Råbyvägen 57C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Råbyvägen 57C
Gränby, UPPSALA

2 rum, 57 kvm, 3 450 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välkommen till en ljus och fräsch gavellägenhet med två(!) balkonger, varav från den stora så ser man spirorna på Domkyrkan. Fastigheten är byggd 2016/17 så allt är i princip nytt. Stora fönsterpartier samt extra fönster tack vare att lägenheten ligger på gaveln medför ordentligt ljusinsläpp. I avgiften ingår bredband. Stor hiss från markplan. Absolut närhet till ICA, IFU-arena, Gränby sportfällt, UTK mm. Till city tar du dig på 5 minuter med cykel.

Utgångspris:
1 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
57 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 450 kr/mån
Våning
3 av 4 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Råbyvägen 57C - Planritning
Planlösning
Råbyvägen 57C - Planritning
Planlösning
Råbyvägen 57C - Planritning
Planlösning
Råbyvägen 57C - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:30-12:00

måndag, 10 aug

17:00-17:30

MÄKLARE

Jakob Ekerot

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702469205

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  HALL

  Välkomnande hall med gott om förvaring i form av två stora skjutdörrsgarderober med ELFA-system invändigt. Vitmålade väggar med ekparkett.

  KÖK

  Kök utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn (rostfri), inbyggnadsmikro (rostfri), kyl/frys (rostfri), integrerad diskmaskin, svart kakel och vita släta matchande köksluckor. Svart laminatbänkskiva. Naturlig matplats för fyra personer vid stora fönstret. Köket har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet som skapar rymd och ljus.

  VARDAGSRUM

  Luftigt vardagsrum med extra fönster, tack vare att det är en gavellägenhet. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkong 1.

  BALKONG 1

  Stor och djup balkong med plats för ordentliga möbler. Eftermiddags- och kvällssol.

  SOVRUM

  Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng. Längs ena kortsidan finns en garderobsvägg bestående av fyra skjutdörrsgarderober med ELFA-system. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkong 1.

  BALKONG 2

  Mindre balkong med plats för cafébord och två stolar.

  BADRUM

  Stilrent badrum utrustat med wc, tvättställ med underskåp, dusch med vikväggar, vitt kakel och gråa klinkers. Kombimaskin (tvätt och tork) med arbetsyta ovanför samt ett väggskåp.

  FÖRRÅD och TVÄTTSTUGA

  Till lägenheten hör ett vindsförråd.Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen.

 • Bostaden

  Boarea

  57 kvm

  Månadsavgift

  3450 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, basutbud av tv-kanaler, bredband och IP-telefoni.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.6835%

  Andel av årsavgift: 1.68%

 • Fastigheten

  Byggår

  2015-18

  Renoveringar

  2018 Nybyggt 2019 2-årsbesiktning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal med Comhem gällande kabel-tv, bredband 50 Mbit/s och ip-telefoni. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Vill man utöka någon del så kan man göra det men då betalar man det separat.

  Parkering

  Föreningen delar garage med Brf Romanen, men Skildra äger sina platser och Romanen sina. Det finns 30 platser i kallgarage för 900 kr/mån och i dagsläget finns det lediga platser (2020-06-17). För en elbilsplats är kostnaden 1400 kr/mån. Föreningen är även ansluten till en bilpool, M. M erbjuder föreningens medlemmar en hyrbil vid behov. Läs mer på m.co Bilen finns i husets garage.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  550 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Skildra

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 63 bostadsrättslägenheter med adress Råbyvägen 57 A-E. Kontaktperson är Mikael Hovberg.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brfskildra.se

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam grillplats på innergården.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Köksvy

Kök med matplats vid fönstret

Kök och fönsterbleck i marmor

Jakob Ekerot

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702469205

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

11:30-12:00

måndag, 10 aug

17:00-17:30

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Råbyvägen 57C, UPPSALABostadsbildVälkommen till en ljus och fräsch gavellägenhet med två(!) balkonger, varav från den stora så ser man spirorna på Domkyrkan. Fastigheten är byggd 2016/17 så allt är i princip nytt. Stora fönsterpartier samt extra fönster tack vare att lägenheten ligger på gaveln medför ordentligt ljusinsläpp. I avgiften ingår bredband. Stor hiss från markplan. Absolut närhet till ICA, IFU-arena, Gränby sportfällt, UTK mm. Till city tar du dig på 5 minuter med cykel. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51HJGLFM8JLKJDTV1895000 kr