Sibyllegatan 18 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Sibyllegatan 18 B
Luthagen, Uppsala

2 rum, 59 kvm, 3 236 kr/mån
Utgångspris: 2 095 000 kr
Slutpris: 2 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad & rymlig 2:a i populära Luthagen. Balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna rymliga och fantastiska lägenhet med närhet till Uppsalas stadskärna och naturen i Stabbyskogen. Lägenheten erbjuder en generös planlösning som har genomgående väl tilltagna rum och gott om förvaring i garderober. Här finns ett stilrent kök med gott om förvaring i den vita skåpinredningen och som har vitvaror med hög standard. Vardagsrummet har utgång till lägenhetens balkong och gott om yta för allt man kan önska sig. Badrum från föreningens stamrenovering 2015 i absolut bästa tänkbara skick.

Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, ekonomikum och stationen. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Tack vare nybyggnationen i närområdet växer även utbudet av mataffärer, restauranger m.m.

Varmt välkomna till visning!

Utgångspris:
2 095 000 kr
Bud
2 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
59 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 236 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Sibyllegatan 18 B - Planritning
Sibyllegatan 18 B - Planritning
Sibyllegatan 18 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Gott om förvaring i form av garderob. KÖK MED MATPLATS Ljust och fint kök med gott om förvaring i den vita skåpinredningen och följande utrustning finns: -Spisfläkt -Spis med häll -Ugn -Mikrovågsugn -Integrerad diskmaskin -Kyl/frys Här finns laminatgolv och ljust målade väggar. VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Här finns utgång till lägenhetens och plats för större soffgrupp, soffbord, tv-möbel och matbord för ca 4-6 personer. Fantastisk vardagsrum med plats för både filmkvällar och middagsbjudningar. SOVRUM Utmärkt sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns ett laminatgolv och tapetserade väggar. BADRUM Mycket fint badrum med ytskikt från stamrenoveringen 2015 med klinkergolv och kaklade väggar. I badrummet finns toalett, dusch med vikbara duschväggar, badrumsskåp samt handfat med kommod.

 • Bostaden

  Boarea

  59 kvm

  Månadsavgift

  3236 kr

  Kommentar till avgift

  värme, vatten, kabel-tv & bredband

  Balkong/uteplats

  Balkong, läge sydost.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.57955%

  Andel av årsavgift: 0.57955%

 • Fastigheten

  Byggår

  1959-1960

  Renoveringar

  2002-03 Vinden på Norrlandsgatan 42 sanerades. 2003-04 Tvättstuga 2007 Ny trappuppgångsbelysning. 2009 Källargångar, entrédörrar, ytskiktsrenovering av trapphus på Tiundagatan 43 och 45. Takrenovering. Hissrenovering. Energideklaration. 2010 Sibyllegatan/Norrlandsgatan: Målning trapphusen, byte strömbrytarna, renovering ytterdörrar. Byte radiatorventiler alla lägenheter. Fönsterbyte. 2012 Nya garageportar 2014 El- och stamrenovering 2015 Byte porttelefoner. OVK utförd och godkänd. 2018 Upprustning av hissar 2019 OVK utförd och godkänd Renovering av tak och fasad är planerat, i första hand på höghusen på Tiundagatan 43 och 45. Troligen kommer huvuddelen av arbetet utföras 2021.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Övernattningsrummet kostar 200 kr/natt. Föreningen har också två tvättgarage.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband 250/250 Mbit/s ingår i månadsavgiften via Telenor.

  Energiförbrukning

  129 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 14 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 300 kr/mån och 66 platser i kallgarage, kostnad 200 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det kö till både kallgarage och varmgarage.

 • Driftskostnad

  Försäkring

  78 kr/mån

  Totalt

  78 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  HSB 40 Tiunda

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 138 lägenheter med adress Tiundagatan 43-45, Norrlandsgatan 42 A-B, 44 A-B, Sibyllegatan 18 A-D. Föreningen har en hemsida med adress http://www.tiunda40.se

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://www.tiunda40.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sibyllegatan 18 B, UppsalaBostadsbildVarmt välkomna till denna rymliga och fantastiska lägenhet med närhet till Uppsalas stadskärna och naturen i Stabbyskogen. Lägenheten erbjuder en generös planlösning som har genomgående väl tilltagna rum och gott om förvaring i garderober. Här finns ett stilrent kök med gott om förvaring i den vita skåpinredningen och som har vitvaror med hög standard. Vardagsrummet har utgång till lägenhetens balkong och gott om yta för allt man kan önska sig. Badrum från föreningens stamrenovering 2015 i absolut bästa tänkbara skick. Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, ekonomikum och stationen. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Tack vare nybyggnationen i närområdet växer även utbudet av mataffärer, restauranger m.m. Varmt välkomna till visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51EITC5O7ESB92B82095000 kr