Kastanjegatan 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kastanjegatan 5
Salabacke, UPPSALA

1 rum, 30.5 kvm, 1 956 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Citynära med låg avgift där bredband ingår!

Välkomna till denna optimalt planerade bostad med insynsskyddat läge i populära Salabacke. Fräscha ljusa ytskikt och fönster mot den vackra innergården skapar en trivsam känsla.

Planlösningen inrymmer hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en klädkammare, charmigt och hemtrevligt kök, vardagsrum/sovrum med plats för köksbord, soffgrupp och säng, badrum med dusch och tvättmaskin.

Till lägenheten hör två förråd.

Perfekt som övernattningslägenhet, för studenten eller som första boende!

Salabacke är en attraktiv och lugn stadsdel, med bekväm närhet till det mesta och mycket goda framtidsutsikter. Med 10-15 minuters promenad nås city, resecentrum, och Gränby köpstad som utvecklas till Uppsalas andra stadskärna. Även ett bekvämt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E4:an. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal matbutiker, apotek och vårdcentral.

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen på visning men glöm inte att anmäla dig!
Utgångspris:
1 595 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
30.5 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 956 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande hall med klinkergolv och gott om plats i klädkammare. -- Vardagsrum/sovrum med trägolv och ljusa väggar. Fönster ut mot gården. Plats för matbord, soffa och säng. -- Kök med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och vitt kakel. -- Badrum med kakel och klinker. Dusch, wc, handfat, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Stamrenoverade 1994.

 • Bostaden

  Boarea

  30.5 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  1956 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår Värme, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga, Internet, IP-telefoni

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.5356%

  Andel av årsavgift: 0.53%

 • Fastigheten

  Byggår

  1954

  Renoveringar

  1983 Fasad 1986 Tilläggsisolering 1994 Balkonger, fönster, el, vatten- och avloppsstammar 1995 Stambyte 2004 Säkerhetsdörrar 2005 Målat grund, takfot, fönsterbläck, garagedörrar 2004 Tvättmaskiner i tvättstugan, säkerhetsdörrar, spolning av köksavlopp 2007 Nya p-platser, totalt 15 platser. 2009 Fönster 2008 Energideklaration 2010 Fönster 2011 Bergvärme 2012 Renoverat tvättstugorna, tagit bort torkrummen som ersatts av torkskåp 2013 Byte av tak, spolning av stammar 2014 Färdigställande av taket 2017 Kompressorbyte bergvärmeanläggningen, OVK 2018 Solcellsanläggning (monterat på husens tak), nytt skalskydd (portlås/porttelefoni) 2019 Fasadreparation

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tre tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum och hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till Telia, basutbud ingår för tv, bredband och IP-telefoni. Varje lägenhet har varsin router och den ska lämnas kvar vid överlåtelsen. Hastighet på bredband är 50/8-100/10 Mbit/s. Samtalskostnader tillkommer på ip-telefoni.

  Energiförbrukning

  160 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 54 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån, 20 platser i varmgarage, kostnad 500-700 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. För parkering och köplats, kontakta ekonomisk förvaltare, Emvix: 018 - 347 790 email: [email protected] I dagsläget är alla platser upptagna och kötiden beräknas till flera år.

 • Föreningen

  Namn

  Kastanjen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 120 bostadsrättslägenheter med adress Johannelundsgatan 2-8, Kastanjegatan 1-7 och Årstagatan 13-21. Kontaktperson är Maria Carlsson, sekreterare. Föreningen har egen hemsida: svenskbrf.se/kastanjenuppsala/

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://www.svenskbrf.se/kastanjenuppsala/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kastanjegatan 5, UPPSALABostadsbildVälkomna till denna optimalt planerade bostad med insynsskyddat läge i populära Salabacke. Fräscha ljusa ytskikt och fönster mot den vackra innergården skapar en trivsam känsla. Planlösningen inrymmer hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en klädkammare, charmigt och hemtrevligt kök, vardagsrum/sovrum med plats för köksbord, soffgrupp och säng, badrum med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör två förråd. Perfekt som övernattningslägenhet, för studenten eller som första boende! Salabacke är en attraktiv och lugn stadsdel, med bekväm närhet till det mesta och mycket goda framtidsutsikter. Med 10-15 minuters promenad nås city, resecentrum, och Gränby köpstad som utvecklas till Uppsalas andra stadskärna. Även ett bekvämt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E4:an. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal matbutiker, apotek och vårdcentral. Snabbt tillträde möjligt! Välkommen på visning men glöm inte att anmäla dig! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51EIJ43KNESAF0OQ1595000 kr