Ritargatan 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Ritargatan 5
Salabacke, UPPSALA

1.5 rum, 42.1 kvm, 2 120 kr/mån
Utgångspris: 1 495 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Inbjudande och ljus 2:a med tilltalande planlösning i förening med god ekonomi.

Välkomna till en öppen och hemtrevlig lägenhet om 1,5 rok i trivsamma Salabacke. Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset med hiss från markplan. Planlösningen fördelar sig på en mindre hall med praktisk klädkammare, vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket, rymligt sovalkov samt helkaklat wc/dusch. Här ges ni möjligheten att få flytta in redan under tidig höst.

BRF Vinkelhaken har bl a en trevlig innergård med trädgårdsmöbler till sina medlemmars förfogande samt motionsrum, bastu och solarium.

Lägenheten har ett toppenläge med närhet till Gränbystaden med sitt utbud av all service och handel som kan önskas. Ni har även naturen runt husknuten med bl a Källparkens öppna och stora grönområden. Endast en liten promenad bort har ni Brantingstorg med bl a mataffär, apotek, bibliotek samt mysigt café. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till City. Salabacke är en stadsdel som kommer att expandera mycket de kommande åren, tack vare utbyggnaden av Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan och utvecklingen av Gränbystaden. Detta gör ett framtida boende i området mycket attraktivt.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
1 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
42.1 kvm
Rum
1.5 rum
Avgift
2 120 kr/mån
Våning
2 av 8 (Hiss finns)

Planritning

Ritargatan 5 - Planritning
Ritargatan 5 - Planritning
Ritargatan 5 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall - Hall med plats för avhängning. Garderober med plats för mycket förvaring. Linoleumgolv och ljusa väggar. Vardagsrum - Ljust Vardagsrum med stort fönsterparti för härligt ljusinsläpp. Plats för både soffa och matbord intill fönster. Linoleumgolv och ljus tapet. Kök - Praktiskt kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vita luckor, ljus bänkskiva i laminat med ljusblått kakel ovanför. Gott om förvaring och arbetsyta. Plats för matgrupp för 4 personer. Kyl/frys, spis och fläkt i vitt. Sovalkov - Rymlig sovalkov med gott om plats för bl a säng och förvaring. Ljust linoleumgolv samt tapetserade väggar. Duschrum - Stamrenoverat duschrum ifrån 2004. Kakel och klinker i ljusa färger. Stor duschplats, handfat, WC samt spegel.

 • Bostaden

  Boarea

  42.1 kvm

  Månadsavgift

  2120 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten och kabel-tv.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 8, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.86694%

  Andel av årsavgift: 0.86694%

 • Fastigheten

  Byggår

  1973

  Renoveringar

  2002 - Målning av trapphus 2003 - Radonmätning 2004 - Renovering badrum (vatten- och avloppsstammar) och ventilation, byte fönster, tvättstuga, tak 2006 - Entrédörrar bytta. 2008 - Källardörrar samt källartrappor, energideklaration 2011 - Satt upp nya belysningsstolpar på innergården, omläggning av gångvägar. 2012 - Ny asfalt, kantstenar, cykelparkering. 2013 - Byte hissar, nya dörrlås. Utvändig renovering av nedgångar till källare. Målning källare. 2014 - Målning grovtvättstuga, källargångar och cykelrum, ny torktumlare, ny belysning, fönsterbyte i källarvåning, radonmätning 2015 - Omläggning av tak. Stamspolning avlopp. 2016 - Löpande underhåll enligt plan. 2017 - Tilläggsisolering av fönster, OVK gjord, renovering av undercentral 2018 - Nya branddörrar i trapphusen 2019 - Tvättstugan renoverad, energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu, och motionsrum/träningslokal. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd.

  Tv & Bredband

  Tv via Comhem, grundutbud ingår. Bredband och IP-telefoni via ComHem. Den boende tecknar eget avtal.

  Parkering

  Föreningen hyr ut parkeringar med el-plint, kostnad 210 kr/mån, platser utan el-plint, kostnad 160 kr/mån, platser i carport, kostnad 270 kr/mån samt 18 st platser i garage, kostnad 400 kr/mån. Utöver 18 p-platser för garage så finns 53 p-platser (med elplint, utan elplint samt carport). Parkeringarna sköts gemensamt med grannföreningen Brf Ritaren. Kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  Vinkelhaken

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 84 bostadsrättslägenheter med adress Ritargatan 3 och 5. Kontaktperson är Malin Vesterlund på HSB.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Ritargatan 5, UPPSALABostadsbildVälkomna till en öppen och hemtrevlig lägenhet om 1,5 rok i trivsamma Salabacke. Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset med hiss från markplan. Planlösningen fördelar sig på en mindre hall med praktisk klädkammare, vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket, rymligt sovalkov samt helkaklat wc/dusch. Här ges ni möjligheten att få flytta in redan under tidig höst. BRF Vinkelhaken har bl a en trevlig innergård med trädgårdsmöbler till sina medlemmars förfogande samt motionsrum, bastu och solarium. Lägenheten har ett toppenläge med närhet till Gränbystaden med sitt utbud av all service och handel som kan önskas. Ni har även naturen runt husknuten med bl a Källparkens öppna och stora grönområden. Endast en liten promenad bort har ni Brantingstorg med bl a mataffär, apotek, bibliotek samt mysigt café. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till City. Salabacke är en stadsdel som kommer att expandera mycket de kommande åren, tack vare utbyggnaden av Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan och utvecklingen av Gränbystaden. Detta gör ett framtida boende i området mycket attraktivt. Varmt välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51SQG70PN2RHER941495000 kr