Orgelgatan 15
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Orgelgatan 15
Kapellgärdet, UPPSALA

1 rum, 24 kvm, 1 830 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Etta i Brf Block! Mycket smakfull lägenhet med bra läge i huset!

Brf Block är en unik fastighet i området och sticker ut med dess arkitektur. Lägenheten präglas av genomgående unika och smakfulla materialval i mycket modern tappning. Genom de stora fönsterna i söderläge och den höga takhöjden ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning, ett rymligt rum med plats för både säng och soff- samt matgrupp. Fransk balkong i söderläge med utsikt mot föreningens innergård och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare.

Föreningen erbjuder de boende möjlighet till att nyttja en fantastisk spaterrass med bastu, jacuzzi och soldäck med slående vy över Svartbäcken. Samt ytterligare två terrasser varav den ena med sittgrupper och utsikt mot slottet och domkyrkan och den andra med utekök och grillmöjligheter med utsikt över Gamla Uppsalas högar. Innergården är ombonad och trevlig med pergola och grillmöjligheter.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Lägenheten väntas stå färdig för inflytt v 44/45. Lägenheten säljs efter planlösning.

Missa inte denna möjlighet, kontakta mäklaren idag!

Utgångspris:
1 595 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
24 kvm
Rum
1 rum
Avgift
1 830 kr/mån
Våning
4 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Orgelgatan 15 - Planritning
Orgelgatan 15 - Planritning
Orgelgatan 15 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med förvaring på hatthylla och i garderob. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. KÖKSDEL med gott om förvaring bakom mattsvart/gråa luckor och lådfronter med push beslag. Kalkstensgrå bänkskiva i kvartskomposit. Blandare i borstad svart krom. Vitvaror från Siemens, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Inbyggd varmluftsugn och spishäll med induktion. Inbyggd fläkt i överskåp. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. RUM med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för säng samt soff- och matgrupp. Fransk balkong mot innergården. BADRUM med klinker i kulör svensk grön med elektrisk komfortgolvvärme. Kakel i liggande format, sätts i förskjutna band. Kulör vit matt. WC, dusch med transparent duschvägg, handfat med blandare i borstad svart krom, handdukstork, toalettpappershållare och krokar i borstad svart krom. Siemens kombinerad tvätt och torktumlare. Till lägenheten finns ett förråd i källarplan att nyttja.

 • Bostaden

  Boarea

  24 kvm

  Månadsavgift

  1830 kr

  Kommentar till avgift

  Värme, varm- och kallvatten

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.3203%

 • Fastigheten

  Byggår

  2020

  Renoveringar

  Byggår 2017-2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har tre gemensamma takterrasser med bokningsbart spa, utekök, odlingar och pergola. Cykelparkering finns i källarplanet.

  Tv & Bredband

  TV och internet via fiber

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  81 parkeringsplatser i varmgarage. Kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  Block

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 158 bostadsrätter. Föreningen har en egen hemsida på http://brfblock.se Det kommer finnas möjlighet för varje bostads första köpare, dvs den som tecknar upplåtelseavtal, i Brf Block att hyra ut sin lägenhet i andra hand. För uthyrning kommer ingen specifik anledning att behövas.

  Hemsida

  http://www.brfblock.se/

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med trädgård och pergola.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Orgelgatan 15, UPPSALABostadsbildBrf Block är en unik fastighet i området och sticker ut med dess arkitektur. Lägenheten präglas av genomgående unika och smakfulla materialval i mycket modern tappning. Genom de stora fönsterna i söderläge och den höga takhöjden ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning, ett rymligt rum med plats för både säng och soff- samt matgrupp. Fransk balkong i söderläge med utsikt mot föreningens innergård och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Föreningen erbjuder de boende möjlighet till att nyttja en fantastisk spaterrass med bastu, jacuzzi och soldäck med slående vy över Svartbäcken. Samt ytterligare två terrasser varav den ena med sittgrupper och utsikt mot slottet och domkyrkan och den andra med utekök och grillmöjligheter med utsikt över Gamla Uppsalas högar. Innergården är ombonad och trevlig med pergola och grillmöjligheter. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Lägenheten väntas stå färdig för inflytt v 44/45. Lägenheten säljs efter planlösning. Missa inte denna möjlighet, kontakta mäklaren idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51GJAJLQ8F6KJL8O1595000 kr