Kungsgatan 52 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsgatan 52 A
Centrum, Uppsala

1.5 rum, 37 kvm, 2 124 kr/mån
Utgångspris: 1 845 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Centralt läge med absolut närhet till stationen.

Ett stenkast från centralstationen erbjuds här en hemtrevlig 30-tals lägenhet med flera tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, högt i tak och fina fönsterbänkar.

Här möts du av en välplanerad, yteffektiv lägenhet med lättmöblerade rum. Praktiskt arbetskök och stamrenoverat badrum med badkar och fönster. Gott om förvaring i inbyggd garderob i halvrummet. Här bor du mitt i stan, men ändå lugnt och ostört, då lägenheten inte har några fönster mot trafikerade Kungsgatan. Två tillhörande förråd.

Bostadsrättsföreningen erbjuder bland annat sina medlemmar tillgång till gemensam takterrass, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och gemensamma trädgårdsmöbler på föreningens vackra innergård. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida http://fjalar2.bostadsratterna.se/

På Kungsgatan 52 bor du med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda, och till centralstationen tar du dig på ca 2 minuters promenad.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna bostad!

Utgångspris:
1 845 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
37 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 124 kr/mån
Våning
1 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Kungsgatan 52 A - Planritning
Kungsgatan 52 A - Planritning
Kungsgatan 52 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 29 apr

16:00-16:30

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall: Möblerbar hall med plats för avhängning alt arbetsplats. Tapetserade väggar, deisgnade av Josef Frank för Svenskt Tenn och parkettgolv. Halvrum: Sovalkov alt plats för ytterligare förvaring, arbetsplats eller matbod. Gott om förvaring i inbyggd garderob. Ljusa väggar och parkettgolv. Kök: Fint arbetskök med röd mosaik ovan arbetsbänk i laminat. Vita skåpsluckor som bjuder på generös förvaring. Kyl/frys, disko, fläkt och ugn med spis. Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum med ljusa väggar och vackert fiskbensparkettgolv. Badum: Stamrenoverat badrum med kaklade väggar och plastmatta. Badkar, handfat med spegelskåp och wc. Förråd: Två tillhörande förråd.

 • Bostaden

  Boarea

  37 kvm

  Månadsavgift

  2124 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och tvättstuga. En obligatorisk avgift tillkommer med 125 kr/mån för tv, bredband och IP-telefoni.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.09424%

  Andel av årsavgift: 1.08278%

 • Fastigheten

  Byggår

  1937

  Renoveringar

  1993 - Balkonger, ny puts på fasad, nyinstallation av hiss 1997 - Omläggning av tak, elstambyte, vatten- och avloppsstammar 2003-04 - Byte till treglasfönster 2008 - Dränering mot gården hösten 2008-09 - Uppfräschning av tvättstuga 2009 - Dränering av framsidan av huset, innergården, energideklaration 2013 - Påbättring av bruket på skorstenarna 2014 - Vatten- och avloppsrör lades om i källare, justering av källartrapp, portkodssystem 2015 - Tätning av fönster och balkongdörrar, luftning av element, stamspolning 2017 - Återställande arbete vid port 52 B 2018 - 2019 Fönsterbyte/renovering, Säkerhetsdörr till lägenheterna, Trapphusrenovering 2019 - Brandskyddskontroll eldstäder inkl. sotning och provtryckning, OVK Planerat: Detta år planeras ventilation och värmearbete på fastigheten. Det är ännu under utredning men hittills konstaterat är att fjärrvärmecentral ska bytas.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal med pentry. Till lägenheten hör två förråd samt ett matkällarförråd.

  Tv & Bredband

  Fiberansluten via IP-Only. Bredband och IP-telefoni via gruppavtal med Bredband 2 och TV via Viasat (digitala grundutbudet). Obligatorisk kostnad om 125 kr/mån tillkommer för bredband, IP-telefoni och TV-utbud.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2015-08-01

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 14 p-platser med elplint som kostar 600 kr/mån. Kösystem tillämpas. För närvarande är det 8 medlemmar i kö.

 • Föreningen

  Namn

  Fjalar 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 57 bostadsrättslägenheter med adress Kungsgatan 52 A-D. Kontaktperson är Johanna Paulus. Föreningen har en egen hemsida http://fjalar2.bostadsratterna.se/

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://fjalar2.bostadsratterna.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler. På vinden över trappuppgången Kungsgatan 52 B finns en terrass som föreningens medlemmar kan nyttja.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 29 apr

16:00-16:30

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsgatan 52 A, UppsalaBostadsbildEtt stenkast från centralstationen erbjuds här en hemtrevlig 30-tals lägenhet med flera tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, högt i tak och fina fönsterbänkar. Här möts du av en välplanerad, yteffektiv lägenhet med lättmöblerade rum. Praktiskt arbetskök och stamrenoverat badrum med badkar och fönster. Gott om förvaring i inbyggd garderob i halvrummet. Här bor du mitt i stan, men ändå lugnt och ostört, då lägenheten inte har några fönster mot trafikerade Kungsgatan. Två tillhörande förråd. Bostadsrättsföreningen erbjuder bland annat sina medlemmar tillgång till gemensam takterrass, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och gemensamma trädgårdsmöbler på föreningens vackra innergård. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida http://fjalar2.bostadsratterna.se/ På Kungsgatan 52 bor du med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda, och till centralstationen tar du dig på ca 2 minuters promenad. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna bostad! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52A3DP0D24907KEO1845000 kr