Salagatan 49 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Salagatan 49 A
Fålhagen, Uppsala

1.5 rum, 43 kvm, 2 356 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad minitvåa i gott skick!

Nu finns tillfälle att förvärva en charmig minitvåa i 30-talsfastighet i bra skick med flera tidstypiska detaljer. Attraktivt pendlarläge i populära Fålhagen!

Lägenheten har vackra trägolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer samt en generös takhöjd på ca 2,7 meter. Bostaden är belägen på våning två, utan direkt insyn. Till bostaden finns två källar- och ett vindsförråd.Planlösningen erbjuder hall med, fullt utrustat och rymligt kök med matplats intill fönster, lättmöblerat vardagsrum, separat sovdel samt badrum med dusch, tvättmaskin och wc.

På Salagatan 49 A kan läget knappast bli bättre. Lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Perfekt pendlarläge samt resecentrum och city inom ett par minuters promenadväg. Boendet ger er fördel att bo centralt men ändå kunna njuta av den idylliska gården med grillmöjligheter.

Anmäl ditt intresse reda idag, varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
1 995 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
43 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 356 kr/mån
Våning
2 av 4 (Ej hiss)

Planritning

Salagatan 49 A - Planritning
Salagatan 49 A - Planritning
Salagatan 49 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 27 sep

14:00-14:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum och kök

  Rumsberskrivning

  Välkomnande hall med vitlaserade trägolv och ljusa väggar. Gott om plats för skor och ytterkläder. Renoverat och stort kök med ljus inredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med kyl/frys, inbyggd ugn, spishäll med touchfunktion, integrerad diskmaskin samt fläkt. Infällda spotlights ovan arbetsytor. Parkettgolv och ljusa väggar. Matplats för ca 4 personer. Vardagsrum med vitlaserade trägolv och ljusa väggar. En inbyggd garderob. Stort fönsterparti ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Halvrum/sovrum med vitlaserade trägolv och ljusa väggar. Praktisk skjutdörr ut till hallen. Fräscht och stamrenoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat, handdukstork, dusch, badrumsskåp samt tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  43 kvm

  Månadsavgift

  2356 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och kabel-tv. Obligatorisk avgift om 165kr/mån för bredband(fiber) genom Telenor.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.125%

  Andel av årsavgift: 3.13%

 • Fastigheten

  Byggår

  1932

  Renoveringar

  1975 Fönster 1978 Balkonger, fasad 1984 Omläggning av tak 1990 El 1994 Dränering 2000 Vatten- och avloppsstammar 2008 Radonmätning 2009 Energideklaration 2015 Renoverat fasaden med ny puts och målning, uppfräschning och målning av fönster, portar och balkonger, stamspolning 2016-17 Införskaffat brandskyddsmaterial (brandsläckare, brandfilt och brandvarnare till varje lägenhet), fyra större brandsläckare har monterats i respektive källartrapp och på vinden, stamspolning, uppgradering av bredbandet till 250/100 Mbit/s 2020 Takrenovering

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband via Telenor, 250/100Mbit/s ingår mot en obligatorisk avgift om 165 kr/mån. Ansluten till IP-telefoni via Telenor, samtalskostnader tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-10-21

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 14 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 75 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 1 st i kö och kötiden beräknas till ca 6 mån (2020-09-10). I området tillämpas boendeparkering via kommunen.

 • Föreningen

  Namn

  Delling

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 26 bostadsrättslägenheter med adress Salagatan 49. kontaktperson är Ehsan Shariati.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring (2020-09-10).

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 27 sep

14:00-14:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Salagatan 49 A, UppsalaBostadsbildNu finns tillfälle att förvärva en charmig minitvåa i 30-talsfastighet i bra skick med flera tidstypiska detaljer. Attraktivt pendlarläge i populära Fålhagen! Lägenheten har vackra trägolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer samt en generös takhöjd på ca 2,7 meter. Bostaden är belägen på våning två, utan direkt insyn. Till bostaden finns två källar- och ett vindsförråd.Planlösningen erbjuder hall med, fullt utrustat och rymligt kök med matplats intill fönster, lättmöblerat vardagsrum, separat sovdel samt badrum med dusch, tvättmaskin och wc. På Salagatan 49 A kan läget knappast bli bättre. Lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Perfekt pendlarläge samt resecentrum och city inom ett par minuters promenadväg. Boendet ger er fördel att bo centralt men ändå kunna njuta av den idylliska gården med grillmöjligheter. Anmäl ditt intresse reda idag, varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH526QUQO5IO73U9211995000 kr