Industrigatan 19
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Industrigatan 19
Kungsängen, UPPSALA

1 rum, 34.5 kvm, 2 097 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr
Slutpris: 1 960 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fantastisk balkong med många soltimmar!

!! -- FAST PRIS -- !! -- FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN -- !!

I ett attraktivt, centralt läge alldeles intill Fyrisån hittar du denna väldisponerade och ljusa lägenhet!

Mycket smart planlösning om generösa 34,5 kvm. Här får du en rymlig hall med bra förvaring bakom skjutdörrar, ett välutrustat kök som är öppet mot vardagsrummet, snyggt helkaklat badrum och sovalkov. Stor balkong om ca 10 kvm i soligt läge med sol från klockan ett till in på kvällen. Det centrerade läget i huset ger dig utsikt över den fina innergården och till Sten Sture-monumentet. Den mysiga och populära Tullgarnsparken med långa bryggor och båtplatser ligger precis intill. Bara runt knuten om föreningens entré finnes en obemannad matbutik Auto-Mat med färskt bröd på morgonen.

Kungsängen ligger ett stenkast från Fyrisån och dess renoverade åkant med bryggor och fin miljö kring Stadsträdgården. I kvarteren finns en stor mataffär, Willys. Här bor du två minuter med cykeln till stadskärnan och har närhet till allt centrala Uppsala har att erbjuda. Perfekt pendlarläge med nära till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som tar bilen. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Gillar du landet så finner du vackra löpturer utmed ån med skogskänsla uppe på Uppsalaåsen.

Möjlighet finns till snabb inflytt. Varmt välkommen!!

Utgångspris:
1 995 000 kr
Bud
1 960 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34.5 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 097 kr/mån
Våning
2 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Entré från loftgång till hall med klinker på golv, vitmålade väggar och tre garderober (två i skjutdörr och en vanlig garderob). Ingång till badrum med klinker på golv ( elektrisk golvvärme) och kaklade väggar. Dusch med duschvägg i glas, toalett och handfat med kommod samt spegelskåp med belysning i ek i form av extra tillval, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork. Stilrent, ljust och välplanerat kök från Vedum. Här finns induktionshäll, micro, ugn, kyl/frys, diskmaskin. Vita köksluckor och bänkskiva i laminat. Kakel ovan bänk. Vitvaror ifrån Siemens. Ekparkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning vid kök/vardagsrum samt en bra sovalkov. Golv med ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till balkong om ca 10 kvm i sydvästläge, med sol hela dagen. Ett källarförråd disponeras av lägenhetsinnehavaren.

 • Bostaden

  Boarea

  34.5 kvm

  Månadsavgift

  2097 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, internet & kabel-tv (Telia tripple play).

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.9651%

  Andel av årsavgift: 0.96513%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2017 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och gemensamhetslokal. Övernattningslägenhet finns belägen på Industrigatan 19, en 1:a med pentry, duschrum, bäddsoffa, hyra 200 kr/dygn. Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till Telia triple play. Grundutbudet av tv-kanaler, bredband 100/100 och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen hyr ut 33 parkeringsplatser i garage, kostnad 700 kr/mån. I dagsläget är det 17 st i kö (2020-10-23).

 • Driftskostnad

  El

  100 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Vatten och avlopp

  110 kr/mån

  Totalt

  310 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Åsikten 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 70 bostadsrättslägenheter med adress Eldkvarnsgatan 12, Industrigatan19 och 21. Kontaktperson är Per Olof Eriksson.

  Ekonomi

  Kostnaden för varm-/kallvatten och el kommer att höjas något vid årsskiftet för att uppnå självkostnadspris.

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en gemensam trädgård med lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Industrigatan 19, UPPSALABostadsbild!! -- FAST PRIS -- !! -- FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN -- !! I ett attraktivt, centralt läge alldeles intill Fyrisån hittar du denna väldisponerade och ljusa lägenhet! Mycket smart planlösning om generösa 34,5 kvm. Här får du en rymlig hall med bra förvaring bakom skjutdörrar, ett välutrustat kök som är öppet mot vardagsrummet, snyggt helkaklat badrum och sovalkov. Stor balkong om ca 10 kvm i soligt läge med sol från klockan ett till in på kvällen. Det centrerade läget i huset ger dig utsikt över den fina innergården och till Sten Sture-monumentet. Den mysiga och populära Tullgarnsparken med långa bryggor och båtplatser ligger precis intill. Bara runt knuten om föreningens entré finnes en obemannad matbutik Auto-Mat med färskt bröd på morgonen. Kungsängen ligger ett stenkast från Fyrisån och dess renoverade åkant med bryggor och fin miljö kring Stadsträdgården. I kvarteren finns en stor mataffär, Willys. Här bor du två minuter med cykeln till stadskärnan och har närhet till allt centrala Uppsala har att erbjuda. Perfekt pendlarläge med nära till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som tar bilen. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Gillar du landet så finner du vackra löpturer utmed ån med skogskänsla uppe på Uppsalaåsen. Möjlighet finns till snabb inflytt. Varmt välkommen!!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51EJHM3GFRVMNFLR1995000 kr