Torgny segersteds alle 87
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Torgny segersteds alle 87
Rosendal, Uppsala

3.5 rum, 81 kvm, 3 736 kr/mån
Utgångspris: 3 700 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad 3,5:a med två stora balkonger.

SÄNKT PRIS FRÅN 3 850 000 kr TILL 3 700 000 kr.

Välkommen till välplanerad 3,5:a med möjlig funktion av en 4.a i det vackra trähuset Botanikern i Rosendal. Härligt ljusinsläpp från fönster två väderstreck samt två balkonger på varsin sida av lägenheten som erbjuder både morgon- och kvällssol. Högt belägen i fastigheten på våning fem och med hiss från markplan samt garage i källaren där lediga platser finns.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på två stora sovrum samt möjlighet till ett tredje halvrum som kan nyttjas som arbetsrum, gästrum eller barnkammare. Vidare finns två badrum varav det ena med badkar och det andra med dusch. Köket och vardagsrummet har en trevlig öppen planlösning med flera goda möbleringsmöjligheter och rymmer såväl matsalsbord som soffgrupp. Hall med gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober. Lägenheten är inredd i genomgående smakfulla toner och materialval. Här finns ljusa askgolv, kök i lergrått med mattsvart stänkskydd och bänkskiva samt beslag, inbyggda vitvaror, kaklade våtutrymmen varav ena inrett med tvättmaskin och torktumlare.

Tillhörande förråd i källaren.

På den stora gemensamma takterrassen, med spektakulär utsikt finns ett rejält utekök och ombonade stora matplatser. De generösa ytorna för avkoppling, det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att kontakta mäklare för visning.

Utgångspris:
3 700 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Rum
3.5 rum och kök
Avgift
3 736 kr/mån
Våning
5 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Torgny segersteds alle 87 - Planritning
Torgny segersteds alle 87 - Planritning
Torgny segersteds alle 87 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3.5 rum och kök

 • Bostaden

  Boarea

  81 kvm

  Månadsavgift

  3736 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kall och varmvatten.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.1597%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017-2019

  Renoveringar

  Nybyggt 2017-2019.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, leveransrum med kyl samt takterrass med möblering och intilliggande pentry för samtliga medlemmar. Tvättstuga finns ej. Alla lägenheter nyttjar ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Medlemmen tecknar och bekostar själv önskat utbud av tv och abonnemang genom Open Universe (indragen fiber).

  Parkering

  Det finns totalt 42 garageplatser varav 2 är HCP, kostnad 1500kr/månad. Det råder kö till dessa, i dagsläget finns lediga platser (2020-01-20).

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  200 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Botanikern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 133 lägenheter med adresserna Torgny Segerstedts Allé 83, 85, 87 89, Kansliskrivargatan 20, 22 och Prefektgatan 1, 3. Kontakt genom: [email protected]

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam innergård samt takterrass.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny segersteds alle 87, UppsalaBostadsbildSÄNKT PRIS FRÅN 3 850 000 kr TILL 3 700 000 kr. Välkommen till välplanerad 3,5:a med möjlig funktion av en 4.a i det vackra trähuset Botanikern i Rosendal. Härligt ljusinsläpp från fönster två väderstreck samt två balkonger på varsin sida av lägenheten som erbjuder både morgon- och kvällssol. Högt belägen i fastigheten på våning fem och med hiss från markplan samt garage i källaren där lediga platser finns. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på två stora sovrum samt möjlighet till ett tredje halvrum som kan nyttjas som arbetsrum, gästrum eller barnkammare. Vidare finns två badrum varav det ena med badkar och det andra med dusch. Köket och vardagsrummet har en trevlig öppen planlösning med flera goda möbleringsmöjligheter och rymmer såväl matsalsbord som soffgrupp. Hall med gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober. Lägenheten är inredd i genomgående smakfulla toner och materialval. Här finns ljusa askgolv, kök i lergrått med mattsvart stänkskydd och bänkskiva samt beslag, inbyggda vitvaror, kaklade våtutrymmen varav ena inrett med tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande förråd i källaren. På den stora gemensamma takterrassen, med spektakulär utsikt finns ett rejält utekök och ombonade stora matplatser. De generösa ytorna för avkoppling, det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att kontakta mäklare för visning. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51I48SOVOBM6J3NO3700000 kr