det 6-7 st i kö (2020-10-13). Det har införts olika taxor för parkering på gästparkeringen. En boendetaxa och en för övriga. Boende kan hämta gästparkeringskort hos hemmavicevärden.

 • Föreningen

  Namn

  HSB 50 Dagerman

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 248 bostadsrättslägenheter med adress Karin Boyegatan 2-16 (jämna nr) och Dagermansgatan 2-11 och 13. Kontaktperson är Björn Flygare.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring (2020-10-13).

  Hemsida

  http://www.dagerman50.se/

  Gårdsplats/innergård

  Mycket trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Bra lekplatser för de yngre.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dagermansgatan 4C, UPPSALABostadsbildVälkommen till en välplanerad trea med uthyrningsmöjlighet, ostört belägen i barnvänliga Löten med egen ingång och uteplats. Trivsamt belägen bostad med ett mycket bra läge i området. Lägenhet med tre rum och kök där boytan fördelas på nyrenoverat kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum, vardagsrum med utgång till stor uteplats i soligt läge, två bra sovrum, ett stamrenoverat badrum samt separat toalett från 2014. En del av bostaden kan inredas med trinettkök och kan enkelt användas som uthyrningsdel om så önskas. Välkommen att bo i en mycket välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Här bor du i stor HSB-förening med många gemensamma utrymmen och möjligheter till vardagslyx, som exempelvis bastu/relax, tennisbana, välutrustat gym, pingisrum, biljardrum och fina tvättstugor. I månadsavgiften inkluderas även internet och ip-telefoni. Bara någon minuts promenad till Heidenstams torg med ICA, gym, vårdcentral, restaurang, frisör mm. Ytterligare 10 minuters promenad bort har du tillgång till Gränby Centrums enorma utbud. Alldeles i anslutning till fastigheten går 2:ans stadsbuss med täta förbindelser till centrum och stationen. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/50dagerman/ Varmt välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52FIJBAI9S36GCEL2095000 kr