Börjegatan 10 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Börjegatan 10 B
Främre Luthagen, UPPSALA

3 rum, 112 kvm, 6 192 kr/mån
Utgångspris: 4 995 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fantastiskt lägenhet i Främre Luthagen med uthyrningsdel, två balkonger, öppen spis och hiss!

Välkomna till denna mycket ljusa och representativa gavellägenhet med uthyrningsdel på våning 4 av 5 med hiss från halvtrapp, belägen i vacker 30-talsfastighet i Främre Luthagen, just intill den vackra och gröna Vasaparken. Lägenheten nyttjas idag som en enda stor och väl tilltagen lägenhet om tre rum och kök men kan återställas till två separata lägenheter (finns två olika lägenhetsnummer) och utgör då en stor lägenhet med fristående uthyrningsdel.
Denna fantastiska lägenhet genomgick en totalrenovering 2016/2017 och håller idag ett mycket tilltalande skick. Lägenheten bär på en härlig kombination av ljus, rymd, funktionalitet och ståtlighet, med sitt fantastiska ljusinsläpp och med sina tilltalande materialval kombinerat med äldre detaljer bevarade från sitt ursprungliga 30-tal.

Lägenhetens hjärta är det mycket stora vardagsrummet med öppen planlösning till köket och fönster i tre väderstreck. Detta är en given plats för trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Här rymmer ni både er stora soff- och matsalsgrupp intill stämningsgivande burspråk och öppen spis. Från vardagsrummet hittar ni även den stora balkongen som sträcker sig runt husknuten. Köket är praktfullt och håller hög standard på material och funktion, här finner ni utan tvekan allt ni önskar. Utöver detta får ni två rymliga sovrum varav det ena med egen balkong riktad mot innergården, ett badrum med tvättpelare och ett wc med duschhörna samt två separata ingångar med två olika hallutrymmen med avhängning i garderober. Utöver all förvaring i lägenheten finns det mycket goda förvaringsmöjligheter i 4 förråd som utgör en total yta på 25 kvm.

BRF Manhem är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi (1454 kr i lån/kvm). Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och takterrass till sitt förfogande.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. Lägenheten ligger nära flertalet förskolor, skolor och universitet. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, livsmedelsbutik och apotek m.m. Precis utanför porten hittar ni den vackra Vasaparken som öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus.

Äntligen ges nu möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet med möjlighet till uthyrningsdel i ett av Uppsalas bästa lägen. Anmäl ert intresse idag!

Utgångspris:
4 995 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
112 kvm
Rum
3 rum
Avgift
6 192 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Börjegatan 10 B - Planritning
Börjegatan 10 B - Planritning
Börjegatan 10 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 27 sep

11:45-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 28 sep

17:30-18:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Rumsbeskrivning

  Inbjudande och ljus HALL med plats för möblemang och gott om förvaringsmöjligheter på hatthylla samt skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Parkettgolv och vitmålade samt tapetserade väggar. Mycket väl tilltaget VARDAGSRUM med fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mot köket. Gott om plats för både soff- och matsalsgrupp intill burspråk och fungerande öppen spis, samt plats för ytterligare önskade möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till lägenhetens ena balkong med markis som sträcker sig hela vägen runt husknuten och riktad mot nordväst. KÖK från 2016/2017 med öppen planlösning mot vardagsrummet som delas av med en stor köksö. Ljust och luftigt med fönster i två väderstreck. Gediget kök med gott om arbetsyta, förvaring och avlastning. Påkostad utrustning och materialval. Vita köksluckor, vitt kakel ovanför bänkskiva i svart sten och spotlights. Kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, mikro och vinkyl. Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM/ARBETSRUM med gott om plats för både större säng och annan önskad möbel. Parkettgolv och målade samt tapetserade väggar. BADRUM från 2016/2017 med smakfulla och moderna materialval. Beige/grå klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på vägg samt spotlights i tak. WC, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med inbyggd belysning, vägghängt förvaringsskåp i vitt, badkar och tvättmaskin samt torktumlare. UTHYRNINGSDEL/SOVRUM med plats för stor säng och annan önskad möbel. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till lägenhetens andra balkong riktad mot föreningens innergård och nordöst. PENTRY/KLK med klinker under överliggande matta och vitmålade väggar, ljusinsläpp genom fönster mot innergården. Vattenledningar, avlopp och el är förberett för installation av pentry. WC/DUSCH från 2016/2017 med smakfulla och moderna materialval. Beige/grå klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på vägg samt spotlights i tak. WC, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med transparenta duschväggar, vattenfallsmunstycke och handdukstork. HALL med egen ingång (i dagsläget igensatt men kan öppnas upp) och förvaring i inbyggd garderob med överskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten är idag två separata lägenheter (två lägenhetsnummer) ihopsatta till en stor lägenhet. Om önskas kan vägg sättas upp mellan den stora lägenheten och uthyrningsdelen. Uthyrningsdelen skulle då utgöra 24,5 kvm och den större lägenheten 87,5 kvm . Den större lägenheten är ursprungligen 3 rok enligt lägenhetsförteckning, idag består den av 2 rok men kan återställas genom att dela upp det stora vardagsrummet. Till lägenheterna finns totalt 4 förråd med total yta på 25 kvm att nyttja.

