Dragarbrunnsgatan 55 D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Dragarbrunnsgatan 55 D
Centrum, Uppsala

3 rum, 80 kvm, 3 744 kr/mån
Utgångspris: 3 495 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

CHARMIGT 1800-TAL MITT I CITY MED ETT SVÅRSLAGET PENDLARLÄGE! UNIKT TILLFÄLLE, BÖR SES!

Fantastiskt läcker 3:a mitt i city med 1800-talscharm och entré från tornrum. Med svårslaget läge mitt i city och ett stenkast från årummet.

I bostadsrättsföreningen Vretgränd, belägen i ett Q-märkt hus mitt i city, erbjuds ett bekvämt och högkvalitativt centralt boende med en fantastisk äldre charm som läckert och praktiskt kombineras med moderna smakfulla materialval och maskinell utrustning av hög standard. Här finns bl.a. massiva furugolv, höga golvsocklar, djupa fönsternischer och fönster med spröjs. Bostaden har interiört en ljus och stilren färgsättning på väggarna.

Här bor ni lugnt och relativt ostört trots det mycket centrala läget och för barnfamiljen så är det ett förvånansvärt tryggt boende bl.a tack vare att den gemensamma innergården är inhägnad. Endast ett stenkast till stadens puls med närhet till allt som city har att erbjuda med shopping, caféer, restauranger och nöjen eller varför inte njuta av lugnet vid årummet och Stadsparken? Slutligen är pendlarmöjligheterna närmast oslagbara då det är endast någon minuts promenad till Resecentrum.

Varmt välkomna till visning!

Utgångspris:
3 495 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 744 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Dragarbrunnsgatan 55 D - Planritning
Dragarbrunnsgatan 55 D - Planritning
Dragarbrunnsgatan 55 D - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 10 aug

17:00-17:30

MÄKLARE

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med genomgående ljusa väggar och vit såpat furugolv. WC/DUSCH/TVÄTTSTUGA med klinkergolv(komfortvärme) och kaklade väggar. Wc, handfat med förvaringsutrymme under och spegel på väggen. Tvättstugedelen skärmas av via glasdörr med frostad yta och inrymmer tvättmaskin i rostfritt utförande. Här finns tvättho med förvaringsutrymme under och med utfällbar strykbräda integrerad. Exklusivt KÖK från "Canadaköket" i valnöt med grått kakel ovanför arbetsytorna i grå nyans. Här finns induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Kyl/frys i "side-by-side-utförande" med kallvatten och ismaskin. Samtliga maskiner från Siemens och i rostfritt utförande. Separat skafferi i anslutning till köket och bredvid kyl/frys finns ett praktiskt utdragsskafferi. Fönster mot gården. Inbjudande VARDAGSRUM med två fönster. Här finns plats för tv-möbel, soffgrupp och soffbord. SOVRUM med gott om förvaring i skjutgarderob. Här finns ljusa väggar och vackert furugolv. SOVRUM med skjutdörr från vardagsrummet. Här finns en platsbyggd garderob, plats för säng och nattduksbord.

 • Bostaden

  Boarea

  80 kvm (Areauppgifter enligt förvaltaren)

  Månadsavgift

  3744 kr

  Kommentar till avgift

  Inkl Värme och Vatten. Obligatorisk avgift tillkommer för bredband och kabel-tv 170 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 34.48%

  Andel av årsavgift: 34.48%

 • Fastigheten

  Byggår

  1825

  Renoveringar

  2006 Genomgripande renovering 2006 Vatten- och avloppsstammar 2012 Energideklaration 2013 Tillskapande av 3 separata lägenheter Planerat: Byte av trasiga takpannor.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har egen tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Föreningen har ett gruppavtal med Comhem avseende kabel-tv, bredband och IP-telefoni för 170 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2012-06-20

  Energiförbrukning

  96 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen har inte några parkeringar för uthyrning.

 • Föreningen

  Namn

  Vretgränd

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av tre bostadsrättslägenheter med adress Dragarbrunnsgatan 55 D och Dragarbrunnsgatan 55 AD. Kontaktperson är Per Anders Forsgren.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Stensatt gård med utrymme för gemensam uteplats.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 10 aug

17:00-17:30

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dragarbrunnsgatan 55 D, UppsalaBostadsbildFantastiskt läcker 3:a mitt i city med 1800-talscharm och entré från tornrum. Med svårslaget läge mitt i city och ett stenkast från årummet. I bostadsrättsföreningen Vretgränd, belägen i ett Q-märkt hus mitt i city, erbjuds ett bekvämt och högkvalitativt centralt boende med en fantastisk äldre charm som läckert och praktiskt kombineras med moderna smakfulla materialval och maskinell utrustning av hög standard. Här finns bl.a. massiva furugolv, höga golvsocklar, djupa fönsternischer och fönster med spröjs. Bostaden har interiört en ljus och stilren färgsättning på väggarna. Här bor ni lugnt och relativt ostört trots det mycket centrala läget och för barnfamiljen så är det ett förvånansvärt tryggt boende bl.a tack vare att den gemensamma innergården är inhägnad. Endast ett stenkast till stadens puls med närhet till allt som city har att erbjuda med shopping, caféer, restauranger och nöjen eller varför inte njuta av lugnet vid årummet och Stadsparken? Slutligen är pendlarmöjligheterna närmast oslagbara då det är endast någon minuts promenad till Resecentrum. Varmt välkomna till visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51CQMONQH93D7TIO3495000 kr