Karin Boyegatan 16F
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Karin Boyegatan 16F
Löten, UPPSALA

3 rum, 84 kvm, 4 734 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välkommen till gröna Löten och en mycket välskött förening!

Välplanerad trea med uthyrningsmöjlighet, ostört belägen i barnvänliga Löten. Trivsamt belägen bostad med ett mycket bra läge i området. Lägenhet med tre rum och kök där boytan fördelas på arbetskök med öppen planlösning mot vardagsrum, vardagsrum med utgång till stor balkong, två bra sovrum, stamrenoverat badrum samt separat toalett från 2014. En del av bostaden kan inredas med trinettkök och kan enkelt användas som uthyrningsdel om så önskas.

Välkommen att bo i en mycket välskött och omtyckt bostadsrättsförening.
Här bor du i stor HSB-förening med många gemensamma utrymmen och möjligheter till
vardagslyx, som exempelvis bastu/relax, tennisbana, välutrustat gym, pingisrum,
biljardrum och fina tvättstugor. I månadsavgiften ingår internet och ip-telefoni.

Bara någon minuts promenad till Heidenstams torg med ICA, gym, vårdcentral, restaurang,
frisör mm. Ytterligare 10 minuters promenad bort har du tillgång till Gränby Centrums
enorma utbud. Alldeles i anslutning till fastigheten går 2:ans stadsbuss med täta
förbindelser till centrum och stationen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/50dagerman/

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris:
1 995 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 734 kr/mån
Våning
2 av 2 (Ej hiss)

Planritning

Karin Boyegatan 16F - Planritning
Karin Boyegatan 16F - Planritning
Karin Boyegatan 16F - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande hall med plats för avhängning och större möbelmang. Tapetserade väggar och klinkergolv. Vardagsrum - Stort vardagsrum med stora fönster ger bra ljusinsläpp. Öppen planlösning mot lägenhetens kök och utgång till den stora balkongen med morgonsol. Tapetserade väggar och original parkettgolv i mycket bra skick. Kök - Rymligt kök med förvaring bakom vita luckor och trä bänkskiva. Köket är utrustad med kyl/frys, ugn, fläkt och mikro. Plastmatta och ljust målade väggar. Sovrum - Mycket rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för större säng. Plastmatta och tapetserade väggar. Sovrum - Stort sovrum med möjlighet att byggas om till ett uthyrningsrum med trinettkök och separat duschrum. Fönster mot föreningens fina innergård. Plastmatta och tapetserade väggar. Badrum - Stamrenoverat badrum från 2014 i moderna färger med golvvärme. Klinker och kakel. Badrummet är utrustad med dusch, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och WC. WC-rum - Stamrenoverat WC-rum i moderna färger. Kakel och plastmatta. Wc-rummet är utrustad med handfat med tillhörande spegel och WC.

 • Bostaden

  Boarea

  84 kvm

  Månadsavgift

  4734 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni (samtalsavgifter tillkommer).

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 2, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.38846%

  Andel av årsavgift: 0.38846%

  Inre reparationsfond

  3134 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1967-68

  Renoveringar

  1986 - Tak 1987 - Tvättstuga 1997 - 2000 - Större underhåll av fastigheten gjordes 1997 och 2000. 2009 - Upprustning av miljön, ny gemensam miljöstation och renovering av tvättstugor med ny maskinpark 2010 - Byte garageportar 2013 - Normalt underhåll, påbörjat stamrenovering av vatten, avlopp och el-stammar. 2014 - Stamrenovering vatten, avlopp samt el. i övrigt löpande underhåll enligt plan. 2015 - Avslutat renovering av stammarna - vatten, avlopp samt el, målning alla fönster enligt underhållsplanen. 2018 - byte av räcken på balkonger och loftgångar Planerat: 2020 Den 26–27 mars kommer montering av åtta stycken elbilsladdare att installeras. 2020 - Byte garageportar G2-G4 2021 - Asfalt omläggning 2022 - Fasadtvätt, kalkstensfasad 2022 - Ytskiktsrenovering trapphus 2023 - Tätning utfackningsväggar 2024 - Byte maskinutrustning tvättstugor 2025 - Omläggning yttertak, montering hängrännor och stuprör mm.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, motionsrum/träningslokal och biljardrum. Vidare finns bordtennisbord, tennisbana, boulebana, basketkorgar, snickarbod och vävstuga. Det finns en grovtvättstuga och sju vanliga tvättstugor. Tvättavgifterna debiteras och betalas på avgiftsavi. Till varje lägenhet hör ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (fiber), 100Mbit/s ingår. 250 Mbit LAN samt IP-telefoniabonnemang ingår (samtalskostnader tillkommer).

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2010-09-27

  Parkering

  Föreningen hyr ut 212 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 118 kr/mån och 114 platser i kallgarage, kostnad 300 kr/mån. Det finns avgiftsbelagd gästparkering bakom den norra gavel-längan. Som medlem i föreningen har Du tillgång en parkeringsplats med el-plint och ett förråd. I mån av tillgång kan du få hyra en garageplats och extra förråd. Kontakta hemmavicevärden för mer information.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  HSB 50 Dagerman

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 248 bostadsrättslägenheter med adress Karin Boyegatan 2-16 (jämna nr) och Dagermansgatan 2-11 och 13. Kontaktperson är Björn Flygare.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://www.dagerman50.se/

  Gårdsplats/innergård

  Mycket trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Bra lekplatser för de yngre.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Karin Boyegatan 16F, UPPSALABostadsbildVälplanerad trea med uthyrningsmöjlighet, ostört belägen i barnvänliga Löten. Trivsamt belägen bostad med ett mycket bra läge i området. Lägenhet med tre rum och kök där boytan fördelas på arbetskök med öppen planlösning mot vardagsrum, vardagsrum med utgång till stor balkong, två bra sovrum, stamrenoverat badrum samt separat toalett från 2014. En del av bostaden kan inredas med trinettkök och kan enkelt användas som uthyrningsdel om så önskas. Välkommen att bo i en mycket välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Här bor du i stor HSB-förening med många gemensamma utrymmen och möjligheter till vardagslyx, som exempelvis bastu/relax, tennisbana, välutrustat gym, pingisrum, biljardrum och fina tvättstugor. I månadsavgiften ingår internet och ip-telefoni. Bara någon minuts promenad till Heidenstams torg med ICA, gym, vårdcentral, restaurang, frisör mm. Ytterligare 10 minuters promenad bort har du tillgång till Gränby Centrums enorma utbud. Alldeles i anslutning till fastigheten går 2:ans stadsbuss med täta förbindelser till centrum och stationen. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/50dagerman/ Varmt välkomna på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH517HPVA0KPASQAQ91995000 kr