Bäverns gränd 18
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bäverns gränd 18
Centrum, Uppsala

1 rum, 34 kvm, 2 468 kr/mån
Utgångspris: 1 650 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Toppskick mitt i city! Bo på våning 5 i hus med hiss.

Välkommen till en stilren och tilltalande lägenhet som totalrenoverades 2018. Lägenheten har använts som övernattningslägenhet sedan den förvärvades av nuvarande ägare 2018 och är fortfarande i absolut toppskick. Här bor du på mycket välplanerade kvadratmeter högt upp i huset. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring i garderober och ett fräscht, helkaklat badrum intill. Allrummet är lättmöblerat och det vackra burspråket bidrar till ett stort ljusinsläpp, samtidigt som det ger lägenheten karaktär. Det fina arbetsköket har god förvaring och ligger i anslutning till allrummet. Här bor du på våning 5 i hus med hiss.

Svårslaget pendlarläge i ytterst centralt men lugn del av Uppsalas citykärna med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service, stadsträdgården och Akademiska sjukhuset.

Föreningen bildades 2018 genom ombildning. Samma år gjordes många renoveringar i fastigheten, t.ex. stamrenovering, installation av säkerhetsdörrar och renovering av trapphus, för att nämna några. Som boende kan du nyttja bl.a. samlingslokal, övernattningsrum, bra tvättstugor och cykelförråd.

Tillträde lämnas enl. ö.k. med säljaren.
Varmt välkommen!

Utgångspris:
1 650 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 468 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Bäverns gränd 18 - Planritning
Bäverns gränd 18 - Planritning
Bäverns gränd 18 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring i två garderober. Intill hallen ligger det mycket fräscha badrummet, med kaklade väggar och klinkergolv. WC, handfat med kommod och spegel ovan. Dusch med vikbara glasväggar. Förberett för tvättmaskin. Stort och inbjudande rum med vita väggar, parkettgolv och ett vackert burspråk. Enkelt att möblera, inbyggd garderob och städskåp. Persienner i alla fönster. Arbetskök med parkettgolv och vita väggar. Utrustat med induktionsspis med ugn, kyl/frys, bänkdiskmaskin. Vit köksinredning med snygg, grå laminatbänkskiva och infälld diskho. Vitt kakel ovan arbetsytorna. Ett extern förråd om ca 4 kvm finns i källaren.

 • Bostaden

  Boarea

  34 kvm

  Månadsavgift

  2468 kr

  Kommentar till avgift

  värme, kallvatten, varmvatten. Obligatorisk avgift för internet och kabel-tv 289 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.226%

  Andel av årsavgift: 1.13642%

 • Fastigheten

  Byggår

  1966

  Renoveringar

  1966 - Hiss 1999 - Modernisering av hissar (byte av styr- och reglerutrusningar och hissmaskiner) 2005 - Radonmätning 2009 - Energidklaration 2015 - OVK, med godkänt utfall (ny OVK kommer att behöva utföras i samband med pågående entreprenader. 2018 - Säkerhetsdörrar, ny undercentral, ny el inom lägenheterna, stamrenovering, nytt gästrum med pentry och toalett 2018/ 2019 Renovering av balkonger Planerat: 2020 (v.24) Föreningen håller på att relina takavvattningarna och nästa vecka påbörjas arbetet med rostskyddsbehandling och målning av taket.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns två tvättstugor, cykelförråd, samlingslokal och ett gästrum som kan bokas för 200 kr/natt. Hobbyrummet är rustat men ännu inte inrett (2020-06-11). Föreningen har 6 extra källarförråd som kan hyras.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal med Telia med bredband 100/100 och TV med Telias grundutbud av kanaler. En obligatorisk avgift om 289 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-01-13

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen har inga egna p-platser eller garage. Det finns 10 platser i varmgarage i grannföreningen Slottsgränden. Dessa är det kö till.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  350 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Kungsbävern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen upplåter 42 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lägenheter med hyresrätt. Kontaktperson är Marie-Louise Sandberg.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gården äger föreningen tillsammans med Brf Slottsgränden.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bäverns gränd 18, UppsalaBostadsbildVälkommen till en stilren och tilltalande lägenhet som totalrenoverades 2018. Lägenheten har använts som övernattningslägenhet sedan den förvärvades av nuvarande ägare 2018 och är fortfarande i absolut toppskick. Här bor du på mycket välplanerade kvadratmeter högt upp i huset. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring i garderober och ett fräscht, helkaklat badrum intill. Allrummet är lättmöblerat och det vackra burspråket bidrar till ett stort ljusinsläpp, samtidigt som det ger lägenheten karaktär. Det fina arbetsköket har god förvaring och ligger i anslutning till allrummet. Här bor du på våning 5 i hus med hiss. Svårslaget pendlarläge i ytterst centralt men lugn del av Uppsalas citykärna med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service, stadsträdgården och Akademiska sjukhuset. Föreningen bildades 2018 genom ombildning. Samma år gjordes många renoveringar i fastigheten, t.ex. stamrenovering, installation av säkerhetsdörrar och renovering av trapphus, för att nämna några. Som boende kan du nyttja bl.a. samlingslokal, övernattningsrum, bra tvättstugor och cykelförråd. Tillträde lämnas enl. ö.k. med säljaren. Varmt välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51GQOISNLDMDMONB1650000 kr