Salagatan 4B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Salagatan 4B
Höganäs, UPPSALA

1 rum, 38 kvm, 2 426 kr/mån
Utgångspris: 1 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Trivsam etta med smakfullt renoverat kök i ett attraktivt studentläge i Höganäs

Välkommen till en stor och charmig etta på populära Salagatan med närhet till allt vad studentlivet har att erbjuda!

Den ljusa lägenheten har genomtänkta materialval och mycket av 40-talscharmen bevarad. Här ges en takhöjd om ca 2,60 m, en hall som inrymmer mycket förvaring i klädkammare och ett stamrenoverat badrum från 2003 med kakel och klinker. Fint originalgolv i och ett rymligt och renoverat kök är bara några av fördelarna för dig som flyttar in. Bekvämt belägen en halv trappa upp med en fransk balkong som ligger ut mot en av Höganäs grönaste innergårdar.

Stabil förening med en låg belåning där mycket inkluderas i avgiften. Du som bor disponerar två externa förråd, ett på vinden och ett källarförråd.

I Höganäs bor du med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen för pendling via buss eller tåg. Som student har du studentlivet runt knuten med nationer och universitetet inom gång- och cykelavstånd. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffärer, apotek, systembolag och restauranger och Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Snabbt tillträde kan erbjudas!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Utgångspris:
1 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
1 rum
Avgift
2 426 kr/mån
Våning
1 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall - Rymlig Hall med parkettgolv och vitmålade väggar. En rymlig klädkammare med överskåp och plats för avhägning. Kök - Renoverat kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Här får du plats med mycket förvaring bakom mörka träluckor och svart bänkskiva. Köket är komplett och utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, mikro och diskmaskin. Matplats för ca 4 personer. Duschrum - Stamrenoverat duschrum från 2003 med kaklade väggar och klinker på golv. Duschrummet är utrustad med wc, dusch, handfat med kommod. Rum - Fint rum med vitmålade väggar och fin original´parkettgolv. Rymligt rum med plats för både soffgrupp och stor säng. Fransk balkong i söderläge ut mot grön innergården.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm

  Månadsavgift

  2426 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.58%

  Andel av årsavgift: 3.57776%

 • Fastigheten

  Byggår

  1947

  Renoveringar

  1993 - Renovering källare och balkonger, omputsning av fasad 1993 - Omläggning av tak 1993 - Nya ytterdörrar 1998 - Tätning och underhåll 2003 - El- och rörstambyte 2004 - Nya balkongdörrar och treglasfönster 2005 - Ommålning av tak 2007 - Renovering av samlingslokal 2011 - Nya säkerhetsdörrar 2011 - Anläggning av parkeringsplatser 2012 - Målning och renovering av trapphus 2015 - Utbyte av gamla maskiner i tvättstuga 2017 - VA-spolning hela huset samt rensning och filmning av dagvattenbrunnar 2019 - Målning av takfot samt enklare fasadrenovering Fo¨reningen har en underha°llsplan som fo¨ljs och a¨ven lo¨pande ses o¨ver. Na¨rmast i underha°llsplanen ligger radiatorventilbyte och da¨refter dra¨nering av mark.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. Samlingslokalen kan även användas för gästövernattning.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv och bredband via Comhem, grundutbudet ingår i avgiften.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 8 parkeringsplatser utan el-plint för 300 kr/mån. I dagsläget ät det 4 st i kö (2020-08-05).

 • Föreningen

  Namn

  Viktor

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 17 lägenheter med adress Salagatan 4 A-B. Kontaktperson är Sanna Elfström.

  Ekonomi

  Avgifterna indexregleras årligen. Inga avgiftsändringar är planerade i dagsläget utöver indexregleringen, men avgifterna ses löpande över för att säkerställa att föreningens ekonomi är i balans över tid.

  Hemsida

  http://brfviktor.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Salagatan 4B, UPPSALABostadsbildVälkommen till en stor och charmig etta på populära Salagatan med närhet till allt vad studentlivet har att erbjuda! Den ljusa lägenheten har genomtänkta materialval och mycket av 40-talscharmen bevarad. Här ges en takhöjd om ca 2,60 m, en hall som inrymmer mycket förvaring i klädkammare och ett stamrenoverat badrum från 2003 med kakel och klinker. Fint originalgolv i och ett rymligt och renoverat kök är bara några av fördelarna för dig som flyttar in. Bekvämt belägen en halv trappa upp med en fransk balkong som ligger ut mot en av Höganäs grönaste innergårdar. Stabil förening med en låg belåning där mycket inkluderas i avgiften. Du som bor disponerar två externa förråd, ett på vinden och ett källarförråd. I Höganäs bor du med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen för pendling via buss eller tåg. Som student har du studentlivet runt knuten med nationer och universitetet inom gång- och cykelavstånd. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffärer, apotek, systembolag och restauranger och Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Snabbt tillträde kan erbjudas! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51URR0CPJ2412Q7O1795000 kr