Hamnesplanaden 4B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Hamnesplanaden 4B
Centrum, Uppsala

1.5 rum, 41.8 kvm, 2 270 kr/mån
Accepterat pris: 1 895 000 kr
Slutpris: 2 100 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad lägenhet med balkong och hiss från markplan, precis intill å-rummet och stadsparken!

Trivsam tvåa med ett utmärkt läge i stan med härlig balkong riktad mot trevlig innergård i fastighet med hiss ifrån markplan. Planlösningen fördelar sig på en mindre hall med garderober, rymligt vardagsrum med dubbeldörrar ut till balkong, kök med allt som kan önskas, sovrum med garderober samt exklusivt badrum med wc/badkar. Här ges ni möjligheten att få flytta in med snabbt tillträde.

Föreningen har en stor och trevlig innergård med vackra planteringar, lekplats, fontän och trädgårdsmöbler, motionsrum/träningslokal samt ett övernattningsrum och ett hobbyrum.

Centralt läge med kort promenad till resecentrum och stadens mittpunkt med all service som kan önskas. Belägen precis intill härliga promenadstråk vid å-rummet och stadsparken.

Missa inte denna lägenhet!

Kontakta mäklaren redan idag på tel: 0708 43 48 99 för mer info!

Accepterat pris:
1 895 000 kr
Bud
2 100 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41.8 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 270 kr/mån
Våning
1 av 4 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  --HALL med garderober och hatthylla. Klinker golv och vita väggar. --Ljust VARDAGSRUM med trägolv och vita väggar. Plats för matbord och soffgrupp. Dubbeldörrar ut till den härliga balkongen med plats för mindre loungedel. --Praktiskt KÖK med kyl/frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin. Trägolv och kakel ovanför bänkskiva. --SOVRUM med trägolv vita väggar och skjutdörrsgarderober. --Toalett med helkaklade väggar och klinkergolv. WC, kommod, spegel och badkar.

 • Bostaden

  Boarea

  41.8 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. )

  Månadsavgift

  2270 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, tvättstuga, internet, IP-telefoni

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.5878%

  Andel av årsavgift: 0.5878%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2003 Tvättstuga 2004-05 Hiss 2009 Isolerat vinden, spolning av alla ledningar. 2010 Byte av undercentral 2017 Spolning av avloppssystemet 2018 Energideklaration 2020 Radonmätning

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum och övernattningsrum. Tvättstuga finns i portarna 4 F och 4 G.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem. Analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Medlemmen tecknar och bekostar eget abonnemang för bredband och IP-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-03-08

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 18 parkeringsplatser med elplint, kostnad 410 kr/mån. Föreningen hyr ut 16 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 700 kr/mån. Separata kösystem tillämpas. I dagsläget är det 16 st i kö till p-plats samt 22 st i kö till garage (2020-06-04).

 • Föreningen

  Namn

  Sigurd

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 99 bostadsrättslägenheter med adress Hamnesplanaden 2 A-B, 4 A-D.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  https://sigurd.bostadsratterna.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Hamnesplanaden 4B, UppsalaBostadsbildTrivsam tvåa med ett utmärkt läge i stan med härlig balkong riktad mot trevlig innergård i fastighet med hiss ifrån markplan. Planlösningen fördelar sig på en mindre hall med garderober, rymligt vardagsrum med dubbeldörrar ut till balkong, kök med allt som kan önskas, sovrum med garderober samt exklusivt badrum med wc/badkar. Här ges ni möjligheten att få flytta in med snabbt tillträde. Föreningen har en stor och trevlig innergård med vackra planteringar, lekplats, fontän och trädgårdsmöbler, motionsrum/träningslokal samt ett övernattningsrum och ett hobbyrum. Centralt läge med kort promenad till resecentrum och stadens mittpunkt med all service som kan önskas. Belägen precis intill härliga promenadstråk vid å-rummet och stadsparken. Missa inte denna lägenhet! Kontakta mäklaren redan idag på tel: 0708 43 48 99 för mer info! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51B2904TM59QFSB31895000 kr