Stabby allé 13C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Stabby allé 13C
Stabby, UPPSALA

1 rum, 37.7 kvm, 2 109 kr/mån
Utgångspris: 1 695 000 kr eller enligt ök
Slutpris: 1 975 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad etta med generös balkong, lugnt belägen med närhet till både city och natur.

Välkomna till en välplanerad lägenhet med stora fönsterpartier och balkong in mot gården, lugnt beläget i omtyckta Luthagen/Stabby.

Planlösningen erbjuder stor hall med klädkammare, badrum med badkar, kök med rum för matplats samt stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med optimalt odlingsläge.

BRF Åkern är välskött och har god ekonomi. Här finns det en trevlig innergård med fina trädgårdsanläggningar, odlingsmöjligheter i pallkragar (hyra 50kr/år) trädgårdsmöbler samt utegrill till medlemmarnas förfogande. Föreningen har även ett eget motionsrum.

På Stabby Allé 13 C bor ni med ett fantastiskt läge. Stadskärnan når ni med en promenad på endast 15 minuter. Det finns även goda bussförbindelser i området. Ekonomikum, universitetsområdet och all dess nationsliv ligger med ett nära och bekvämt avstånd. Samtidigt som ni får det optimala läget till city har ni också naturen och bl a Stabby elljusspår precis runt hörnet.

Flexibelt tillträde från augusti, välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

Utgångspris:
1 695 000 kr eller enligt ök
Bud
1 975 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
37.7 kvm
Rum
1 rum
Avgift
2 109 kr/mån
Våning
1 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:1 975 000 kr19 jul 19:24
 • BUDGIVARE 3:1 970 000 kr19 jul 17:48
 • BUDGIVARE 2:1 950 000 kr19 jul 16:59
 • BUDGIVARE 3:1 940 000 kr19 jul 16:35
 • BUDGIVARE 2:1 925 000 kr19 jul 15:55
VISA ALLA BUD

Planritning

Stabby allé 13C - Planritning
Stabby Allé 13 C
Stabby allé 13C - Planritning
Stabby Allé 13 C
Stabby allé 13C - Planritning
Stabby Allé 13 C

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  HALL: Välkomnande hall med golv i valnötsfanér (-16) och tapetserade väggar av designern Josef Frank från Svenskt Tenn. Förvaring i en stor klädkammare (inredd med garderober 2016) samt en inbyggd garderob. VARDAGSRUM: Ljust och lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar i en svag grön/grå ton. Stort fönsterparti mot innergård. Utgång till balkong riktad mot sydväst. KÖK: Välplanerat kök med matplats för 4 personer intill fönster. Blå/grå skåpsluckor och vitt samt grått kakel ovan bänkskiva i massiv valnöt (-17). Kyl/frys, induktionspis (-16), ugn, micro och diskmaskin (17). Valnötsfanér (-16) och vitmålade väggar. BADRUM: Rymligt badrum med våtrumsmatta och halvkaklade väggar. WC, handfat, badrumsskåp med spegel och badkar. FÖRRÅD: Två källarförråd nyttjas på ca 0,5 kvm samt ca 2,5 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  37.7 kvm

  Månadsavgift

  2109 kr

  Kommentar till avgift

  Ingår: värme, varm och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga

  Balkong/uteplats

  Balkong med eftermiddags- och kvällssol.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.2382%

  Andel av årsavgift: 0.0141%

 • Fastigheten

  Byggår

  1968

  Renoveringar

  1989 Fönster 2004-05 Säkerhetsdörrar och nya entrédörrar sattes in, ny torktumlare till tvättstugan 2005 Energibesiktning och energibesparande åtgärder (bl.a. byte av styrsystem i undercentraler) 2006 Stamspolning avlopp, vid filmning befanns de vara i gott skick ( mindre skada vid hus A-B åtgärdades). Inga planer på stambyte i nuläget. 2008 Styrning till fläktarna sattes in 2012 En uthyrningslokal i källaren renoverades. Fyra balkonger mot Stabby allé renoverades, spolning avloppsstammar (det sker regelbundet ca: var femte år), energideklaration 2013 Påbörjat dränering av husgrunden i dec. byte av cirkulationspump, renovering av skyddsrummen. 2014 Grundisolering och dränering avslutad, återställande av gångar, trädgård och grönytor. OVK utförd - några småfel som åtgärdats. 2015 Renovering av en hyreslokal. Arbete utemiljön 2019 Takrenovering, installerat solceller Föreningen planerar ett gemensamt gruppavtal för bredband som kommer att ingå i avgiften.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och motionsrum/träningslokal. Möjlighet för barnvagnar att stå i källaren. Till varje lägenhet hör ett förråd samt matkällare.

  Tv & Bredband

  TV och bredband via Telenor, basutbudet för TV ingår men bredband bekostas individuellt.

  Energiförbrukning

  130 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 20 parkeringsplatser med el-plint, kostnaden är 200 kr/mån. I dagsläget är det ca 4-5 st i kö (2020-06-23).

 • Driftskostnad

  El

  105 kr/mån

  Försäkring

  115 kr/mån

  Totalt

  220 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Åkern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 60 lägenheter med adress Stabby allé 13 A-D. Kontaktperson är Lars Stenström. Föreningen har en egen hemsida på http://brfakern.weebly.com/.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://brfakern.weebly.com/

  Gårdsplats/innergård

  Fin gård med gungor och sandlåda samt grillplats med murad grill och trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stabby allé 13C, UPPSALABostadsbildVälkomna till en välplanerad lägenhet med stora fönsterpartier och balkong in mot gården, lugnt beläget i omtyckta Luthagen/Stabby. Planlösningen erbjuder stor hall med klädkammare, badrum med badkar, kök med rum för matplats samt stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med optimalt odlingsläge. BRF Åkern är välskött och har god ekonomi. Här finns det en trevlig innergård med fina trädgårdsanläggningar, odlingsmöjligheter i pallkragar (hyra 50kr/år) trädgårdsmöbler samt utegrill till medlemmarnas förfogande. Föreningen har även ett eget motionsrum. På Stabby Allé 13 C bor ni med ett fantastiskt läge. Stadskärnan når ni med en promenad på endast 15 minuter. Det finns även goda bussförbindelser i området. Ekonomikum, universitetsområdet och all dess nationsliv ligger med ett nära och bekvämt avstånd. Samtidigt som ni får det optimala läget till city har ni också naturen och bl a Stabby elljusspår precis runt hörnet. Flexibelt tillträde från augusti, välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51GKEI1F4F6N6KRU1695000 kr