Banérgatan 3 C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Banérgatan 3 C
Kåbo, Uppsala

2 rum, 53 kvm, 3 266 kr/mån
Utgångspris: 2 190 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljus gaveltvåa lugnt belägen i populärt område.

Med ett ljust och lugnt gavelläge ligger denna fint renoverade tvåa med mycket trevlig planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till solig balkong, renoverat kök 2011 med gott om förvaring och bra matplats samt ett sovrum med praktiska, inbyggda garderober. Banérgatan är en lugnt belägen gata mitt i vackra Kåbo med närhet både till stadens puls och till rogivande promenadstråk i Stadsskogen. Runt hörnet ligger en välsorterad ICA-butik och med gångavstånd ligger Akademiska sjukhuset samt flertalet universitetsinstitutioner.

Välskött bostadsrättsförening med stor, vacker trädgård för föreningens medlemmar. I dagsläget finns lediga p-platser att hyra! Till lägenheten hör två källarförråd och ett vindsförråd.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
2 190 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 266 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Banérgatan 3 C - Planritning
Banérgatan 3 C - Planritning
Banérgatan 3 C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

14:00-14:30

Välkommen på visning!

MÄKLARE

Helene Malmsten

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-77 84 05

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med parkettgolv. Två inbyggda garderober med överskåp. Kök renoverat 2011 med gott om förvaring och arbetsytor. Matplats för fyra personer. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkongen i soligt sydvästligt läge. Sovrum mot gården med parkettgolv och ljusa väggar. Inbyggda garderober med skjutdörrar. Helkaklat badrum med dusch, fönster och toppmatad tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  53 kvm

  Månadsavgift

  3266 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.57%

  Andel av årsavgift: 2.46331%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1985 Fasad 1993 Elstambyte 1995 Renovering av öppna spisar 1996 Balkonger 2000 Vatten- och avloppsstammar 2005 Radonmätning 2008 Trapphusen är målade. Byte av tamburdörrar 2009 Installation av extra isolerglas i fönstren, energideklaration 2010-11Fasad (omputsning), renovering garageportar 2011 Byte värmeväxlare 2011-12 Entrédörrar, källardörrar och balkongräcken målades, målning av fönster 2013 Uppdatering underhållsplan. OVK utförd, anmärkning vissa lägenheter - innehavarens ansvar att åtgärda. Besiktning skyddsrum, stamspolning av köksstammar 2014 Reparation av skyddsrummen, Ventilationsåtgärder. 2017 Tilläggsisolering av vindar 2019 Byte av belysning i trapphuset, energideklaration Planerat: 2020 - Översyn värmesystem (byte av reglerutrustning, injustering) 2020 - Översyn balkonger (puts har lossnat från ett antal balkonger)

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Com Hem. Grundutbudet av tv-kanaler ingår. Ansluten till bredband via Comhem alt. fiber via Telenor. Medlemmen tecknar och bekostar eget avtal.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-01-24

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 12 parkeringsplatser med el-plint för 200 kr/mån, 7 parkeringsplatser utan el för 100 kr/mån samt 2 garageplatser för 600 kr/mån. I dagsläget finns det lediga p-platser med respektive utan el. Till garage är det kö (2020-05-26).

 • Driftskostnad

  El

  340 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  440 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Karl nr 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 39 bostadsrättslägenheter med adress Banérgatan 3 A-D och Artillerigatan 14 A-B. Kontaktperson är Carl Klang.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Helene Malmsten

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-77 84 05

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

14:00-14:30

Välkommen på visning!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Banérgatan 3 C, UppsalaBostadsbildMed ett ljust och lugnt gavelläge ligger denna fint renoverade tvåa med mycket trevlig planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till solig balkong, renoverat kök 2011 med gott om förvaring och bra matplats samt ett sovrum med praktiska, inbyggda garderober. Banérgatan är en lugnt belägen gata mitt i vackra Kåbo med närhet både till stadens puls och till rogivande promenadstråk i Stadsskogen. Runt hörnet ligger en välsorterad ICA-butik och med gångavstånd ligger Akademiska sjukhuset samt flertalet universitetsinstitutioner. Välskött bostadsrättsförening med stor, vacker trädgård för föreningens medlemmar. I dagsläget finns lediga p-platser att hyra! Till lägenheten hör två källarförråd och ett vindsförråd. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH518JEEAAFTJOG8VJ2190000 kr