Juvansbo 40 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Juvansbo 40 A
Juvansbo, Björklinge

5 rum, boarea 124 kvm, biarea 7 kvm, 4 325 kr/mån
Utgångspris: 2 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Endast ett radhus kvar!

SISTA RADHUSET KVAR!!! Här i Juvansbo byggs 39 moderna bostadsrätter signerade Pietsch arkitekter. Väldisponerade hem som är 108 kvm eller 124 kvm, har 3-5 sovrum, pris från 2 495 000 kr och månadsavgift från 3 785 kr.

Mittenlägenheter är 108 kvadratmeter stora, med tre sovrum som standard. För den som vill bo större erbjuds gavellägenheterna, med sina 124 kvadratmeter och med hela fyra sovrum som standard. I gavellägenheterna finns valet att på ovanvåningen välja ett större badrum på 9,3 kvadratmeter i stället för standardstorleken 5,5 kvadratmeter. Det större badrummet leder till att det på ovanvåningen blir tre sovrum i stället för fyra. Badrummen är smakligt utformade med inredning från INR och Tapwell. Köken är Svanenmärkta och kommer från Electrolux Home Sentens.

Uppsalas nya livsstilsboende hittar du i en helt unik natur bara åtta minuter från Uppsalas myllrande stadsliv.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det drygt 15 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 10 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Utgångspris:
2 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
124 kvm
Biarea
7 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 325 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Juvansbo 40 A - Planritning
Övre plan
Juvansbo 40 A - Planritning
Entéplan
Juvansbo 40 A - Planritning
Övre plan
Juvansbo 40 A - Planritning
Entéplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  ===Entréplan=== Hall Praktisk hall med plats för ytterkläder och skor. Kök Inbjudande kök från Sentense, Kust design med sandgrå luckor och handtag Brohult. Arbetsbänk och stänkskydd i laminat. Belysning under överskåp. Rostfri underlimmad diskho med blandare från Tapwell. Vitvaror från Electrolux i rostritt/svart: Kyl, frys, diskmaskin, fläkt, ugn och mikro. Franke samt Tovenco. Målade väggar samt trestavigt ekparkettgolv. Badrum Rymligt badrum med klinkergolv från Centro Natur Kalksten i ljusgrå. Klaklade väggar från Centro i vit matt. Badrumskommod från INR, Viskan Grip 60. Spegel INR Feel 60 med belysning. Tvättställs- och duschblandare från Tapwell. Duschvägg från INR i klarglas. Toalett från Ifö, Sign. Tvätt/ Teknikrum Invid hallen ligger tvätt/ teknikrummet. Här står frånluftsvärmepumpen NIBE F730. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Tvättho med låsbart skåp från Nimoverken. Blandare från Tapwell. Klinkergolv från Centro Natur Kalksten Ljusgrå. Målade väggar. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat möblemang. Trestavigt ekparkettgolv samt målade väggar. Utgång till husets uteplats på baksidan. Förråd under trappa Extra förvaring genom förråd under trappan som tar er upp till övre plan ===Övre plan=== Sovrum 1, 2, 3 & allrum Tre bra sovrum och ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Planera precis som det passar just er familj. Trestavigt ekparkettgolv samt målade väggar. Badrum Badrum med badkar från Nordhem modell Saltholmen. Klinkergolv från Centro Natur Kalksten i ljusgrå. Kaklade väggar från Centro i vit matt. Badrumskommod från INR, Viskan Grip 60. Spegel INR Feel 60 med belysning. Tvättställs- och badkarsblandare från Tapwell. Toalett från Ifö, Sign. =Förråd Kallförråd om 7 kvm

 • Bostaden

  Boarea

  124 kvm

  Månadsavgift

  4325 kr

  Biarea

  7 kvm

  Balkong/uteplats

  Altan om 28 kvm

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.679%

 • Fastigheten

  Byggår

  2020/2021

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensam sophantering i föreningen

  Parkering

  P-plats till varje lägenhet. Kommer finnas allmän parkering på föreningens mark.

 • Driftskostnad

  El

  417 kr/mån

  Uppvärmning

  1200 kr/mån

  Vatten och avlopp

  304 kr/mån

  Övrigt

  258 kr/mån

  Totalt

  2179 kr/mån

  Kommentar

  Övrigt står för TV/Bredband

 • Föreningen

  Namn

  Bostadsrättsföreningen Juvansbo i Uppsala 1

  Allmänt om föreningen

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Framsida

Juvansbo planskiss färg

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Juvansbo 40 A, BjörklingeBostadsbildSISTA RADHUSET KVAR!!! Här i Juvansbo byggs 39 moderna bostadsrätter signerade Pietsch arkitekter. Väldisponerade hem som är 108 kvm eller 124 kvm, har 3-5 sovrum, pris från 2 495 000 kr och månadsavgift från 3 785 kr. Mittenlägenheter är 108 kvadratmeter stora, med tre sovrum som standard. För den som vill bo större erbjuds gavellägenheterna, med sina 124 kvadratmeter och med hela fyra sovrum som standard. I gavellägenheterna finns valet att på ovanvåningen välja ett större badrum på 9,3 kvadratmeter i stället för standardstorleken 5,5 kvadratmeter. Det större badrummet leder till att det på ovanvåningen blir tre sovrum i stället för fyra. Badrummen är smakligt utformade med inredning från INR och Tapwell. Köken är Svanenmärkta och kommer från Electrolux Home Sentens. Uppsalas nya livsstilsboende hittar du i en helt unik natur bara åtta minuter från Uppsalas myllrande stadsliv. Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det drygt 15 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 10 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52936GQP12T7H92S2895000 kr