S:t Olofsgatan 56B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

S:t Olofsgatan 56B
Höganäs, UPPSALA

1 rum, 20 kvm, 1 595 kr/mån
Utgångspris: 1 495 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Yteffektiv etta med utmärkt läge för både studenten och pendlaren.

Välkommen till denna trivsamma och yteffektiva 30-talslägenhet med genomgående nyslipade trägolv och ljust målade väggar. Perfekt som student-/övernattningslägenhet eller som förstaboende.

Planlösningen ger dig hall med förvaring, rum med plats för säng och matbord och arbetsplats, praktiskt arbetskök med förvaring bakom vita luckor samt stamrenoverat badrum med dusch. Tillhörande förråd i både källare och vind.

Trivsam förening med en vacker innergård med utemöbler och grill, cykelförråd och tvättstuga med torkrum i källaren. Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och förälder (minst 10 %).

På S:t Olofsgatan 56 B bor du lugnt med utsikt mot föreningens gröna innergård men samtidigt med direkt närhet till det mesta. Utmärkt pendlarläge till buss- och tågstationen, service på Vaksala torg med konserthuset, ICA, restauranger och träningsanläggningar runt hörnet.

Den optimala lägenheten för dig som värdesätter, 30-tals charm med generös takhöjd, mycket låg boendekostnad och attraktivt läge.

Anmäl ditt intresse till mäklaren, välkommen på visning!

Utgångspris:
1 495 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
20 kvm
Rum
1 rum
Avgift
1 595 kr/mån
Våning
2 (Ej hiss)

Planritning

S:t Olofsgatan 56B - Planritning
S:t Olofsgatan 56B - Planritning
S:t Olofsgatan 56B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall - Ljus hall med plats för avhägning och lite förvaring. Vitlaserat trägolv och vita väggar. Rum - Rymligt rum med stora fönster för ljusinsläpp. Sovloftet ger rummet större rymd och bättre möbleringsmöjligheter. Vitlaserat golv och vita väggar. Arbetskök - Modernt arbetskök med förvaring bakom vita luckor. Köket är utrustad med kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Duschrum - Stamrenoverat duschrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Duschrummet är utrustad med dusch, handfat med kommod och WC.

 • Bostaden

  Boarea

  20 kvm

  Månadsavgift

  1595 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.508%

 • Fastigheten

  Byggår

  1935

  Renoveringar

  1993-94 vatten- och avloppsstammar 1994 balkonger, fönster, tvättstuga, tak, el, fasad 2003 målning av fönster (utvändigt) mot S:t Olofsgatan 2007 renovering av de två balkongerna 2008 energideklaration 2009 ommålning av fönster (mot S:t Olofsgatan), karmar etc, målades in- och utvändigt, källar- och tvättstugegolv målades 2014 målning av tak och byte av stuprör 2016 ommålning av fönster, påbörjad renovering av pannrum till samlingslokal 2017 slutfört renovering av samlingslokal Planerat: 2020 Målningen av trapphus är för närvarande skjutet på framtiden, men den renoveringen som i nuläget är planerad är en installation av isolerglas i samtliga lägenheter för att få ner bullernivåerna. Vissa lägenheter är redan helt eller delvis bullersanerade, men planen är att isolera samtliga fönster, även mot innergård, för att göra huset mer energieffektivt och för att undvika kallras i de lägre våningsplanen.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, samlingslokal med biljardbord och dart, cykelförråd, barnvagnsrum och hobbyrum. Samtliga lägenheter, utom de fyra minsta på 20 kvm, har ett förråd på vinden och två i källaren. De fyra minsta lägenheterna har ett förråd på vinden och ett i källaren.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Telenor, basutbudet ingår i avgiften. Ansluten till bredband och ip-telefoni via Telenor, den boende tecknar eget avtal.

  Parkering

  Föreningen handhar ej parkeringsplatser. Boendeparkering via kommun tillämpas i området.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Aslög 3

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 34 bostadsrättslägenheter med adress S:t Olofsgatan 56 A-C. Kontaktperson är Ebba Wickström.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  brfaslog3.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Rum

Rum

Detalj

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Olofsgatan 56B, UPPSALABostadsbildVälkommen till denna trivsamma och yteffektiva 30-talslägenhet med genomgående nyslipade trägolv och ljust målade väggar. Perfekt som student-/övernattningslägenhet eller som förstaboende. Planlösningen ger dig hall med förvaring, rum med plats för säng och matbord och arbetsplats, praktiskt arbetskök med förvaring bakom vita luckor samt stamrenoverat badrum med dusch. Tillhörande förråd i både källare och vind. Trivsam förening med en vacker innergård med utemöbler och grill, cykelförråd och tvättstuga med torkrum i källaren. Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och förälder (minst 10 %). På S:t Olofsgatan 56 B bor du lugnt med utsikt mot föreningens gröna innergård men samtidigt med direkt närhet till det mesta. Utmärkt pendlarläge till buss- och tågstationen, service på Vaksala torg med konserthuset, ICA, restauranger och träningsanläggningar runt hörnet. Den optimala lägenheten för dig som värdesätter, 30-tals charm med generös takhöjd, mycket låg boendekostnad och attraktivt läge. Anmäl ditt intresse till mäklaren, välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51AS2COJLDHNLRGV1495000 kr