Klangs gränd 3B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Klangs gränd 3B
Rackarberget, UPPSALA

1 rum, 22 kvm, 1 847 kr/mån
Accepterat pris: 1 695 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

VÄLPLANERAD ETTA SOM PASSAR PERFEKT SOM STUDENT- ELLER ÖVERNATTNNINGSLÄGENHET. EGEN ENTRÉ!

Väldisponerad lägenhet, med hög standard och egen uteplats i söderläge med sol under dagen, som passar perfekt som student- eller övernattningslägenhet. Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

På klassisk Uppsalamark, i Studentstaden med fem minuter promenad från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och centrum ligger moderna brf Tiunda Park. Lägenheten har en yteffektiv planlösning med parkettgolv, kaklade väggar i badrum med kombimaskin för tvätt/tork, rum med utgång till egen uteplats med tillhörande förråd.

Huset har en stor takterrass för gemenskap och umgänge, och en ljusgård som ger ljus genom huskroppen. Cykel- och lägenhetsförråd.

Anmälan krävs till visning, kontakta ansvarig mäklare för anmälan! Varmt välkommen!

Accepterat pris:
1 695 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
22 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 847 kr/mån
Våning
1 av 2 (Ej hiss)

Planritning

Klangs gränd 3B - Planritning
Klangs gränd 3B - Planritning
Klangs gränd 3B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL Entré med klädavhängning och ingång till badrum. Ljusa väggar och parkettgolv. RUM MED PENTRY Pentry med vita köksluckor, diskho, spishäll (två plattor), inbyggd kombiugn med microfunktion, spisfläkt och kombinerad kyl/frys. Infällda och dimmbara spotlights. Ljust rum med parkettgolv, målade väggar och utgång till egen uteplats med tillhörande förråd. BADRUM Kaklat badrum med klinkergolv, duschhörna med duschväggar, handdukstork, handfat och toalett. Utrustat med kombimaskin för tvätt/tork.

 • Bostaden

  Boarea

  22 kvm

  Månadsavgift

  1847 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg på 260 kr/månad tillkommer för digatal-tv och bredband samt kostnad för varmtvatten tillkommer efter faktisk förbrukning.

  Balkong/uteplats

  Uteplats i söderläge med sol under dagen.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 2, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.7569%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2016 Nybyggnation 2019 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och en gemensam takterass.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem med grundutbud. En obligatorisk avgift om 260 kr/mån för kabel-tv och bredband (1000/100 mbit/s).

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-12-06

  Energiklass

  D

  Parkering

  Det finns inga parkeringsplatser i föreningen.

 • Driftskostnad

  El

  190 kr/mån

  Försäkring

  129 kr/mån

  Vatten och avlopp

  120 kr/mån

  Totalt

  439 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Tiunda Park

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 34 bostadsrättslägenheter med adress Tiundagatan 5 och Klangs gränd 3.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring. Avgifterna ho¨jdes med 2% fra°n 1 januari 2020.

  Hemsida

  http://tiundapark.se/index.html

  Gårdsplats/innergård

  En gemensam takterrass finns att utnyttja.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Klangs gränd 3B, UPPSALABostadsbildVäldisponerad lägenhet, med hög standard och egen uteplats i söderläge med sol under dagen, som passar perfekt som student- eller övernattningslägenhet. Här finns möjlighet till snabbt tillträde! På klassisk Uppsalamark, i Studentstaden med fem minuter promenad från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och centrum ligger moderna brf Tiunda Park. Lägenheten har en yteffektiv planlösning med parkettgolv, kaklade väggar i badrum med kombimaskin för tvätt/tork, rum med utgång till egen uteplats med tillhörande förråd. Huset har en stor takterrass för gemenskap och umgänge, och en ljusgård som ger ljus genom huskroppen. Cykel- och lägenhetsförråd. Anmälan krävs till visning, kontakta ansvarig mäklare för anmälan! Varmt välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51AQ6IRLOO66BR9P1695000 kr