Källparksgatan 2
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Källparksgatan 2
Salabacke, Uppsala

3 rum, 75.3 kvm, 3 204 kr/mån
Utgångspris: 2 195 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad 3:a i fint skick! Hiss från markplan och stor inglasad balkong i soligt läge!

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt sydostläge! I denna bostad har du möjlighet att åka hiss från markplan. Att bo i populära Salabacke innebär att du bor endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram.

Bostaden erbjuder smakfullt renoverat kök, två sovrum, det större med skjutdörrsgarderob. Luftiga vardagsrummet med utgång till bostadens balkong som är ovanligt stor och belägen i soligt sydostläge. Här finns plats för både matbord och loungemöbler. Badrummet är stilrent och utrustat med bland annat tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaring i flera garderober.

Populära Salabacke med cykelavstånd till centrum och granne med Gränby centrum Uppsalas "nya stadskärna" är verkligen trevligt. Här finns närhet till Källparken med stora grönytor, mysiga bagerier etc. God service vid Gränby centrum, Årsta centrum samt Brantingstorg med allt du kan behöva. Bra promenad- eller cykelavstånd till centralstationen och city, och nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar.

Utgångspris:
2 195 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75.3 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 204 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Källparksgatan 2 - Planritning
Källparksgatan 2 - Planritning
Källparksgatan 2 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:00-11:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- ENTRÉ/HALL med fint golv och ljusa väggar. Flera garderober. -- Smakfullt KÖK som 2020 renoverat med nylackade luckor. Hel kyl/frys, micor, ugn, spishäll och diskmaskin. -- Stilrent BADRUM med klinkergolv och kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, dusch och tvättmaskin. -- VARDAGSRUM med parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till den fantastiska balkongen där man får plats med både loungemöbler och matplats. -- SOVRUM med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Fint golv och ljusa väggar. -- SOVRUM/ARBETSRUM med ljusa väggar och fint golv. Plats för både säng, skrivbord och förvarinbgsmöbel.

 • Bostaden

  Boarea

  75.3 kvm

  Månadsavgift

  3204 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, varmvatten, kallvatten och tvättstuga. Obligatoriskt avgift för Fiber lan 259 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.8605%

  Andel av årsavgift: 0.8605%

 • Fastigheten

  Byggår

  1977

  Renoveringar

  2005 - Tak 2006 - Målning av fönster, balkonger och fasad 2007 - OVK besiktning 2009 - Energideklaration 2010 - Bytt expansionskärl. 2011 - Byte fläktmotorer, trädgården, tillläggsisolering vind. Reglercentral. Bytt armatur i trapphus.Tvättat balkonger. Ny grillplats. Varmvattenpump. Ny tvättmaskin till tvättstugan, torkrum. Spolning av avloppsstammar. Installation av Telias fibernät för telefoni, tv och bredband. 2012 - Samtliga takfläktar bytta. Nya tvättmaskiner. Ny VVC-pump. Nya termostater alla radiatorer. 2013 - Rengöring im- och ventilationskanaler.Radonmätning. Fuktindikationsmätning. 2014 - Upprustning trädgården. Besiktning och reparation taket. OVK. Ny underhållsplan. Reparation av tak. 2015 - Ny belysning källare, stamspolning avlopp, ventilationsåtgärder, låsbyte alla dörrar. 2016 - Renovering av loftgångar. 2017 - Balkongrenovering 2017-18 - Fönstermålning längs med loftgångar och gavlar. 2018 - Inglasning av balkonger, besiktning av lekplats 2019 - Målning av garage och loftgångar Föreningen väntar på bygglov för bergvärme. Installation 2021-2022.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och samlingslokal. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv, bredband och IP-telefoni via Telia (fiber). Kanalpaket "Lagom" respektive 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Obligatorisk avgift om 259 kr/mån. Samtalsavgifter tillkommer på IP-telefoni. Router och digitalbox tillhör lägenheten och ska lämnas kvar där.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-06-11

  Energiklass

  E

  Parkering

  Det finns 36 parkeringsplatser med elplint, kostnad 150 kr/mån (elen används enbart vintertid), 28 parkeringsplatser utan elplint, kostnad 75 kr/mån och 29 platser i kallgarage, kostnad 275 kr/mån. Förväntad kötid för parkeringplats är en till två månader och till garage flera år. För att ställa dig i kö för parkering, kontakta vicevärden. Du tilldelas först en p-plats utan el och kan sedan byta upp dig när plats med el blir tillgänglig. Två gästparkeringar finns, till dessa är det myntbetalning eller betalningsapp som gäller. Obs! Det krävs ett tillstånd i framrutan också. Tillståndet hör till bostaden.

 • Föreningen

  Namn

  Linjalen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 122 bostadsrättslägenheter med adress Källparksgatan 2-4 och Gränby Tvärgata 2-4. Kontaktperson är Håkan Magnusson (ordförande) eller Chariton Amanatidis (vicevärd).

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  brflinjalen.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Medlem ska sopa/ snöröja loftgången framför sin egen lägenhet.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:00-11:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Källparksgatan 2, UppsalaBostadsbildTrevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt sydostläge! I denna bostad har du möjlighet att åka hiss från markplan. Att bo i populära Salabacke innebär att du bor endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram. Bostaden erbjuder smakfullt renoverat kök, två sovrum, det större med skjutdörrsgarderob. Luftiga vardagsrummet med utgång till bostadens balkong som är ovanligt stor och belägen i soligt sydostläge. Här finns plats för både matbord och loungemöbler. Badrummet är stilrent och utrustat med bland annat tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaring i flera garderober. Populära Salabacke med cykelavstånd till centrum och granne med Gränby centrum Uppsalas "nya stadskärna" är verkligen trevligt. Här finns närhet till Källparken med stora grönytor, mysiga bagerier etc. God service vid Gränby centrum, Årsta centrum samt Brantingstorg med allt du kan behöva. Bra promenad- eller cykelavstånd till centralstationen och city, och nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51M5M547P855K5U92195000 kr