Kryddblandargatan 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kryddblandargatan 5
Centrum, Uppsala

4 rum, 99 kvm, 4 996 kr/mån
Utgångspris: 3 495 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket attraktivt & centralt läge med egen uteplats. Ett hem med mycket goda förvaringsmöjligheter!

Här bor du med radhuskänsla utan störande insyn endast några hundra meter från stadens puls och resecentrum. Detta hem är välplanerat på ca 99 kvm och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i fem skjutdörrsgarderober och två klädkammare. Från bostadens största sovrum når du en härlig uteplats belägen mot en lugn innergård. Här finns ytterligare tre sovrum alla med inbyggd förvaring, Två smakfulla badrum, den ena med tvättavdelning. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ett fint ljusinsläpp skapas tack vare flera fönster och ett trevligt gavelläge. Köket från Vedum är fullutrustat med vitvaror från Siemens. Detta hem är i nästan nyskick och behöver upplevas på plats!

Föreningen har lediga garageplatser i källaren som du enkelt når med hiss.

Som boende på Kryddblandargatan 5 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbodkilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Utgångspris:
3 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
99 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 996 kr/mån
Våning
1 av 7 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnade hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring i tre skjutdörrsgarderober samt en klädkammare. -- Smakfullt kök utrustat med rostfria vitvaror från Siemens. Här finns dubbel kyl/frys, ugn, micro, indukktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Matplats intill vardagsrum. Parkettgolv och vitmålade väggar. -- Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. -- Master bed room med utgång till den stora uteplatsen mot innergården. I detta rum finns en rymlig skjutdörrsgarderob. -- Sovrum med klädkammare och plats för både större säng och skrivbord. -- Sovrum med plats för skrivbord och övrig möbel. Skjutdörrsgarderob. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns dusch, wc, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring samt torkställning. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Wc, tvättställ och dusch. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar i alla rum utom badrummen.

 • Bostaden

  Boarea

  99 kvm

  Månadsavgift

  4996 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, kallvatten, kabel-TV, internet, och IP-telefoni

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.57%

  Andel av årsavgift: 1.57%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017-2019

  Renoveringar

  2017-2019 Nybyggt 2019 Energideklaration, radonmätning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd, rullstols- och barnvagnsförråd, förråd och utrymme för källsortering. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-TV, internet 100 Mbit/s och IP-telefoni via Telia Triple play. En box ingår per lägenhet. Obligatoriska avgift om 220 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  B

  Parkering

  I föreningen finns 40 parkeringsplatser i garage mot en hyra på 1500 kr/mån, 2 parkeringsplatser i carport mot en hyra på 1000 kr/mån samt 2 parkeringsplatser med carport för bilpool i gemensamhetsanläggning. I dagsläget finns det lediga platser. (2020-07-15).

 • Föreningen

  Namn

  Kungsgatan 66

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 96 bostadsrättslägenheter med adress Kryddblandargatan 3-9.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kryddblandargatan 5, UppsalaBostadsbildHär bor du med radhuskänsla utan störande insyn endast några hundra meter från stadens puls och resecentrum. Detta hem är välplanerat på ca 99 kvm och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i fem skjutdörrsgarderober och två klädkammare. Från bostadens största sovrum når du en härlig uteplats belägen mot en lugn innergård. Här finns ytterligare tre sovrum alla med inbyggd förvaring, Två smakfulla badrum, den ena med tvättavdelning. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ett fint ljusinsläpp skapas tack vare flera fönster och ett trevligt gavelläge. Köket från Vedum är fullutrustat med vitvaror från Siemens. Detta hem är i nästan nyskick och behöver upplevas på plats! Föreningen har lediga garageplatser i källaren som du enkelt når med hiss. Som boende på Kryddblandargatan 5 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbodkilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51OICT7SMSQ1RSG13495000 kr