S:t Persgatan 18 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

S:t Persgatan 18 A
Centrum, Uppsala

1 rum, 41 kvm, 2 105 kr/mån
Utgångspris: 2 250 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket fin etta med ett fantastiskt läge!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a om 41kvm, mitt i city med endast några hundra meter till stationen och stadskärnan!

Med ett helt fantastiskt läge mitt i city finner ni denna fina etta med sovalkov. Här bor man med direkt närhet till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Cykel- och promenadavstånd till Universitet och nationer. Mycket bra pendlingsmöjligheter med en kort promenad till tågstationen.

Bostaden är ljus, mycket välplanerad och bjuder på genomgående fina ytskikt samt generös takhöjd. Välutrustat och stort kök med matplats, vardagsrum med sovalkov, ett fint badrum, bra förvaring i hall samt vindsförråd.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 250 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 105 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

S:t Persgatan 18 A - Planritning
S:t Persgatan 18 A - Planritning
S:t Persgatan 18 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Interiör

  Hall - Välkomnande hall med parkettgolv och ljust målade väggar. Två inbyggda garderober med överskåp. Fast avhängningsyta för ytterkläder och skor. Rum - Rymligt rum med parkettgolv och gråmålade väggar. Rymlig sovalkov med plats för både säng och sängbord eller mindre byrå. Stort fönster som släpper in mycket ljus. Markis som har samma nyans som fastigheten. Kök - Mycket trivsamt och rymligt kök med parkett-/klinkergolv samt ljusa väggar. Rejäl matplats med plats för ca 4-6 personer. Bra ljusinsläpp via stort fönster med markis. Köksluckor i vitt, bänkskivor i laminat och ljust kakel ovan diskbänk. Flera trevliga detaljer som t ex inbyggt vinställ och nya spotlights. Köket är utrustat spis, ugn, kombinerad kyl/frys. Duschrum - Fräscht duschrum med klinkergolv och delvis kaklade väggar. Duschrummet är utrustad med WC, kommod med handfat, badrumsskåp och dusch. Stamrenoverat 2002.

 • Bostaden

  Boarea

  41 kvm

  Månadsavgift

  2105 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, tvättstuga och internet

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.4209%

  Andel av årsavgift: 1.4209%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1990-talets tidiga del: El 1998 Fönster 2002 Vatten- och avloppsstammar 2002-03 Balkonger, tak och fasad 2007 Postfack 2008 Energideklaration 2009 Fönster 2010 Koppartak på låghusen/gårdshuset utbytta. 2011 Säkerhets dörrar. Energibesparande åtgärder utförda 2012 Målning av trapphus. Huset besiktas två gånger per år 2013 Reparation, putsning och målning av fasad (hos advokaterna) nya portkodspaneler, målning av entréerna (sista etappen S:t Persgatan), reparation av en fläkt (som ventilerar pantbanken) 2014 Underhållsplan från Fastum upprättad, bygglov beviljat för väggreklam 2014 Två nya garageportar samt en ny dörr för cyklar i garaget, spolning av avloppsstammar 2016 Renovering av muren mot kyrkan 2017 Byte av port mot Kungsgatan 2017 Byte av skalskydd/låssystem under februari/mars 2017-18 Fönsterbyte till treglas med persienner, innergården har fått stabil grind

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Barnvagnar får ställas i cykelförrådet i källaren. Alla lägenheter på Kungsgatan har ett mindre s.k. matkällarförråd samt ett gårdsförråd. Alla lägenheter på S:t Persgatan har vindsförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via ComHem. 100 Mb/s bredband ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-02-06

  Energiförbrukning

  146 kWh/m² år

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen hyr ut 7 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 335 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser är uthyrda och det är ca 1 års kötid. (2020-07-06).

 • Föreningen

  Namn

  Gimle

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 40 bostadsrättslägenheter med adress S:t Persgatan 18 A-B och Kungsgatan 32. Kontaktperson är Oscar Jansson. Föreningen har en hemsida med adress http://gimle.bostadsratterna.se/gimle

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://gimle.bostadsratterna.se/gimle

  Gårdsplats/innergård

  Trevlig gård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Persgatan 18 A, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a om 41kvm, mitt i city med endast några hundra meter till stationen och stadskärnan! Med ett helt fantastiskt läge mitt i city finner ni denna fina etta med sovalkov. Här bor man med direkt närhet till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Cykel- och promenadavstånd till Universitet och nationer. Mycket bra pendlingsmöjligheter med en kort promenad till tågstationen. Bostaden är ljus, mycket välplanerad och bjuder på genomgående fina ytskikt samt generös takhöjd. Välutrustat och stort kök med matplats, vardagsrum med sovalkov, ett fint badrum, bra förvaring i hall samt vindsförråd. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51I2R6LFGBM37T702250000 kr