 • Bostaden

  Boarea

  112 kvm

  Månadsavgift

  6192 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga. Avgift för ettan "uthyrningsdelen" är 1 461 kr/mån och för den större lägenheten 4 731 kr/mån.

  Balkong/uteplats

  2 balkonger, varav den ena sträcker sig runt husknuten i nordväst och den andra finner ni i "uthyrningsdelen" riktad mot innergården och nordost.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 6.1115%

  Andel av årsavgift: 5.5486%

 • Fastigheten

  Byggår

  1938

  Renoveringar

  1993 Elstambyte, nyinstallation av hiss 1996 Balkonger, fönster 2005 Vatten- och avloppsstammar 2008 Målning av trapphus 2009 Energideklaration 2009-2010 Målning av fönster 2010 Tätning av rökkanaler, radonmätning 2011 Takomläggning 2017 Nyanläggning av gård 2018 Renovering av takterrass 2019 Stamspolning Fasad- och balkongrenovering kommer att ske inom några år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. Till alla lägenheter hör ett källarförråd samt ett vindsförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Telenor, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via A3 (gruppanslutning) ingår i månadsavgiften, hastighet 1000/1000 Mbit/s.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-15

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering finns på området, ansökan sker till kommunen.

 • Föreningen

  Namn

  Manhem

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 38 bostadsrättslägenheter med adress Börjegatan 10. Kontaktperson är Tove Hellkvist.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget (2020-09-15).

  Hemsida

  www.manhem.bostadratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Det finns också en gemensam takterrass.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 27 sep

11:45-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 28 sep

17:30-18:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Börjegatan 10 B, UPPSALABostadsbildVälkomna till denna mycket ljusa och representativa gavellägenhet med uthyrningsdel på våning 4 av 5 med hiss från halvtrapp, belägen i vacker 30-talsfastighet i Främre Luthagen, just intill den vackra och gröna Vasaparken. Lägenheten nyttjas idag som en enda stor och väl tilltagen lägenhet om tre rum och kök men kan återställas till två separata lägenheter (finns två olika lägenhetsnummer) och utgör då en stor lägenhet med fristående uthyrningsdel. Denna fantastiska lägenhet genomgick en totalrenovering 2016/2017 och håller idag ett mycket tilltalande skick. Lägenheten bär på en härlig kombination av ljus, rymd, funktionalitet och ståtlighet, med sitt fantastiska ljusinsläpp och med sina tilltalande materialval kombinerat med äldre detaljer bevarade från sitt ursprungliga 30-tal. Lägenhetens hjärta är det mycket stora vardagsrummet med öppen planlösning till köket och fönster i tre väderstreck. Detta är en given plats för trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Här rymmer ni både er stora soff- och matsalsgrupp intill stämningsgivande burspråk och öppen spis. Från vardagsrummet hittar ni även den stora balkongen som sträcker sig runt husknuten. Köket är praktfullt och håller hög standard på material och funktion, här finner ni utan tvekan allt ni önskar. Utöver detta får ni två rymliga sovrum varav det ena med egen balkong riktad mot innergården, ett badrum med tvättpelare och ett wc med duschhörna samt två separata ingångar med två olika hallutrymmen med avhängning i garderober. Utöver all förvaring i lägenheten finns det mycket goda förvaringsmöjligheter i 4 förråd som utgör en total yta på 25 kvm. BRF Manhem är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi (1454 kr i lån/kvm). Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och takterrass till sitt förfogande. Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. Lägenheten ligger nära flertalet förskolor, skolor och universitet. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, livsmedelsbutik och apotek m.m. Precis utanför porten hittar ni den vackra Vasaparken som öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus. Äntligen ges nu möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet med möjlighet till uthyrningsdel i ett av Uppsalas bästa lägen. Anmäl ert intresse idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH526QHAN5UO72PF3H4995000 kr