Dimgatan 15 ***FAST PRIS***
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Dimgatan 15 ***FAST PRIS***
Gränby, UPPSALA

4 rum, 90 kvm, 4 421 kr/mån
Accepterat pris: 1 950 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

FIN 4:A MED BALKONG I VÄSTERLÄGE! BELÄGEN PÅ LUGN GATA I POPULÄRA GRÄNBY.

Fast pris! Lägenheten säljs till fast pris, vilket innebär att den första som kan skriva kontrakt och har finansieringen klar för att köpa bostaden kommer att få göra det. Anmäl dig till visning genom att kontakta fastighetsmäklare Christoffer Stalén Bardaxis på [email protected] alt 0708 43 48 99.

Välkommen till en ljus och välplanerad genomgångslägenhet i fint skick med hörnläge. Med ett lugnt och insynsskyddat läge på våning 3 högst upp i huset finner ni denna yteffektiva 4:a med rymliga rum, gott om sociala ytor och två toaletter.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, stilfullt och välutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrum med matplats för större sällskap, ”master bedrom” med plats för dubbelsäng och utgång till balkong i soligt västerläge, ytterligare sovrum med fin utsikt, mindre sovrum/kontor samt dubbla toaletter.

Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm, matkällarförråd, tvättstuga som enkelt går att boka via föreningens app eller bokningstavla, torkrum, cykelförråd, trädgårdsmöbler på föreningens lummiga innergård, utegrill och barnvagnsförråd i källaren.

Populärt område med fin närhet till stora grönområden. Här bor du centralt med en enkel cykeltur till resecentrum och stadskärnan. Närheten till Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger. För dig som pendlar går bussen ofta och med bil kommer du snabbt till större trafikleder.

Accepterat pris:
1 950 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
90 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 421 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 13 aug

17:00-17:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

söndag, 16 aug

14:45-15:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  .

 • Bostaden

  Boarea

  90 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4421 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.61341%

  Andel av årsavgift: 0.61472%

 • Fastigheten

  Byggår

  1964

  Renoveringar

  1991 balkonger, fönster, tak, fasad 1998 säkerhetsdörrar, nya källar- och entrédörrar. 1999 trapphuset målades. 2000 nya lekplats samt tak över källartrappor 2001 balkongtak 2003-04 vatten- och avloppsstammar (stambytet är partiellt i det avseendet att det ej omfattar extra toalett i 4:or och 5:or) 2008 energideklaration, kulvertar för varmvatten och fjärrvärme 2009 fasadsocklar och målning av källarfönster 2010 gården 2011 balkonger renoverade, målat fönsterbleck samt takfot. 2012 upprustning,marklägenheternas uteplatser, renovering lekplatser, målning karmar - varmgarage, nytt duschrum - tvättstugan. 2013 trädplantering, besiktning taken, installerat värmeväxlare till torktumlarna i tvättstugan. 2014 löpande underhåll. OVK 2015 asfaltering av samtliga p-platser + nya elplintar, byggt nytt kallgarage. 2018 partiell renovering av värmesystemet, ny energideklaration 2019 Underhåll lekplats Planerade renoveringar: Inom en 10 årsperiod planeras: ° Go¨ra i ordning taken, med avseende pa° slitna ytskikt, fukt och mo¨gelskadade takstolar och underma°ligt utfo¨rd tilla¨ggsisolering • Renovera fasader, putsen ha°ller pa° att falla ner pa° flera sta¨llen • Fo¨nsterbyten, fo¨nstren a¨r gamla och inte sa¨rskilt energieffektiva • Fa¨rdigsta¨lla stamrenoveringen föreningen gjorde fo¨r 15 a°r sedan, men som inte omfattade ka¨llare, lokaler och separata toaletter i la¨genheter. Sta¨llen da¨r de idag fa°r la¨ckage och underha°llskostnader. • El-renovering. Föreninegns elledningar och kontakter a¨r idag inte enligt ga¨llande standard och materialet har o¨verstigit sin teoretiska livsla¨ngd. • Dra¨nering och tilla¨ggsisolering av ka¨llardelar • Radona°tga¨rder – vinterns underso¨kning har visat att föreningen ligger lite ho¨gt rent. Det inneba¨ra att de ma°ste go¨ra na°got a°t ventilationen sa° att de kan ventilera bort radongasen.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd och en matkällare. I föreningen finns även tvättstuga med torkrum, barnvagnsförråd, cykelförråd. Släpkärra, partytält, extra bord och stolar finns att låna.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till internet via A3, 1000/1000 Mbit/s ingår.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 134 p-platser med el-plint, kostnad 150 kr/mån. Föreningen hyr även ut 34 st platser i varmgarage, kostnad 410 kr/mån samt 32 st platser i kallgarage, kostnad 280 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är det 3st i kö till vanlig parkering, 4st till kallgarage och 25st till varmgarage (2020-02-04). P-plats för mc/moped i inhägnat område, kostnad 40 kr/mån. Gästparkering finns, men det krävs p-tillstånd samt erlagd avgift för parkering där. Vicevärden är kontaktperson för parkering. Tele: 0708 - 431 844 eller via mail: [email protected]

 • Föreningen

  Namn

  Gränbygårdarna

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 178 bostadsrättslägenheter med adress Dimgatan 1-31, Tövädersgatan 2-22 och Gränby Bilgata 22-24. Kontaktperson är Göran Olsson. Föreningen har en egen hemsida på http://granbygardarna.bostadsratterna.se/.

  Ekonomi

  I och med alla omfattande renoveringar kommer föreningen vara tvungen att höja avgiften. Det är inte planerat med hur mycket, diskussion om en höjning på 25 - 50%.

  Hemsida

  http://granbygardarna.bostadsratterna.se/

  Gårdsplats/innergård

  Trevliga gårdsmiljöer med gemensamma trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Boulebana och fotbollsmål.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 13 aug

17:00-17:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

söndag, 16 aug

14:45-15:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Dimgatan 15 ***FAST PRIS***, UPPSALABostadsbildFast pris! Lägenheten säljs till fast pris, vilket innebär att den första som kan skriva kontrakt och har finansieringen klar för att köpa bostaden kommer att få göra det. Anmäl dig till visning genom att kontakta fastighetsmäklare Christoffer Stalén Bardaxis på [email protected] alt 0708 43 48 99. Välkommen till en ljus och välplanerad genomgångslägenhet i fint skick med hörnläge. Med ett lugnt och insynsskyddat läge på våning 3 högst upp i huset finner ni denna yteffektiva 4:a med rymliga rum, gott om sociala ytor och två toaletter. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, stilfullt och välutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrum med matplats för större sällskap, ”master bedrom” med plats för dubbelsäng och utgång till balkong i soligt västerläge, ytterligare sovrum med fin utsikt, mindre sovrum/kontor samt dubbla toaletter. Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm, matkällarförråd, tvättstuga som enkelt går att boka via föreningens app eller bokningstavla, torkrum, cykelförråd, trädgårdsmöbler på föreningens lummiga innergård, utegrill och barnvagnsförråd i källaren. Populärt område med fin närhet till stora grönområden. Här bor du centralt med en enkel cykeltur till resecentrum och stadskärnan. Närheten till Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger. För dig som pendlar går bussen ofta och med bil kommer du snabbt till större trafikleder. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51BB3L0NF6O9BEE91950000 kr