Övre Slottsgatan 9B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Övre Slottsgatan 9B
Öfre Slotts, Uppsala

5 rum, 137.9 kvm, 4 591 kr/mån
Utgångspris: 5 490 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Representativ våning i fastighet anno 1820!

Här bor du centralt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområden. Bostaden är belägen i charmig fastighet anno 1820. Här njuter ni av en representativ planlösning som ger er bland annat fyra rum i fil, flera kakelugnar varav den i matsalen är fungerande. Stilrent och platsbyggt kök från Kvänum som är generöst utrustat. Vidare finns ett smakfullt renoverat duschrum samt en gäst wc. Planlösningen är flexibel och för den som önskar ett tredje sovrum delas det stora sovrummet enkelt upp och bostaden får sin ursprungliga planlösning

Öfre Slotts består av lugna kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och de mest uppskattade restaurangerna. Härifrån är det även nära till Centrum, mataffärer, uteliv och kulturliv. När du söker grönområden så hittar du enkelt till Botaniska trädgården, Engelska parken eller det vackert upprustade årummet för att nämna några av alla smultronställen som ligger alldeles runt knuten.


Välkommen till Uppsalas bästa läge!

Utgångspris:
5 490 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
137.9 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 591 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning, bild 1 av 2

Övre Slottsgatan 9B - Planritning
Alternativ planlösning
Övre Slottsgatan 9B - Planritning
Övre Slottsgatan 9B - Planritning
Alternativ planlösning
Övre Slottsgatan 9B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 17 aug

Bokad visning - maila/ring för att boka tid!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Entré med trägolv och tapetserade väggar. Här finns god möjlighet till klädförvaring. -- Smakfullt renoverat badrum från 2016 med elektrisk komfortgolvvärme. Här finns dusch med vikväggar, tvättställ med kommod, samt wc. -- Stort sovrum som tidigare var två rum. Heltäckningsmatta (ej limmad) över trägolv och och tapetserade väggar. Stor garderobsvägg där även en tvättmaskin döljer sig. -- Sällskapsrum med fönster mot Martin Luther kings plan. Tapetserade väggar och trägolv. Här finns också en kakelugn. (ej fungerande i dagsläget) -- Sovrum/sällskapsrum med gavelläge. Tapetserade väggar och trägolv. Kakelugn som ej är fungerande i dagsläget. -- Luftigt vardagsrum med två härliga fönster som ger rummet ett fint ljusinsläpp. God plats för större soffgrupp. Fint trägolv och bröstpanel samt tapet på väggarna. Vacker kakelugn som idag ej fungerar. -- Matsal med generös yta som inbjuder till middagar för stora sällskap. Här finns en fungerande kakelugn som skapar en magisk atmosfär till rummet. Bröstpanel och tapet på väggarna samt trägolv. -- Platsbyggt påkostat kök från Kvänum. Köket är utrustat med kyl/frys, fungerande vedspis, keramikhäll, varmluftsugn, gasolplatta och fläkt. Vidare finns vinkyl och diskmaskin. Trägolv och matplats intill fönster mot den mysiga innergården. -- Gäst wc med fint mosaikgolv och bröstpanel på del av väggen samt tapet. Tvättställ med kommod och wc.

 • Bostaden

  Boarea

  137.9 kvm (138)

  Månadsavgift

  4591 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 11.25122%

  Andel av årsavgift: 10.87301%

  Inre reparationsfond

  1 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1820 och 2000

  Renoveringar

  2000 Tvättstuga, delvis stamrenoverat (inga uppgifter om vad) 2004 Fasad 2005 Ljudisolerande fönster mot S:t Olofsgatan, ny innergård 2014 Fasadrenovering 2016 Byte radiatorer 2018 Fönsterrenovering

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga och bastu.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-nät via Comhem. Grundutbudet av tv-kanaler ingår. Medlemmen tecknar eget abonnemang för bredband.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-12-20

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen har två platser i kallgarage för 1320 kr/mån. Kötiden är mycket lång (2020-06-09).

 • Föreningen

  Namn

  Brundisium

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 10 bostadsrättslägenheter på Övre Slottsgatan 9. Kontaktperson är Urban Eriksson.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 17 aug

Bokad visning - maila/ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Övre Slottsgatan 9B, UppsalaBostadsbildHär bor du centralt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområden. Bostaden är belägen i charmig fastighet anno 1820. Här njuter ni av en representativ planlösning som ger er bland annat fyra rum i fil, flera kakelugnar varav den i matsalen är fungerande. Stilrent och platsbyggt kök från Kvänum som är generöst utrustat. Vidare finns ett smakfullt renoverat duschrum samt en gäst wc. Planlösningen är flexibel och för den som önskar ett tredje sovrum delas det stora sovrummet enkelt upp och bostaden får sin ursprungliga planlösning Öfre Slotts består av lugna kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och de mest uppskattade restaurangerna. Härifrån är det även nära till Centrum, mataffärer, uteliv och kulturliv. När du söker grönområden så hittar du enkelt till Botaniska trädgården, Engelska parken eller det vackert upprustade årummet för att nämna några av alla smultronställen som ligger alldeles runt knuten. Välkommen till Uppsalas bästa läge!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51B3HC7TE2DVC3E65490000 kr