Eva Lagerwalls väg 28
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Eva Lagerwalls väg 28
Ulleråker, Uppsala

2 rum, 60.5 kvm, 3 872 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr
Slutpris: 2 410 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Modernt & bekvämt boende med hiss från markplan & solig balkong.

Njut av ett vackert boende i denna inbjudande och ljusa gavellägenhet i naturnära omgivning. Lägenheten inrymmer hall, sovrum med bra förvaringsmöjlighet, helkaklat badrum/wc med dusch, ljust och härligt vardagsrum med utgång till stor solig balkong samt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har ingen insyn och med balkongens läge får ni en lummig och naturnära känsla med utsikt mot trädtopparna.

I lugna Ulleråker bor du i ett naturskönt område och via gång- och cykelstråk utmed Fyrisån tar du dig enkelt in till city. För den som hellre åker buss så finns en busshållplats på bekvämt avstånd bara ett "stenkast" från lägenheten. För dig som studerar eller arbetar på SLU och SVA så kan läget knappast vara bättre då det endast är en kort promenad till området. Läget är också bra för dig som vill ha närhet till Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset och för dig som vill vidare ut på E4:an så är det relativt nära till påfart.

Till lägenheten hör ett förråd!


Utgångspris:
1 995 000 kr
Bud
2 410 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60.5 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 872 kr/mån
Våning
3 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:2 410 000 kr05 aug 14:15
 • BUDGIVARE 1:2 400 000 kr05 aug 11:14
 • BUDGIVARE 3:2 390 000 kr05 aug 10:33
 • BUDGIVARE 4:2 380 000 kr05 aug 09:03
 • BUDGIVARE 1:2 370 000 kr04 aug 16:32
VISA ALLA BUD

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  --HALL med plastmatta och tapetserade väggar. Hatthylla samt garderob/förvaring. --SOVRUM med plastmatta och målade väggar. Bra förvaringsmöjligheter genom garderobsvägg med fyra garderober. Fransk balkong mot söder. --DUSCHRUM/WC med blått klinkergolv och kaklade väggar. Wc, handfat, spegelskåp och dusch bakom svängbar duschvägg i glas. Förberett för tvättmaskin. Badkar medföljer för den som hellre vill installera det. --Härligt stort VARDAGSRUM med parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Utgång till den rymliga balkongen som fångar solen i både öst, syd och väst. --KÖK med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Parkettgolv och ljust målade väggar. Ljus köksinredning med bra förvaringsmöjligheter och med naturfärgad sjösten över arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionsspis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Rymlig matplats.

 • Bostaden

  Boarea

  60.5 kvm

  Månadsavgift

  3872 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.62162%

  Andel av årsavgift: 2.62162%

 • Fastigheten

  Byggår

  2001

  Renoveringar

  2002 - Radonmätning 2009 - Energideklaration 2014 - Löpande normalt underhåll, följer underhållsplanen. Föreningen kontrollerar taken inför varje vinter. 2015 - Målning fönster. 2016 - Målning takfot. 2018 - Nytt cykelställ utanför hus 26, byte av tilluftsfilter i lägenheter, byte av elstolpar på parkering, renovering av lekpark 2019 - Stamspolning, renovering lekplats, renovering balkongpelare 2020 - Målat om båda trapphusen och fixat utebelysning på gångstigen till busshållsplatsen

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem där grundutbudet ingår. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telenor, 250/100 Mbit/s ingår i avgiften.

  Parkering

  I föreningen finns 18 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån och 13 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 200 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  HSB 94 Ekudden

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 32 bostadsrättslägenheter med adress Eva Lagerwalls väg 26 och 28. Kontaktperson är Houssein Alali på HSB.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  https://www.hsb.se/uppsala/brf/ekudden/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och utegrill. Stor park med egen fotbollsplan.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Eva Lagerwalls väg 28, UppsalaBostadsbildNjut av ett vackert boende i denna inbjudande och ljusa gavellägenhet i naturnära omgivning. Lägenheten inrymmer hall, sovrum med bra förvaringsmöjlighet, helkaklat badrum/wc med dusch, ljust och härligt vardagsrum med utgång till stor solig balkong samt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har ingen insyn och med balkongens läge får ni en lummig och naturnära känsla med utsikt mot trädtopparna. I lugna Ulleråker bor du i ett naturskönt område och via gång- och cykelstråk utmed Fyrisån tar du dig enkelt in till city. För den som hellre åker buss så finns en busshållplats på bekvämt avstånd bara ett "stenkast" från lägenheten. För dig som studerar eller arbetar på SLU och SVA så kan läget knappast vara bättre då det endast är en kort promenad till området. Läget är också bra för dig som vill ha närhet till Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset och för dig som vill vidare ut på E4:an så är det relativt nära till påfart. Till lägenheten hör ett förråd! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51HAJF9IK29RQ08M1995000 kr